Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-Paypay88 ( yeni gamertag alıcam 5 dakika sonra )
    2-
    3-
    4.kişi bir arkadaş gelicek.
  • mrstark seni ekliyorum abicim yeni gt'me :) şimdi live bitti silver oldum yeni üyelik açtım birazdan eklicem abi çıkma oyun dvd çektim birazdan geliyoru
  • Beyler oynıcam ya çohta tındı nasılsa banı çakıcaklar zaten
    Ama şu anda Halo Reach ve gold yok elimde birinden alıcaktım bi türlü msn girmedi
  • Akşam gelecek olanlarla yapalım diyoruz millet şimdi gelin oynayalım diyor. Amacımız oyuna baştan başlamaktı. Neyse. Boşverin. Oynamak istemeyen oynamasın çokta kasamam. Keyfiniz bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Akşam gelecek olanlarla yapalım diyoruz millet şimdi gelin oynayalım diyor. Amacımız oyuna baştan başlamaktı. Neyse. Boşverin. Oynamak istemeyen oynamasın çokta kasamam. Keyfiniz bilir.

firefight diyo adam story mod demiyor...
  • Ya sinirliyim bugün baya. Herşeyi tersten anlıyorum zaten Halo falanda bilmem. Yeni girdim bu Halo işine. Acemiyim. Ayrıca zuhaha size gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Ya sinirliyim bugün baya. Herşeyi tersten anlıyorum zaten Halo falanda bilmem. Yeni girdim bu Halo işine. Acemiyim. Ayrıca zuhaha size gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Beyler oynıcam ya çohta tındı nasılsa banı çakıcaklar zaten

Sen neden heyecan yaptın bu kadar anlamadım. Oyun resmi olarak çıkmadı mı? Orijinalciler bile edindi oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Sen neden heyecan yaptın bu kadar anlamadım. Oyun resmi olarak çıkmadı mı? Orijinalciler bile edindi oyunu.

ben dahil 3-5 arkadaşımın ki halen ptt sitesinde gözükmüyor, orjinaller 1-2 gün sonraya kaldı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Hadi beyler 2.tayfayı kuralım
    1-Paypay88 ( yeni gamertag alıcam 5 dakika sonra )
    2-
    3-
    4.kişi bir arkadaş gelicek.

Senle oyun oynamayalı bayaa oluyor ya paypay :D

Benide ekle umarım ban yemeyiz.
  • quote:

quote:

Bu nasıl bi konuşma tarzı korsan kullanıyoruz diye nedir bu kötüleme çabası.Merak etme elimden gelse şu an gidip 2.orjinal konsolu veya ps3 alıcam.
  • quote:

quote:

quote:

Bu nasıl bi konuşma tarzı korsan kullanıyoruz diye nedir bu kötüleme çabası.Merak etme elimden gelse şu an gidip 2.orjinal konsolu veya ps3 alıcam.

Ben orijinal mi kullanıyorum sanki yav. Neden ban korkusu var diye merak ettim. Acaba resmi tarihi gelmedi de benim mi haberim yok. Orijinalciler bile çatır çatır oynamaya başladı diyorum. Çaktın?

• quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

Shopto ya Ptt ye Royal Maile hepsine helal olsun...Perşembe akşamı yola çıkan reach bugün elimde hemde İstanbul değil Rize.... artık bi süre yokum görüşürüz beyler

Hayırlı olsun Ahmet, benimkide aynı zamanda çıktı ama daha Türkiye ye girmiş bile gözükmüyor, o değil geçen salı shopto dan gönderilen bir başka oyunum daha var o bile daha Türkiye de gözükmüyor, az kaldı isyan etmeme

iki adet aynı gün çıkmıştı aslında biri geldi biri halen daha görünmüyor hiçbiryerde....bu hafta gelir çoğu kişiye bayram vs. malum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben orijinal mi kullanıyorum sanki yav. Neden ban korkusu var diye merak ettim. Acaba resmi tarihi gelmedi de benim mi haberim yok. Orijinalciler bile çatır çatır oynamaya başladı diyorum. Çaktın?

Ben kötü anlamda söyledigini sanmıştım
    Çaktın ? Çak

• yarın bende alıyorum oyunu ekleyin gt:ergin068658
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kötü anlamda söyledigini sanmıştım
    Çaktın ? Çak

Var öyle tipler doğrudur. Orijinal kullandığı için kendini bir b.k zannedip, kopya kullanana ağzına geleni söyleyen. Ama ben onlardan değilim. Çak o zaman.

• herkes oyunu hdd ye kursun kurmayanlar oynayamıyor kendileri kurabiliyor ama olmuyor yani co-op da olmuyor.
  • Az önce NTV'de Halo Reach'in fragmanını gösterdi, "Gece Gündüz" adlı bi program. Sonuna denk gelmişim, anlatan "Halo Reach sadece Xbox 360 platform'unda çıkıyor." dedi o kadar. Ama TV'de Halo görünce içim bi garip oldu.
  • peh adamlar akıyor Siz bizi almayın bende gider botlarla oynarım
    Edit:İşte bu yüzden xbox 360 orjinal yerine ps3 orjinal kullanıcam.Yok cros chat yok live altyapısı yok coop bilmemne tamam güzelde oynıyamadıktan kullanamadıktan sonra ne işe yaradı.Herkez kendine çevre yapmış onlarla oynuyor biz sap gibi elin gavuruyla oynuyoruz.4 aydır konsol elimde kulaklıgı 2-3 kere kullanmışımdır sadece red dead redemption coop oynamak için adam bulabildim dahada coop moop atamadım.Geow 2 coop atalım diyorum kimse yanaşmıyor sonraki gün bakıyorum aynı adam l4d2 cop atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 14 Eylül 2010; 19:42:46 >
  • @Sylar 25 gel oynayalım istersen ekle beni Limp1803

Ayrıca şimdi benim hdd arcade oyunlarım var banlanırsam onları oynayabilirmiyim ?

Hehe bende Geow 2`ye gelebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cardinal Limbo -- 14 Eylül 2010; 19:59:44 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.