Şimdi Ara

Ünal Aysal-Fatih Terim bu taraftara fazla....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Temmuzun ayının ortaları gibi yıl 2010 Takım yaz kampı yapıyor takım kötü geçen sezonun üzerinde her sezon öncesi gibi taraftar başarı bekliyor.Transfer haberleri gelmeye başlıyor.Önce yıllardır Valencianın takibindeki Topal gidiyor yeri nasıl dolacak diye düşünüyoruz..Sonra zaten bekleneni veremeyen Leo Franco gidiyor seviniyor taraftar.Kiralık Caner,Jo,Santos ayrılıyor.Emre Aşık futbolu bırakıyor ama taraftarı kahreden olay son yıllarda en çok sevdiği 1-2 isimden biri olan Keita gidiyor....Güçlü kadro kurmak lazım şimdi.Yönetim başlıyor işe tabi müthiş-beleş-yerliler toplanıyor takıma Serdar Özkan,Mehmet Batdal,Ali Turan.....Çağlar Denizliden takasla Musa için Altaya 1 milyon euro veriliyor.Yine memnun aslında taraftar solbek için iyi bir yedek var Ali Turan Galatasaray için 6 ay top oynamamış aşka bakın Mehmet Batdal yerli Ibrahimovic...Mehmetin yeri müthiş savaşçı Cana ile doluyor bide Adnan Polatın müthiş yeteneği Pino.....Ama hala yönetimin sözü var iki yabancı için onlarda son gün geliyor Misi ve İnsua yine memnun taraftar...

Bu arada Hakan Balta bizi yakıyor Karpaty Lilive eleniyoruz yine anamızın ligindeyiz...

Ligde kötü başlıyor tabi 2m-4g-2m den sonra taraftar artık daha fazla bekliyemiyor takımın Barça olmasını.17 Ekim de içeride Servet fişi çekiyor Baroş tek başına dirensede 2-4 Rijkaard yolcu...

Sonra o gelsin bu gelsin derken Hagi geliyor 2.kez aman Allahım takıma sihirli değnek değdi sanki Fener 0-0 ı zor kurtarıyor ilk maçta.Tam takım düzeldi derken yine aynı iğrenç futbol...Fiyasko transferler..... Hagi de geldiği gibi içeride Fener mağlubiyetinden sonra yolcu...Taraftarın tek beklentisi Fenere çelme takalım şampiyon olmayalım maçtan önce maçtan sonra A.Albayrak herşeyi özetliyor:Bu tarafta bu sene sadece bu maçı istedi...

Next:Bülent Ünder...Sezon bitsin diye geliyor bitiriyor...

Sezonun özeti tarihinin en kötü sezonu....

Olaylar burada başlıyor.27 Mart Yönetim ibra olmuyor..Artık genel kurulda dayanamıyor:'Şirketler birleşti blalalaala stadımız açıldı blalblabla'' laflarına...Artık Yeni yönetim lazım öyle bir yönetim istiyor ki taraftar.Zengin olsun,zeki olsun ben değil ekibim desin,yönetici kadrosu iyi olsun,Adnan Sezgin gibi gereksiz insanlara yer vermesin takımın haklarını savunsun ama centilmen olsun kısaca adam gibi adam olsun sonra......

Ünal Aysal geliyor rekor oyla camiayı birleştiriyor Adnan Öztürk,A.Albayrak gibi çok önemli isimler var kadrosunda saha içine müdahele etmek lazım ama o ben bilirim demiyor.Fatih Terim geliyor takımın başına taraftar mutlu ama bi risk de var aslında...

sonra transferler açıklanıyor yavaş yavaş artık geç kalmak yok çünkü kaybedecek vakit yok.Tam yerinde harika transferler....Bi Riera sırıtıyor sonradan...Bu arada Fatih Terim yatağı yorganı Floryaya taşıyor....Taffarel,Hasan,Ümit geliyor meşhur 2000 ruhu bekleniyor çok geçmeden o da geliyor tabi...

