Şimdi Ara

HAMZA BABABAP HAYAT DERSLERİ PART 1 = NASIL KAHVALTI HAZIRLANIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dostlar forumda çok fazla hazir gida yiyen insan olduğunu fark ettim bu nedenle artık size nasıl güzel bir kahvalti yapilir göstermek istedim

Öncelikle bu benim bugünkü kahvaltim normalde bazen daha cok sey koyuyorum ama ve lakin bugün bu kadarla yetindim ve fazlasiyla yetti cok rahat gunumu çıkartirim bununla aksamda bi seyler yer yatarim genelde aksam yemegine cok yuklenmem

Bu konuyu özellikle zurna tavuk cig kofte hamburger gibi bos seylere 100 150 200tl vermeyin diye actim abi cok basit bak kesin olmasi gerekenler
    1)1 adet sıcak yemek (yumurta menemen sosid patates kizartmasi sucuk pastırma pogaca)
    2)peynir
    3)zeytin
    4)kahve (olmazsa olmaz gününüz baygin gecmesin diye kahve icmek zorundasınız)
    Bunlar kesin olacak yanina da lezzetlendirme icin sebze meyve kuruyemis cikolata vb akliniza kahvaltilik ne gelirse koyun abi ve bu iste hepsi bu kadar

Kahvalti hazirlarken müzik acmayi da unutmayin

Buyrun bugünkü kahvaltim son derece dengeli lezzetli sağlıklı içinde her sey var tika basa doydum üstüne artti bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 24 Temmuz 2024; 16:5:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Reis 3gen peynir cok zararli alma o kimyasal atığı. Çaysız olmaz benim icin onun disinda gözel oluk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Çay olarak İngiliz çayı tercih ediyorum tam bir elit olduğum için laz çayını tavsiye etmem kimseye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

HAMZA BABABAP HAYAT DERSLERİ PART 1 = NASIL KAHVALTI HAZIRLANIR  aslında destan zirvelerin yutkusu die bi cay var. 2 kasik ondan atip 1 torbads earl grey atinca deli tad oluo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence baya güzel

• yemekte meyve fındık çikolata HAMZA BABABAP HAYAT DERSLERİ PART 1 = NASIL KAHVALTI HAZIRLANIR HAMZA BABABAP HAYAT DERSLERİ PART 1 = NASIL KAHVALTI HAZIRLANIR HAMZA BABABAP HAYAT DERSLERİ PART 1 = NASIL KAHVALTI HAZIRLANIR 

size demiştim günlük 10k dolar yapio die HAMZA BABABAP HAYAT DERSLERİ PART 1 = NASIL KAHVALTI HAZIRLANIR 

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Meyve + fındık+ cikolata yarim zurna parasi omg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

işte bu yorumu bekliyordum HAMZA BABABAP HAYAT DERSLERİ PART 1 = NASIL KAHVALTI HAZIRLANIR 

tutmayın sevinçten aglicam HAMZA BABABAP HAYAT DERSLERİ PART 1 = NASIL KAHVALTI HAZIRLANIR 

Ve meyveyi aliyon 1 hafta gidiyo
    Findik 3 gun
    Cikolata 2 gün

Disarda yemege servet oduyonuz

Pastırmayi aliyon 4 gun gidiyo

pastirma diosunuz hocamda epsilon ne yio ne içio hiç kapısını çalmadık ayıpmı ettik acaba HAMZA BABABAP HAYAT DERSLERİ PART 1 = NASIL KAHVALTI HAZIRLANIR HAMZA BABABAP HAYAT DERSLERİ PART 1 = NASIL KAHVALTI HAZIRLANIR 

Pmden konuyu attim etiketledim hala gelmiyo

Konuyu asil onun için açtım

Bir daha da acmam onun için konu gelmiyo omg

böyle yapmaya devam ederse konsey yüce divanına çıkar ve bedelini öder artık HAMZA BABABAP HAYAT DERSLERİ PART 1 = NASIL KAHVALTI HAZIRLANIR 

• Ara ara geliyolar mı size noluyo yav :)) Garip konular geliyo ara ara

• MordSithh kullanıcısına yanıt
    Zurnalog gibi kötü beslenen arkadaslara ilham vermek istedim ama görüyorum ki emeklerimin karsiligi yok

• konuyu büyük umutlarla şimdi okudum fakat hayal kırıklığına uğradım. nerden başlıycağımı bilmiyorum

ama hadi yazalim yine o kadar hatrin var hocam

öncelikle ilk temel sorun sofrada çektiğin şeylerin ücreti 200 lira

benim cüzdanda 5 kuruş param yok evde ne varsa onlarla beslenmek zorundayım. seçme şansım YOK

bu 1.

hadi işsiz değilim param var diyelim. o zaman bile sorun devam ediyor hocam peynir zeytin parayla satın alınabilcek şeyleri alırım orası ok

ama sorun zaten o senin de bahsettiğin "ana öğün"ü bulmakta. patates kızartması , yumurta, menemen sosis vs bunları hazırlıycak adam lazım

her konuda yazdım yine yazıyorum

BEN YEMEK YAPMAK İSTEMİYORUM HOCAM

o konuda beceriksiz olmam ayrı mesela, onu da boşver yapmak istemiyorum abi bu kadar basit ben 1 saniyemi yemek hazırlamaya ayırmak istemiyorum

işin kötü yanı paran olsa bile bu sorunu çözemiyorsun eve menemen veya patates kızartması getiren işletmeler yok cunku. basit bir kahvaltı öğünü oysaki

diğerleri ise dediğim gibi doğru. ana menün hazırdır, sonra yanına istediğin kadar şov yap zeytin koyarsın peynir koyarsın reçel koyarsın istediğini koyarsın. ama ana öğün sorununu çözemiyorum ben. BEN YEMEK HAZIRLAMAM hocam bana hazırla falan deme

ha bu dediklerim iş bulunca geçerli . şu an zaten 5 kuruş param olmadığı için dolabı açıyorum ve ne buluyorsam onları yiyorum hocam.

• Zurnalog kullanıcısına yanıt
    Hacım pastirma al o zaman 3dk atese tut yetiyo

cüzdanı boş

para olsada epsilonun onu hazirliyicagindan bile supheliyim HAMZA BABABAP HAYAT DERSLERİ PART 1 = NASIL KAHVALTI HAZIRLANIR 

idris ustanin en iyi orencilerinden hazir yiici hazir sevio HAMZA BABABAP HAYAT DERSLERİ PART 1 = NASIL KAHVALTI HAZIRLANIR 

• ana öğün olarak pastırma mı diyorsunuz hocam?

pastırma ücretlerinden haberiniz var mı? 2 dilim mi tüketiyorsunuz siz?

• kahwaltı hiç erkek işi değil, bi kere doğamıza ters.

sabah aç karna inşaatta 10-15 çuval çimento taşımadan asla ağzıma bir şey sürmem.

maksat vücut avlanmış gibi hissetsin.

• Zurnalog kullanıcısına yanıt
    Knk a101 bim sok gibi marketlere ucuza var pastirma a101de satilan cemensiz favorim özellikle

Bugün daha da sade bir kahvalti ile gayet doydum (zeytin koymadım) Türk yerine filtır cofi içtim

Dün bir de hayvan gibi 2 3 saat yürüyüş yaptim gece hala acikmamistim hafif bir seyler yiyip yattım

Hayatla bu kadarcik mucadele etmezsen hiçbir sey elde edemezsin moruk bu kadar salma kendini gozunu sevdigim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.