Şimdi Ara

3 öğrencinin hazır pizza ile imtihanı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
8
Favori
7.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  3 öğrencinin hazır pizza ile imtihanı :(

Allahını seven üstümüze mikrodalga fırın atsın

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hazır Pizza ile Tost Makinesinde İmtihan

Hazır pizzalar, hızlı ve kolay bir yemek seçeneği sunar, ancak tost makinesinde pişirilip pişirilemeyecekleri merak konusudur. İşte bu konudaki gerçekler:

• Dondurulmuş pizzalar tost makinesinde pişirilebilir mi? Evet, dondurulmuş pizzalar genellikle tost makinesinde pişirilebilir. Ancak, tost makinenizin dondurulmuş pizzanın boyutuna uyduğundan emin olmalısın.
    • Tost makinesinde dondurulmuş pizza pişirme ipuçları: Dondurulmuş pizzayı paketinden çıkar ve tost makinesine yerleştir. Tost makinesini en yüksek ısı ayarına getir ve pizzanın ortalama 5-7 dakika pişmesine izin ver.
    • Hazır pizzalar tost makinesinde pişirilebilir mi? Evet, bazı hazır pizzalar tost makinesinde pişirilebilir. Ancak, pizzanın boyutuna ve kalınlığına bağlı olarak pişirme süresi değişebilir.
    • Tost makinesinde hazır pizza pişirme ipuçları: Hazır pizzanın paketinden çıkar ve tost makinesine koy. Tost makinesini orta ısı ayarına getir ve pizzanın ortalama 2-4 dakika pişmesine izin ver.
    • Tost makinesinde pizza pişer mi? Evet, tost makineleri pizzaları pişirmek için kullanılabilir. Ancak, pizzanın boyutuna ve kalınlığına bağlı olarak pişirme süresi değişebilir.
    • Hazır pizza tost makinesinde pişer mi? Evet, bazı hazır pizzalar tost makinesinde pişirilebilir. Ancak, pizzanın paket üzerindeki pişirme talimatlarını dikkatlice okuman önemlidir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güldüm
  • Güzel olmuş

• aynısını dün yaşadım. mikro dalga ile de olmuyor birader. dün arkadaşla aldık geldik. lan arkasını bi okudum 250 derece ile fırında 10 dk pişirin diyor.
    dedim mikrodalga olur heralde. attım mikroya. üstü pişti. lan hamuru kaldı. çiğ hamur. tat vermiyor. önce mikrodalgaya sonrada tavada altını kızarttık. az biraz iyi oldu ancak yinede hamurumsuluk vardı.
    bendensin. gel üstüne çay sigara yapak
  • Krep mi sandınız pizzayı, o ne öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanta -- 11 Kasım 2012; 0:33:49 >
  • normal fırında pişirceksiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutunamadi

aynısını dün yaşadım. mikro dalga ile de olmuyor birader. dün arkadaşla aldık geldik. lan arkasını bi okudum 250 derece ile fırında 10 dk pişirin diyor.
    dedim mikrodalga olur heralde. attım mikroya. üstü pişti. lan hamuru kaldı. çiğ hamur. tat vermiyor. önce mikrodalgaya sonrada tavada altını kızarttık. az biraz iyi oldu ancak yinede hamurumsuluk vardı.
    bendensin. gel üstüne çay sigara yapak

Eyvallah

Aklıma sonradan şu geldi ama, aleminyum folyo ile sarsak sonra tavada veya tost makinesinde yapsak olur mu?? folyo yapışır mı acaba tavaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lan koy hafif yağlı tavaya. altını en kısıkta tut üstüne de kapağı kapat. hamur çıtırlaşana kadar tutun içinde işte.fırın mırın hikaye.
  • İyi güldüm gece gece bizde öyle yapmıştık
  • Bizimde fırınımız yok alışverişlerde özenmiyor değiliz aynı taktik ve konudaki arkadaşların ilave tavsiyesiyle alıp yapmayı planlıyorum. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYhain -- 11 Kasım 2012; 0:43:20 >
  • ulllllllllaaaaaaaaaaaaaaaa

• Gece gece iyi güldüm
  • alternatif fikileri de alalım lazım olur elbet
  • Ahahah aynısını geçen sene yapıyordum. Sonra küçük bir tost makinası aldık. Daha iyi olmaya başladı.
  • iyi güldüm ya süper
  • Nedense biraz duygulandım. Offnx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tost makinesinde yapacaksanız yağlı kağıt alın, o zaman yapışmadan çok rahat pişirebilirsiniz.
    Önceden bende de hep yapışırdı, şimdi yağlı kağıtlar sayesinde yapışmadan kurtarıyoruz.
  • tost makinesinde hazır pizamı olur lea ..

fırında olcak o hadi tavada yapıcam illaki diyosanda buzu çözülmüş olcakki adam gibi içi ısınsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Tost makinesinde yapacaksanız yağlı kağıt alın, o zaman yapışmadan çok rahat pişirebilirsiniz.
    Önceden bende de hep yapışırdı, şimdi yağlı kağıtlar sayesinde yapışmadan kurtarıyoruz.

o nasıl oluyor, kaç para, nerden alıyoruz??? Onu bende düşündüm ama tavaya yapışır diye korktuk.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.