Önceki sezondan farklı takım Elmander müthiş-Melo harika-Selçuk Xavi-Ujfa Semih Puyol Pique gibi-Muslera Taffarel Mondragon gibi taraftar için Eboue sabriden sonra futbol ilahı gibi..Takım müthiş oynuyor arada sendelese bile 11 formada sırılsıklam..

Sezon özeti:Mükemmel futbol 100 yıl unutulmayacak Kadıköy Hatırası...

VEEEEEEEEEEEEEE...........Bu sezon başlıyor...Taraftar transferlerden memnun gereksizlerin hepsi yolcu...İyi de başlıyor sezon yıllardır beklene Şampiyonlar Liginde iyi de bir kura..

Sezon öncesi kazanılan Süper Kupa,ilk 5 maç herkes memnun Umut,Burak,Selçuk takım yine aynı...Manchester deplasmanı mükemmel oyun kötü hakem...Sonra Ordu maçı-Braga maçı....

Bugün:

Bakıyorum herkes unutmuş bu takımın 1,5 yıl önceki halini her sene Şampiyonlar Liginde Final oynayan takım taraftarı gibi hepsi...Hayır takım kötü de oynamıyor ama yaranmak ne mümkün taraftara yine ortaya çıkıyorlar..Bu sefer daha da komikler:

Biri ciddi ciddi sezon öncesi alacaktık Ibrahimovici başkan parayı mezara mı götürecek diyor?
    Biri hocadan memnun değil takım mağlup olsada foruma girip ''Lucescu gelsin'' yazsam diye bekliyor...
    Biri ''Amrabat Fatih seni bitirir kaç'' diyor....Emreyi,Semihi,Aydını bitirdiği gibi heralde?
    Biri bu hocayla 0 çekeriz diyor....
    Biri Muslera gol yesede ''Muslera neyi kurtaracak'' diye konu açsam pususuna yatmış....
    Semihi yetersiz gören bile var ne diyim daha?

Son söz:Fatih Terim-Ünal Aysal ikilisine ve hatta başarıda payı olan herkese burada taraftar memnun olmaz başarılarda cezasız kalmaz....Hala taraftar severken sizi kaçın kurtarın kendinizi fazlasınız bu ülkeye de taraftara da....

• Adamlar demedi ki ŞL de şampiyon olucaz. Gruplardan çıkarsak başarıdır dediler. Asıl hedef devamlılık dediler. Ama bizim kıt kafa taraftar anlamıyor işte.
  • Hocam eline saglik super yazmissinda ;
    VEEEEEEEEEEEEEE...........Bu sezon başlıyor...Taraftar transferlerden memnun gereksizlerin hepsi yolcu...

Acikcasi ben taraftarlarin transferden memnun oldugunu dusunmuyorum hala sol bek sag acik santrafor sikintisi cekiyoruz.

Geri kalan her kelimeye katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

Hocam eline saglik super yazmissinda ;
    VEEEEEEEEEEEEEE...........Bu sezon başlıyor...Taraftar transferlerden memnun gereksizlerin hepsi yolcu...

Acikcasi ben taraftarlarin transferden memnun oldugunu dusunmuyorum hala sol bek sag acik santrafor sikintisi cekiyoruz.

Geri kalan her kelimeye katiliyorum

Bu takımın da belirli bir bütçesi var. Gidip leblebi gibi gol atan bir golcü almaya kalksan 15-20m vermen gerekir. Ya da Baros gibi müzmin sakat birini alıp riske girersin. Sol bek konusunda sana hak veriyorum. Sağ açıkta ise Hamit var daha ne olsun.
  • Dün statta dk 85 millet takımımıza güvenmeyip sahayı terketti erkenden metroya,metrobüse yetişelim,nasılsa bu maç dönmez mantığıyla.Onlar mümkünse kameradan tespit edilsin stada alınmasın.Böyle adamlardan nefret ediyorum.Ne bileyim doldum hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Koç ve Hakemler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.