Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bugun aldim, daha evel hic HALO oynamamistim ama okadar cok met ediliyordu ki Killzone 2 gibi bir oyun bekliyordum, azda olsa hayal kirikligi yasadigimi soyleyebilirim. hedefe odaklanmak bile bazi silahlarda mumkun degil, oysaki butun FPSlerde LT ile fedefe odaklanilir RT ilede ates edilir, sadece sniper tarzi silahlarda hedefe odak var o da sag analoga basinca oluyor. kaplamalar pek iyi sayilmaz bir insanin yuzune baktigimda derisi gercek gibi durmali duvarlar mat plastik gibi gorunmemeli, yaratik modellemeleri GEOW2nin yanina bile yaklasamaz, araclarin idareside bir garip, gozume iyi olarak carpan seylerde gokyuzu bulutlar ve deniz, ses kaliteside fena degil, makina FWli oldugu icin denemedim ama online i da zevkli olabilir gibi bir izlenim verdi. daha oyunun baslarindayim umarim ilerleyen bolumlerde oyunun zevki artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare666

Oyunu bugun aldim, daha evel hic HALO oynamamistim ama okadar cok met ediliyordu ki Killzone 2 gibi bir oyun bekliyordum, azda olsa hayal kirikligi yasadigimi soyleyebilirim. hedefe odaklanmak bile bazi silahlarda mumkun degil, oysaki butun FPSlerde LT ile fedefe odaklanilir RT ilede ates edilir, sadece sniper tarzi silahlarda hedefe odak var o da sag analoga basinca oluyor. kaplamalar pek iyi sayilmaz bir insanin yuzune baktigimda derisi gercek gibi durmali duvarlar mat plastik gibi gorunmemeli, yaratik modellemeleri GEOW2nin yanina bile yaklasamaz, araclarin idareside bir garip, gozume iyi olarak carpan seylerde gokyuzu bulutlar ve deniz, ses kaliteside fena degil, makina FWli oldugu icin denemedim ama online i da zevkli olabilir gibi bir izlenim verdi. daha oyunun baslarindayim umarim ilerleyen bolumlerde oyunun zevki artar.

Killzone 2 gibi bir oyun bulamazsın ona emin ol, o derece düşmedi daha halo serisi

• quote:

Oyunu bugun aldim, daha evel hic HALO oynamamistim ama okadar cok met ediliyordu ki Killzone 2 gibi bir oyun bekliyordum, azda olsa hayal kirikligi yasadigimi soyleyebilirim. hedefe odaklanmak bile bazi silahlarda mumkun degil, oysaki butun FPSlerde LT ile fedefe odaklanilir RT ilede ates edilir, sadece sniper tarzi silahlarda hedefe odak var o da sag analoga basinca oluyor. kaplamalar pek iyi sayilmaz bir insanin yuzune baktigimda derisi gercek gibi durmali duvarlar mat plastik gibi gorunmemeli, yaratik modellemeleri GEOW2nin yanina bile yaklasamaz, araclarin idareside bir garip, gozume iyi olarak carpan seylerde gokyuzu bulutlar ve deniz, ses kaliteside fena degil, makina FWli oldugu icin denemedim ama online i da zevkli olabilir gibi bir izlenim verdi. daha oyunun baslarindayim umarim ilerleyen bolumlerde oyunun zevki artar.

kardeşim aslında yeni oynayanla sevmezler haloyu ünkü beklentiler çok yüksek oluyo. halodan halo 1 den beri oynayanlar anlar online da triple kill ı duyanlar anlar.... oynamadığım oyun yok inan bana ve samimi söylüyorum halo benim hayatımda oynadığım en iyi oyundur bu son reach te bugun bitti.. orjinalinide alıp online a başlıycam biran evvel...

• Zevkler ve renkler tartisilmaz, bencede HALO asla Killzone 2 olamaz, tek avantaji arac kullanmak okadar.
  • quote:

Zevkler ve renkler tartisilmaz, bencede HALO asla Killzone 2 olamaz, tek avantaji arac kullanmak okadar.

