< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 24 Temmuz 2024; 16:5:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
HAMZA BABABAP HAYAT DERSLERİ PART 1 = NASIL KAHVALTI HAZIRLANIR

-
-
Reis 3gen peynir cok zararli alma o kimyasal atığı. Çaysız olmaz benim icin onun disinda gözel oluk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çay olarak İngiliz çayı tercih ediyorum tam bir elit olduğum için laz çayını tavsiye etmem kimseye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aslında destan zirvelerin yutkusu die bi cay var. 2 kasik ondan atip 1 torbads earl grey atinca deli tad oluo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence baya güzel
yemekte meyve fındık çikolata
size demiştim günlük 10k dolar yapio die
-
Meyve + fındık+ cikolata yarim zurna parasi omg
işte bu yorumu bekliyordum
tutmayın sevinçten aglicam
-
Ve meyveyi aliyon 1 hafta gidiyo
Findik 3 gun
Cikolata 2 gün
Disarda yemege servet oduyonuz
Pastırmayi aliyon 4 gun gidiyo
pastirma diosunuz hocamda epsilon ne yio ne içio hiç kapısını çalmadık ayıpmı ettik acaba
-
Pmden konuyu attim etiketledim hala gelmiyo
Konuyu asil onun için açtım
Bir daha da acmam onun için konu gelmiyo omg
böyle yapmaya devam ederse konsey yüce divanına çıkar ve bedelini öder artık
-
Ara ara geliyolar mı size noluyo yav :)) Garip konular geliyo ara ara
-
Zurnalog gibi kötü beslenen arkadaslara ilham vermek istedim ama görüyorum ki emeklerimin karsiligi yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu büyük umutlarla şimdi okudum fakat hayal kırıklığına uğradım. nerden başlıycağımı bilmiyorum
ama hadi yazalim yine o kadar hatrin var hocam
öncelikle ilk temel sorun sofrada çektiğin şeylerin ücreti 200 lira
benim cüzdanda 5 kuruş param yok evde ne varsa onlarla beslenmek zorundayım. seçme şansım YOK
bu 1.
hadi işsiz değilim param var diyelim. o zaman bile sorun devam ediyor hocam peynir zeytin parayla satın alınabilcek şeyleri alırım orası ok
ama sorun zaten o senin de bahsettiğin "ana öğün"ü bulmakta. patates kızartması , yumurta, menemen sosis vs bunları hazırlıycak adam lazım
her konuda yazdım yine yazıyorum
BEN YEMEK YAPMAK İSTEMİYORUM HOCAM
o konuda beceriksiz olmam ayrı mesela, onu da boşver yapmak istemiyorum abi bu kadar basit ben 1 saniyemi yemek hazırlamaya ayırmak istemiyorum
işin kötü yanı paran olsa bile bu sorunu çözemiyorsun eve menemen veya patates kızartması getiren işletmeler yok cunku. basit bir kahvaltı öğünü oysaki
diğerleri ise dediğim gibi doğru. ana menün hazırdır, sonra yanına istediğin kadar şov yap zeytin koyarsın peynir koyarsın reçel koyarsın istediğini koyarsın. ama ana öğün sorununu çözemiyorum ben. BEN YEMEK HAZIRLAMAM hocam bana hazırla falan deme
ha bu dediklerim iş bulunca geçerli . şu an zaten 5 kuruş param olmadığı için dolabı açıyorum ve ne buluyorsam onları yiyorum hocam.
-
Hacım pastirma al o zaman 3dk atese tut yetiyo
cüzdanı boş
para olsada epsilonun onu hazirliyicagindan bile supheliyim
idris ustanin en iyi orencilerinden hazir yiici hazir sevio
-
ana öğün olarak pastırma mı diyorsunuz hocam?
pastırma ücretlerinden haberiniz var mı? 2 dilim mi tüketiyorsunuz siz?
-
kahwaltı hiç erkek işi değil, bi kere doğamıza ters.
sabah aç karna inşaatta 10-15 çuval çimento taşımadan asla ağzıma bir şey sürmem.
maksat vücut avlanmış gibi hissetsin.
-
Benzer içerikler
- 200 m2 arsaya kaç m2 ev yapılır
- ev cam filmi kullananlar
- insan nasıl bayıltılır
- hamster ısırığı tehlikeli mi
- afeti azam ne demek
- dünyanın en büyük vinci
- black friday 2025
- elektrikli bebek arabası
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X