Şimdi Ara

Hamam böceğine geçirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evde kımse yok arkadaslarım ucuz üni partlerinin birindeler ben gitmedim nedense wcde idim 5 dk once işimi gordum rahat rahat bır cıktım duvarda hamamböceği ve hayatımda gordugum en büyüğü böcek fobım var biraz kalbim hızlı hızlı carpmaya basladı kaçarsa evde uyuyamazdım terliği aldıgım gıbı vurmaya kostum oda kaçtı kactıgını gorunce duvara oturttum onu ve duvarda izini bıraktı hemen wc ye atıp sifonu cektım . hala kalbım hızlı carpıyor ama bocek ole bole degıldı karabasan gıbı karsıma cıktı kanatları resımdekı gıbı acmıs ucucak sandım ucarsa bayılırdım cunku :D

Hamam böceğine geçirdim

• ancak ona yeter zaten
  • Başlık sakat dostum..
  • Hergun min 3-4 tanesini yere yapistiriyorum. Uni okumak icin adanaya geldik boceklerden kurtulamiyorum daha 10dk once mutfakta ciplak ayakla sumuklu bocek ezdim ilk basta patlican sandim patlican olmadigini anladiktan sonra yemin ediyorum kuscaktim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlık nasıl sakat olucak canlı bir varlık mı ki o ? dalga mı gecıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Hergun min 3-4 tanesini yere yapistiriyorum. Uni okumak icin adanaya geldik boceklerden kurtulamiyorum daha 10dk once mutfakta ciplak ayakla sumuklu bocek ezdim ilk basta patlican sandim patlican olmadigini anladiktan sonra yemin ediyorum kuscaktim..

sümüklü böcek tiksinç değildir ya, bana daha çok böyle karmakarışık ne idüğü belli olmayan böcekler tiksinç gelir hamamböceği vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 15 Ekim 2011; 2:09:01 >
  • Başlık vasat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkonda uçamayan kuş var.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

başlık nasıl sakat olucak canlı bir varlık mı ki o ? dalga mı gecıyosunuz

canlı değilmiki? canlı olsam geçircem diyorsun yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Hergun min 3-4 tanesini yere yapistiriyorum. Uni okumak icin adanaya geldik boceklerden kurtulamiyorum daha 10dk once mutfakta ciplak ayakla sumuklu bocek ezdim ilk basta patlican sandim patlican olmadigini anladiktan sonra yemin ediyorum kuscaktim..

sümüklü böcek tiksinç değildir ya, bana daha çok böyle karmakarışık ne idüğü belli olmayan böcekler tiksinç gelir hamamböceği vs

İgrenc bi duyguydu yasarsan anlarsin :D hamam boceklerine alistim. Evde ekosistem kurmuslar resmen yuvalari nerde bi bilsem hepsinin beynini ezcem ama bulamadim daha. Nefret ediyorum boceklerin hepsinden. Bi keresindede orumcek gibi bocek arka bacaklari biraz daha uzun ama ilk basta orumcek sanmistim. Oldurmeyim yazik dedim sonra ucmaya basladi nasil kactim hatirlamiyorum

• Dünyada sen geçirirsin, ahirette o sana geçirir
  • Aynı korku bendede var arkadaş.
    Yazın pencere açık uyuyordum kapalı durulmuyo terliyosun o derece bi çekirge girdi masanın altına, gece 4 ben ayakta onu dürtmeye çalışıyom, ne yanına yaklaşabiliyorum aniden sıçrar diye nede öldürebiliyordum, en sonunda bastım terliği camı kapattım sabaha kadar oda sauna gibi oldu ama bu böcek fobisi adama herşeyi yaptırıyor
  • Başlık sakat...
  • iyi güzelde neden resim koyuyosun bende hiç sevmem böcekleri düzenli ilaçlatıyorum evi içim kötü oldu görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leto'

Dünyada sen geçirirsin, ahirette o sana geçirir

Ne yapsın, alıp beslesin mi?
    Kediyi peygamber besliyodu diye haram kılmamışken köpeği haram kılmış din haşere öldürdün diye ceza verirse ayıp olmaz mı köpeğe?
    Neyse gece gece, ben yatarca.
  • başlık akraba evliliği
  • başlık akrabanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Orijinalden alıntı: Leto'

Dünyada sen geçirirsin, ahirette o sana geçirir

Ne yapsın, alıp beslesin mi?
    Kediyi peygamber besliyodu diye haram kılmamışken köpeği haram kılmış din haşere öldürdün diye ceza verirse ayıp olmaz mı köpeğe?
    Neyse gece gece, ben yatarca.

Kutsal kitap öyle diyor. Zarar verdiğimiz en küçük haşerelerden bile sorumluyuz. Yukarda görürüz onu da.

Hadi yat sen iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

evde kımse yok arkadaslarım ucuz üni partlerinin birindeler ben gitmedim nedense wcde idim 5 dk once işimi gordum rahat rahat bır cıktım duvarda hamamböceği ve hayatımda gordugum en büyüğü böcek fobım var biraz kalbim hızlı hızlı carpmaya basladı kaçarsa evde uyuyamazdım terliği aldıgım gıbı vurmaya kostum oda kaçtı kactıgını gorunce duvara oturttum onu ve duvarda izini bıraktı hemen wc ye atıp sifonu cektım . hala kalbım hızlı carpıyor ama bocek ole bole degıldı karabasan gıbı karsıma cıktı kanatları resımdekı gıbı acmıs ucucak sandım ucarsa bayılırdım cunku :D

sen ne tatlı konusuyon öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 15 Ekim 2011; 7:55:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamamböceği

Nick entry uyumu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.