evde kımse yok arkadaslarım ucuz üni partlerinin birindeler ben gitmedim nedense wcde idim 5 dk once işimi gordum rahat rahat bır cıktım duvarda hamamböceği ve hayatımda gordugum en büyüğü böcek fobım var biraz kalbim hızlı hızlı carpmaya basladı kaçarsa evde uyuyamazdım terliği aldıgım gıbı vurmaya kostum oda kaçtı kactıgını gorunce duvara oturttum onu ve duvarda izini bıraktı hemen wc ye atıp sifonu cektım . hala kalbım hızlı carpıyor ama bocek ole bole degıldı karabasan gıbı karsıma cıktı kanatları resımdekı gıbı acmıs ucucak sandım ucarsa bayılırdım cunku :D
sen ne tatlı konusuyon öyle
yumusak mı olmuş biraz :D
quote:
Orijinalden alıntı: hlmd
quote:
Orijinalden alıntı: hamamböceği
nick-konu
Nick-Başlık uyumu
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
evde kımse yok arkadaslarım ucuz üni partlerinin birindeler ben gitmedim nedense wcde idim 5 dk once işimi gordum rahat rahat bır cıktım duvarda hamamböceği ve hayatımda gordugum en büyüğü böcek fobım var biraz kalbim hızlı hızlı carpmaya basladı kaçarsa evde uyuyamazdım terliği aldıgım gıbı vurmaya kostum oda kaçtı kactıgını gorunce duvara oturttum onu ve duvarda izini bıraktı hemen wc ye atıp sifonu cektım . hala kalbım hızlı carpıyor ama bocek ole bole degıldı karabasan gıbı karsıma cıktı kanatları resımdekı gıbı acmıs ucucak sandım ucarsa bayılırdım cunku :D
sen ne tatlı konusuyon öyle
yumusak mı olmuş biraz :D
kusura bakma ama öyle olmus biraz özellikle son cümlenin sonu kız olsan sakat yani
quote:
Katılıyorum reis
falafaşo ettim aynısından biraz önce
quote:
Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH
quote:
Katılıyorum reis
Hazır toplanmışken imha edelim
quote:
Orijinalden alıntı: D3XTER
ne bunlar ?
Arkasından konuşma hayvancağızın. Yedi sülalesi evine girer... Olmadı rüyana girer.
quote:
o böcüğün akciğeri yok ve bişi yemeden yıllarca yaşayabiliyor yani wcden çıkıp seni bulacak ve sonra
quote:
Orijinalden alıntı: School-Service-Vehicle
quote:
ne bunlar ?
hacı her nokta bir örümcek sanırım yada sivri sinek gibi bişi :D nasıl yuvalamıslar adamı kalpren goturur valla
quote:
sayfayı aşağı doğru indirirken başlarda resmin farklı bir şey olduğunu düşündüm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme