Şimdi Ara

HAMILE BIR KADININ DARP EDILMESI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
7.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
225 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olayı baştan sona okudum, verilen haber linkinde hamile eşin de, adamın darp raporları paylaşılmış. Raporlarda adamdaki darp izleri yazılmış, fakat hamile eşin raporunda herhangi bir darp izi yok, sadece "sırtta ağrı" vs gibi beyanlar geçmiş, ki raporda bu şekilde beyana yer verilmesini garipsedim, normalde darp raporunda sadece tespit edilen maddi izler yazılır. Ayrıca rapor sonunda düşük tehlikesi olabileceği(muhtemelen acil doktoru riske girmemek için bu tavsiyede bulunmuş) fakat hastanın yatışı reddettiği yazmış. Her zaman söylerim, adil olmak için iki tarafı da dinlemek lazım, tek taraflı baktığımda abartmalar olduğunu görüyorum, ayrıca hekim arkadaş kavga çıkması için elinden geleni yapmış. Bireysel silahlanma olsa böyle olmayacağını söylemiş bir arkadaş, silahı yokken öfke kontrolü yapamayıp taş atan adam, silahı olsa sizce ne yapar? Silahı çocuk oyuncağı sanmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • westberlin kullanıcısına yanıt
    bizim gibi ülkede bireysel silahlanma olsa bu okumuş kesim bile etrafına yaptıkları (zaten yapıyor oldukları) magandalık katsayısını 10'a katlarlar.

    garip bi ülkedeyiz. daha önce forumda biri konu açmıştı. kendisi daha önce eski bir Fiat Linea kullanıyormuş ve orta şeritte seyretsem bile arkamdan gelenler selektör yapıp yol istiyorlar diyodu. sonra Linea'yı satıp sıfır bir Alman otomobili almıştı, ve bu kez kendisi sol şeritte gitse bile (süratli gitmese bile) %95 kimse selektör yapmıyo demişti.

    gerçekten böyle bir durum var. senin otomobilin bile karşı tarafın sana yapacağı haksız muameleri direk etkiliyor. bu muameleleri yapanlar da öyle baklavacı falan değil, siyasetçisi de yapıyo, doktoru da yapıyo.

    Ekşisözlük yazısının ilk başında arkadaş kendisinin ve eşinin mesleklerini önden yazarak adeta "bakın ben bu sınıftanım" diyerek kendisinin toplumda "maganda olmadıkları varsayılan" sınıftan olduğunu vurgulamış. ancak, magandalık diploma ile belirlenen bir şey değil. Ego diye de bir şey var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Ağustos 2020; 8:0:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Spitzig kullanıcısına yanıt

    Adami oldursen ne olacak? Karin kocasiz, cocugun babasiz kalacak. Azicik mantik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • perSNN kullanıcısına yanıt

    Hocam bu olaylar her gün yaşanıyor ve bu yüzden de hakim savcılar peşini bırakıyor. Çünkü hukukun önünde hamile yada kadın olması fark etmez. Birine taş attıysanız dayak yemeniz olağan görülür. Ayrıca şikayetçi olmasalar bile kamu davası açılması gerekti. Sonuçta umumi bir yerde kavga etmek cezalandırılmalı.


    Malpraktis olayında da türkiyede işler yürümüyor. Sebebi adil davranman gerekiyor. Adaletin tezatlığını anlatayım.


    Fakir iki aile kavga ettiğinde savcı kamu davası açsa, ödeyecekleri tazminatlardan ötürü iki ailede perişan olur. Bu yüzden allahınızdan bulun deyip geçiyor. (Bu malpraktis ama adil durum)


    Mali durumu iyi, iki grup kavga edince de kamu davası açılması gerek. Fakat fakire, fakir diye ceza kesmeyen sistem sırf çalışıp durumunu düzeltti diye durumu iyi insanlara ceza kesmesi adil olmuyor.


    Son olarak ("evini basar kendileri hariç tüm ailesini cezalandırırdim") birilerinin suçsuz ailesini cezalandırmayı düşünmek yerine en başta bu duruma düşmemek için kaçmayı düşünmeniz en mantıklı hareket olacaktır.


    Yiğitlik ben bildim bileli devlete karşı yapınca işe yarar. Sistemi düzeltmeye çalışırken cesur olmak gerekir. Yoksa magandayı dövsen de sistem bunların önünü açtığı sürece kaybedersin. Devlet magandalığın önünü kesemez, üstüne üstlük maganda gelir bi de sana zarar verir. Bir değil iki kere kaybedersin.





  • Maalesef artık bu ülkede kısasa kısas var maalesef. Şöyle daşaklı arkası sağlam bir mafya tarzı bir tanıdığı olsaydı bu adamın bunları yapanı oyarlardı. Ve gelip özür diler emeklilik dilekçesini verip sürgün ederlerdi yaşadığı yerde çok şahit oldum bunlara. Bu ülkede arkan sağlam olacak. Değilse garibansan bitmişsin kimseye karuşmayacaksın ekmeğine bakacaksın hapı yutarsın yoksa artık böyle. Şimdi dikkatimi çeken birsey var bilader madem taş atacaksın gerekirse herşeyi göze alacaksın artık kendini ezdirmeyeceksin. Adamda az değil bakıldığında gücü yetmemiş olay bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekmek arası melemen -- 6 Ağustos 2020; 10:4:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleket hayvan kaynıyor. Dün adam üstüme üstüme geliyordu omuz atıcaktı son anda pozisyonumu düzelttim. Omuzu atıcaktı attırmadım sonra arkamı dönücektim oda döndü az birşey sonra gitti

    bu ne ya insanlar hayvanlanmış resmen. Bu millet kendini ne zannediyor ya asgari ücret ile çalışıp ( bu hayvanlara diyorum )

  • Kimse haberi araştırmamış, fakat sanılanın aksine olayda tehdit olduğu için şikayet geri çekilmesine karşın kamu davası açılarak polis memuru hakkında gerekli işlemler başlatılmıştır. Kaynak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 6 Ağustos 2020; 11:24:8 >
  • KwasRegaL K kullanıcısına yanıt

    Hocam alimden akıl almak demir bilye çiğnemektir.


