Şimdi Ara

Hamit'in neyini beğenmiyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Real'de oynayamaz veya Real'in oyuncusu değil deniyor ya, o arkadaşlar Hamit'in teknik olarak ne eksiklikleri olduğunu buraya yazarlarsa aydınlanırız. Takımdaki Ronaldo,Casillas,Mesut,Ramos,Kaka gibi birkaç oyuncu haricinde hangisinden daha düşük oyuncu olduğunu da söyeleyebilirseniz iyi olur. Yoksa Madrid'in kadrosu şu anda Los Galacticos da bizim mi haberimiz yok?

• Bizim milletimizi sevmez öyle Hamit gibi Stankovic gibi gösterişsiz adamları. Bacak arası yapacak, 3 kişinin arasından çalıma girecek, topuk pası vericek, kulağında top sektirecek adam olması lazım ki adı "yıldız" olsun, layık olduğu yerler Manu, Real, Barca olsun.. Jose akıllı adam, zaten elinde yıldızlar var, şimdi kafasına göre görev adamlarını topluyor takıma.

Zamanında "yıldız" değil diye Geremi gibi Makalele gibi adamları gönderdiler Real'den, bir daha belini doğrultamadı adamlar..
  • Hamit, artık kariyerinde önemli bir nokta kaydetmiş bir oyuncu. Oynayabildiği mevkiler, Sağ bek, Sağ açık, Forvet arkası, Orta saha di mi ?
    Peki sağ beki Ramos Sağ açığı Di Maria Forvet arkası Mesut(Kaka) Orta Sahası Xabi Alonso olan bir takımda nasıl ilk 11'e girebilir sen bunu söyleyebilir misin ? Hangisini kesebilir ?

Sol bek veya stoper olsa eyvallah derim ama oynadığı yerdeki oyuncular deyimi yerindeyse World Class oyuncular. O yüzden oynayamaz diyorum.
  • O lafları diğenler emin ol ki Şu forumda barcelona yı tutuyom ben ya diğe cool görünmeye çalışan tipler. Futbolla alakaları yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Hamit, artık kariyerinde önemli bir nokta kaydetmiş bir oyuncu. Oynayabildiği mevkiler, Sağ bek, Sağ açık, Forvet arkası, Orta saha di mi ?
    Peki sağ beki Ramos Sağ açığı Di Maria Forvet arkası Mesut(Kaka) Orta Sahası Xabi Alonso olan bir takımda nasıl ilk 11'e girebilir sen bunu söyleyebilir misin ? Hangisini kesebilir ?

Sol bek veya stoper olsa eyvallah derim ama oynadığı yerdeki oyuncular deyimi yerindeyse World Class oyuncular. O yüzden oynayamaz diyorum.

yedek için aldılar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

O lafları diğenler emin ol ki Şu forumda barcelona yı tutuyom ben ya diğe cool görünmeye çalışan tipler. Futbolla alakaları yok .

Kendi adıma Hamit'i beğeniyorum. Ama Madrid'de yedekten öteye gidemez. Diyelim ki beğenmeyen biri çıktı. Futboldan anlamıyor mu olacak ? Tam bi saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Bizim milletimizi sevmez öyle Hamit gibi Stankovic gibi gösterişsiz adamları. Bacak arası yapacak, 3 kişinin arasından çalıma girecek, topuk pası vericek, kulağında top sektirecek adam olması lazım ki adı "yıldız" olsun, layık olduğu yerler Manu, Real, Barca olsun.. Jose akıllı adam, zaten elinde yıldızlar var, şimdi kafasına göre görev adamlarını topluyor takıma.

Zamanında "yıldız" değil diye Geremi gibi Makalele gibi adamları gönderdiler Real'den, bir daha belini doğrultamadı adamlar..

yani hamit reale yakıştı mı şimdi? hamit yabancı kontenjanı kaplasa fbye gelmesini istemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz farklı Hamit'İ izliyoruz galiba. Türk milli takımında oynarken "avrupaya gitsin artıkn" dediğiniz tüm oyuncularımızdan birkaç gömlek üstün olduğunu gösteriyor Hamit. Tek diyebildiğiniz "kesemez". Niye kesemeyeceğini açıklasana. Neyi eksik yani? Onu açıkla tamam diyeyim. Ayrıca Hamit her mevkide oynayabilecek bir oyuncu. Sadece sağ tarafla sınırlamamak lazım. Dünya futbolunda hamit gibi kale hariç her mevkide oynayabilecek,alman disiplini almış,bir görev adamına göre fazlasıyla yetenekli olan ve fizik olarak güçlü kaç oyuncu sayabilirsiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Bizim milletimizi sevmez öyle Hamit gibi Stankovic gibi gösterişsiz adamları. Bacak arası yapacak, 3 kişinin arasından çalıma girecek, topuk pası vericek, kulağında top sektirecek adam olması lazım ki adı "yıldız" olsun, layık olduğu yerler Manu, Real, Barca olsun.. Jose akıllı adam, zaten elinde yıldızlar var, şimdi kafasına göre görev adamlarını topluyor takıma.

yani hamit reale yakıştı mı şimdi? hamit yabancı kontenjanı kaplasa fbye gelmesini istemem

Hamit hem Dia'yı hem de Stoch'u cebinden çıkarır.

• çakma katalanlar bile demez o şahısların dediklerini ayıp gerçekten.
  • quote:

O lafları diğenler emin ol ki Şu forumda barcelona yı tutuyom ben ya diğe cool görünmeye çalışan tipler. Futbolla alakaları yok .

