Şimdi Ara

Hamza hoca suçsuzdur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet hocanın teknik yetersizliğini veya oyuncu tercihlerini eleştirebilirsiniz ama bence transferler konusunda bu adam suçsuzdur.
    Transfer döneminde sürekli dengelerden bahsetti bütçe yetersizliğinden yakındı ama bunu açıklaması gereken kimdir tabiki yönetimdir yönetim resmen hamza hocayı taraftarın önüne atmış tepki görmesini sağlamış kendileri köşeye çekilmiştir

    burak ile yaşanan olaya bakalım hoca hangisi ile uğraşsın takım ile mi futbolcu kaprisleri ile mi? şuan yönetimde Abdurrahim Albayrak olsaydı sorun bu kadar uzarmıydı acaba ki buradan da kendisinin aslında ne kadar yalnız olduğu ortaya çıkıyor.
    dün bazı tweetler de hamza hocanın gignac ozan tufan ve birkaç yabancı oyuncu istediği fakat alınmadığı yazıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • valla bende hamzaya kızıyordum ama şu olanları gördükten sonra adama helal olsun diyorum.



  • Bari biraz eğlenin
  • Transfer konusunda tamam ama, bari dzemailiyi ve kiralık gönderip halen paralarını ödediğiniz () oyuncuları takımda tutması lazımdı. Basiretsiz, söz geçiremez bi adam olduğu anlaşılıyor.
  • Herşeyi anlıyorumda şu tv de spor programı izleyip oradan öğrendiklerini gelip buraya kendi düşüncesi gibi yazanları anlamıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence suçsuz muçsuz değil, senin Melo dışında mevkisi önlibero olan bir tane oyuncu bile yok, kaliteyi Melo'nun 1-2 seviye altı olup olmamasını geçtim, son dakika sen bu oyuncunun gitmesine nasıl izin verirsin, şu an en az Özbek kadar nefret ediyorum Hamzaoğlu'ndan, Prandelli'den bile bu kadar nefret etmemiştim.
  • Suçlu ama son olaylardan sonra Hamza istifa için en son planda, tekmeyi yemesi gerekenler belli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamzanın röpartajlarını unuttunuz galiba takımın transfere ihtiyacı yok acelemiz yok takımımız iyi diyordu. ayrıca her şey 4/4 bile olsa yasini kesip umutu oynatması umut hamza aşkı hakkında dedikodular yayılmasına sebep oluyor
  • Kadro planlaması konusunda tamamen suçludur. Jem'i alıp, İsviçre milli takımı ortasahası ve kariyeri belli Dzemaili'yi yaz kampına almaması, göndermesi tamamen onun suçudur.

    Yönetim ile Hamza'da gitmeli. Ancak tabiki Kevin olayında Hamza suçsuzdur. Transferin evrak işleriyle de o ilgilenmeyecek ki?
  • mabovski kullanıcısına yanıt
    zan tufan ı ya da volkan şen i istediğini varsayalım. Dany ve sercanı takımdan gönderme kararının da kendisinin olduğunu var sayalım. Bu iki oyuncuyu bursa istiyor, bunları teklif edip ozan ya da volkan ı isteyelim demeyi bilmiyor mu GS gibi bir takımın hocası? Sıradan bir taraftar bile buna akıl edebiliyorken HH nasıl akıl edemiyor?
  • tek suçlu aziz yıldırım
  • Hepsini eleştirdik yönetimi yalanları becerisizliği için, hamza hocayı kadro tercihi planlaması için ama tepkilerin büyük çoğunluğu yönetim için, tüm tepkileri hamza hocaya takıma gibi yönlendirmek çok yersiz olur.

    Bence en büyük hatası Dzemaili.yi tutmaması oldu, melo kendisi gitmek isterken gitme demek olmazdı( melo da kendi içinde haklıdır ayrı konu)

    Yönetim yüzünden bu kadar yoğun eleştiri baskı varken, Hamza hocaya takıma eleştirimiz varsa da şu ortamda eleştirimizi onlara yapmamalıyız, en az seviyede yapmalıyız

    Hele hele de şu takımı rezil etmek için bu kadar uğraşan bir yönetim varken, bi de biz takıma yüklenirsek asıl o zaman kötüye gider herşey

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • suçsuz suçsuzoğlu
  • Hamza Hamzaoğlu hayranı değilim, ama Dursun'dan önce giderse yazık olur gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza kadro planlaması bakımından eksik kaldı nasıl suçsuz olacak. Bilal,Jem vs. yönetim mi ısrar etti hepsini Hamza istedi. Yönetim zaten ayrı bir dünya onlar da suçlu. Amatör kulüp misali amatör işler yaptılar zaten Großkreutz olayı ayrı bir felaket. Ne kadar kısa sürede kurtulursak o kadar feraha erer bu takım.
  • Ne sucsuzu yav. Umut gibi adami oynatan adam ustune bunu sacma sekilde savunan adamdan bahsediyoruz. Osmanli maci sonrasi su transfer donemi bitsede kurtulsak dedi resmen. Sampiyon kadro diye tutturmus. Transfer istemedi bu adam. Bu sacma insan Umutu oynatmak icin Sneijder'i sola cekti Poldiyi ortaya cekti. Umut icin inanabiliyo musunuz. Yasin'i kimse savunmuyor mesela. Yasini sildi atti oynatmiyo adami elimizdeki adam akilli tek kanar oyuncusu bu. Jem transferine onay verdi kadroya almiyo. Onun sayesinde yatan adama 600 bin euro veriyoruz..

    Bu adam sucludur en az yonetim kadar SUCLUDUR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1. Selim

    tek suçlu aziz yıldırım

    O mahkeme kararlı şüphemiz yok.
  • Mancini naptı?? bana alacaklarını Oyuncuları almadılar deyip çekti gitti işte hamzada çıkıp boş boş yönetimi desteklemek yerine ben melo Kalsın dedim gönderdiler ben Israrla şunu bunu istedim almadılar va desin sonra ya istifası verir ya da kovarlar.AMA bu hareketiyle tüm taraftarı arkasına alırdı ve külübe belki bu yönetimle değil ama yine hoca olurdu ama şuan ne yaptı vasıfsız elde ne varsa onla idare ederim Anadolu Takımı zihniyeti mantığıyla taraftar karşısında bitirdi kendini bu yönetimde Hamza'da tarihimize kara leke olarak düştüler bu sezon Göreceksiniz adamların umrunda değil bu sene zihniyet biz şampiyon olduk yeter 1-2 rölantide idare ederiz mantığı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melo nun alternatifi Bilal,JPK mı?Adam vizyonsuz iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamzaoğlu yönetimin yaptığı her şeye çanak tuttu, Dursun ya da Hamza'dan birisi gitsin deseler Hamza derim artık, o kadar nefret ettirdi kendinden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.