    Erkeklik gururu, eşinin-çocuğunun hiç zorluk çekmeden yaşayabilmesi demek. Zor bir duruma düşmeden önce çalışıp çabalayıp bunun önlemini önceden almak demek. İnsanlar ucuz kahramanlıkla bu "erkeklik" mevzunu karıştırıyor ve kışkırtmak için kullanıyor. Bunu sana karşı kullanmaya çalışan insanlardan uzak dur. "Sen ne biçim erkeksin?" diyene yüzünü dön git. Çünkü cevap verirsen aptalla tartışmak zorunda kalırsın en sonunda sen bile kendini aptaldan ayırt edemezsin.


    Böyle bir duruma düşmemek için pısırık demelerinden çekinmemen gerek. Magandayı gördüğün yerde olağan gücünle uzak durman gerek. Çünkü sen uzak durmazsan o illa gelip senin ailene, yakınına yaklaşır. Böyle durumlar ortaya çıkar.


    Bu olayda yola devam etmekten vazgeçip biraz da rahatlatsın diye uygun bi yerde kenara çekip deniz manzarası izleseydi belki hayatının en büyük mutluluğunu yaşamazdı; fakat hayatında yaşadığı en kötü olayı yaşamamış olacaktı.


    Maganda da gidip belasını başkasından bulurdu hatta bu başka maganda olurdu mesele silahla tertemiz çözülürdü.


    Akıl istiyorsan al sana akıl: "Biri bıçak çektiğinde ne yapmanız gerekir?" videosu izliyorsan ; kaçan adamın dediklerini yap.





  • eflatun45 E kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam . Olayları gözümde çok büyütüyorum sanırım yaşımın verdiği şey yüzünden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eflatun45 E kullanıcısına yanıt

     


    Bernard Shaw'ın sözüydü galiba: Bir asker genç mi yaşlı mı çantasından anlayabilirsiniz. Genç askerlerin çantasında cephane, ihtiyarların çantasında konserve vardır.


    Korkandan korkmaya gerek yok. Korkutmaya çalışan korku duygusunu en iyi tanıyandır. Bir şey olmaz.

  • Silah almam şart oldu ya yeminle böyle y...şaklara denk gelmek var hayatta. Şikayetindende nasıl vazgeçiyor nasıl bir korkaklıktır bu tehditlere bak 26 yıllık polis değil 266yıllık polis olsa ne yazar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Bazen yürek mantigi devredışı bırakıyor o da bu zamanlardan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spitzig kullanıcısına yanıt

    Evlenip, çocuk sahibi olduğunuzda tekrar konuşalım hocam, yüreğiniz eşinizi çocuğunuzu bir başına bırakmaya el verecek mi.

  • ekşide de yazdım burada da yazayım. böyle tiplere hiç bulaşmamak lazımdı. sağ yanaş sollasın gitsin niye uzatılıyor ki? bir de adamlara taş atmış iyice çıldırtmışlar. tabi en şaşırdığım hamile eşine tehlikeli bir yolda araba sürdürtmesi oldu.

  • Gerçekten üzücü bir olay Bu olay ile ilişkili değil ama polislerin neden sorgulamadığını sana kendi yaşadığım bir olaydan örnek verebilirim.


    Evime Hırsız girdi İfade için gittiğimiz polisler ile sohbet ederken Biz Karakolda hırsızları dövüp konuşturmasını biliriz ama Hırsız savcıya beni darp ettiler deyince Bütün karakol savcıya ifade vermeye çağrılıyor demişti. Memurda vatandaşın çalınan malı için memurluğumu yakamam mantığında dedi aslında kanunlar Suçluyu kolluyor burada sıkıntı var.

  • berkaymurat B kullanıcısına yanıt

    " Karakolda hırsızları dövüp konuşturmasını biliriz " Bu mantık doğru mu yani hocam suçlular dayakla mı ifade vermeli? Kanunlar suçluyu falan korumuyor, sizin bakış açınızda bir sorun var.

  • Karısının, nişanlısının, kız arkadaşının yanındaki erkeğe itlik yapılmaz. Varsa bir sorunun telefon numaranı verirsin "birader müsait zamanda beni ara ya da ben seni bulurum" dersin. Karısının, nişanlısının, kız arkadaşının yanındaki erkeğe itlik yaparsan o adama misliyle benzer şekilde cevap verme hakkını eşek gibi kabullenmiş olursun.

  • Hamile bir kadına şiddeti, karakolda tehdit etmeyi elbette savunmuyorum ama taş atmak nedir, şikayetini geri çekmek nedir, entry sahibi pasif agresif bir arkadaş sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.