Bence asil sen anlamiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Biz farklı Hamit'İ izliyoruz galiba. Türk milli takımında oynarken "avrupaya gitsin artıkn" dediğiniz tüm oyuncularımızdan birkaç gömlek üstün olduğunu gösteriyor Hamit. Tek diyebildiğiniz "kesemez". Niye kesemeyeceğini açıklasana. Neyi eksik yani? Onu açıkla tamam diyeyim. Ayrıca Hamit her mevkide oynayabilecek bir oyuncu. Sadece sağ tarafla sınırlamamak lazım. Dünya futbolunda hamit gibi kale hariç her mevkide oynayabilecek,alman disiplini almış,bir görev adamına göre fazlasıyla yetenekli olan ve fizik olarak güçlü kaç oyuncu sayabilirsiniz acaba?

Bak, Hamitin futbolunu beğenirim hatta Fenerbahçe'ye gelmesini de çok isterdim. Ama 28 yaşında ve artık Ramos, Di Maria, Kaka, Xabi Alonso bunların hiçbirini kesemez. Sebebi daha az beceriye yeteneğe ve mücadele gücüne sahip olması. Bu oyuncular çok kalburüstü. Hangisini kesebilir ? Fizik gücüyle bitmiyor bu işler. Hamitin bu takımda keseceği tek adam Marcelo'dur. Ama sol bek oynayabileceğini sanmam.

• quote:

Biz farklı Hamit'İ izliyoruz galiba. Türk milli takımında oynarken "avrupaya gitsin artıkn" dediğiniz tüm oyuncularımızdan birkaç gömlek üstün olduğunu gösteriyor Hamit. Tek diyebildiğiniz "kesemez". Niye kesemeyeceğini açıklasana. Neyi eksik yani? Onu açıkla tamam diyeyim. Ayrıca Hamit her mevkide oynayabilecek bir oyuncu. Sadece sağ tarafla sınırlamamak lazım. Dünya futbolunda hamit gibi kale hariç her mevkide oynayabilecek,alman disiplini almış,bir görev adamına göre fazlasıyla yetenekli olan ve fizik olarak güçlü kaç oyuncu sayabilirsiniz acaba?

milli takımdaki tek 4x4lük futbolcu hamittir, bazı insanlar futbolu skor ve show için izliyorlar ve haliyle hamitin realde ne işi var diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Bak, Hamitin futbolunu beğenirim hatta Fenerbahçe'ye gelmesini de çok isterdim. Ama 28 yaşında ve artık Ramos, Di Maria, Kaka, Xabi Alonso bunların hiçbirini kesemez. Sebebi daha az beceriye yeteneğe ve mücadele gücüne sahip olması. Bu oyuncular çok kalburüstü. Hangisini kesebilir ? Fizik gücüyle bitmiyor bu işler. Hamitin bu takımda keseceği tek adam Marcelo'dur. Ama sol bek oynayabileceğini sanmam.

Aynen, kimsenin Hamite laf söylediği yok...Trasfer olduğu takım çok üst sınıf bir takım olduğu için en azından ben o yüzden oynayamaz diyorum...Yoksa adama çamur attığım falan yok...Barcelona, Real Madrid her açıdan diğer takımlardan çok farklı...Kimileride fırsattan istifade laf sokacaklar ya "futboldan anlamıyorlar falan filan" , herkesin futbol görüşü kendine kardeşim...Anladığım kadarıyla izliyorum kime ne?...

• Hamit di maria yı bence çok rahat keser..Milli takımda dikkat ederseniz Hamit in yeri garanti..Sakat veya cezalı olmadığı sürece forması garanti..Onun gibi şut atabilen futbolcu az..
  • hamit aynı fletcher gibi bir adam.kesinlikle ilk 11 oynayamaz real madrid'te.
  • Ben Hamit 11 oynar demiyorum. O amaçla alınmamıştır zaten. Beni tepkim Real kala kala Mahit'e mi kaldı tartışması yapılması. Real'de Hamit'ten kaliteli çok fazla oyuncu yok. Hamit Real'in youncusu değilse 4-5 oyuncu hariç hepsini yollasınlar o zaman. Arbeloa'yı ben alıp Fener'e koymam şahsen. Veya granero'yu. Ama Hamit bunlardan çokd aha iyi ve 38 maçın en az 25'inde aktif olarak yer alacaktır.
  • quote:

Arbeloa'yı ben alıp Fener'e koymam şahsen. Veya granero'yu.

Senin o beğenmediğin daha 24 yaşındaki Esteban Granero Christian Baroni'yi, selçuk'u üst üste koyar 15 e katlar. İkisi Emreyle birlikte Ortasahayı uçururlar.

Ha bence Granero Madrid oyuncusu mu ? Hayır değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar
    hamit yabancı kontenjanı kaplasa fbye gelmesini istemem

Oha.
  • quote:

Şu "ğ" ile "y"yi birbirine karıştırmamayı bir öğretemediler size
    Hamit Real'de oynayacak düzeyde bir futbolcudur, görev adamıdır. Yok onu keser yok sadece şunu biçer demek çok abestir.Sanırım şu gözle bakılıyor Barca ve Madrid maçında Messi vs Hamit'i her pozisyon madara edecek, kafaya oynayan takımların hücum oyuncuları Hamit'i ezip geçecek.Bunu demeye çalışıyorsunuz sanırım.Gökhan Gönül'ü Barca'da ilk 11'e koyanlar neden Hamit'i Madrid'e yakıştıramıyorlar anlamış değilim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.