Yok artık daha neler. Böyle bir yorum yapman için para ödüyorlar mı sana? İki tane alakasız oyunu nasıl olurda karşılaştırıyorsun ve dandik Killzone 2 yi seçiyorsun şaşılır vallahi.
  • Killzone daki grafikler ve vurus hissi yok bu oyunda, ne parasi alicam bu benim zevkim kimseyi ilgilendirmez, Killzone'nun neresi dandikse artik ? ayrica HALO'ya cok kotu oyun demiyorum sadece adindan dolayi beklentilerim cok yuksekti, beklentilerimin yaninda gorduklerim sonuk kaldi okadar, ama biraz daha ayrintilarin uzerinde dursalarmis harika olabilirmis.
  • Killzone'un neresi mi dandik? Bende oyunu sizin gibi 2 yıl boyunca bekledim, her videoyu izledim ama oyunu oynadım bitirdim, mp oynadım saatlerce ve kesinlikle sevmedim. Neden dandik diye 3 paragraflık bir mesaj yazmıştım. Merak ediyorsan Kz2 konusunun önceki sayfalarında bulabilirsin. Tekrar yazamıcam.
  • ortaya bir laf koyan sensin sonrada zahmet edip tekrar yazamayacagim diyorsun, bende ugrasip oralara bakamayacagim, Killzone u begenmiyorsan COD MW2 de ornek olabilir, bende HALO ve KZ veya CODun benzemedigini biliyorum ama grafikler ve catismalar sirasindaki vurus hissi aynen HALO da olsa yetecek zaten, yoksa HALO'nun hikayesi karakterleri falan guzel.
  • Bak hocam kimse konsolda müthiş grafik için oynamıyor. Eğer öyle olsaydı herkes PC de oyun oynardı 8x aa 16x af açarlardı pürüssüz net bir görüntüde oynarlardı. Halo 3 kesinlikle grafiğe göre yargılanacak bir oyun değil. Çıktığı yıla göre grafikleri ortaydı. Şimdi ise haliyle kötü geliyor. Burda Reach'ten bahsediyoruz ve grafikler baya gelişmiş. Reach konusuna uzun uzadıya KZ2 neden kötü yazmama gerek yok. Evet laf atan benim ama niye Reach ile KZ2 yi birbirinden farklı iki geleceği karşılaştırıyorsun, mpları alakasız, konular alakasız oyunları karşılaştırıyorsun anlamıyorum. Millet vuruş hissi veya grafik için oynasaydı Halo bu kadar çok tutulmazdı. KZ2 konusundaki uzun mesajımı bulamıyorum bulsaydım link verirdim anlatırdım neden kötü olduğunu...

Sonuç olarak karşılaştırması gereksiz iki oyun.
  • bende zaten PC oyuncusu degilim (PCde oyundan nefret ederim konsolun yerini tutamaz) grafikleri konsol standartlarina gore belirliyorum, neyise umarim ne demek istedigimi anlamisindir, herhalde istedigim vurus hissi ve grafik kalitesi HALOda da olsa seni su ankinden dahada memnun ederdi, bu arada KZ2 konusunu aramana gerek yok, o sadece bir ornekti COD MW2 yi de ornek olarak gorebilirsin.
  • Neden Neden Neden xbox'a kz2 grafiginde fps yapmazlar anlamıyorum bıkmadılarmı şu haloyu cell-shade gibi grafikle çıkarmaya.Halo fanıyım multiplayer bi açtımmı akşama kadar oynarım ama tek ve en büyük eksigi grafikler onlarda güzel olsa oyun EPIC olucak xbox 360 da en azından mw2 grafigidemi yapamadın ey bungie

Edit:Crytek yapıyor ID games yapıyoda bungie niye yapamıyor çok merak ediyorum hiçmi örnek almamış şu rage ve crysis 2den.Yeni grafik motoru diye sevindik cell-shade gibi grafik çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 7 Eylül 2010; 5:13:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Neden Neden Neden xbox'a kz2 grafiginde fps yapmazlar anlamıyorum bıkmadılarmı şu haloyu cell-shade gibi grafikle çıkarmaya.Halo fanıyım multiplayer bi açtımmı akşama kadar oynarım ama tek ve en büyük eksigi grafikler onlarda güzel olsa oyun EPIC olucak xbox 360 da en azından mw2 grafigidemi yapamadın ey bungie

Edit:Crytek yapıyor ID games yapıyoda bungie niye yapamıyor çok merak ediyorum hiçmi örnek almamış şu rage ve crysis 2den.Yeni grafik motoru diye sevindik cell-shade gibi grafik çıktı.

grafik eski halo lara göre o kadar da kötü değil yeterli gibi bir halo oyunu için zaten frame çok düşüyor daha fazlası cok zorlardı aleti..

bu ara da reach te yavaş yavaş düşüyor.. son halo oyunumu bu şimdi. tam da konuya ısınmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Neden Neden Neden xbox'a kz2 grafiginde fps yapmazlar anlamıyorum bıkmadılarmı şu haloyu cell-shade gibi grafikle çıkarmaya.Halo fanıyım multiplayer bi açtımmı akşama kadar oynarım ama tek ve en büyük eksigi grafikler onlarda güzel olsa oyun EPIC olucak xbox 360 da en azından mw2 grafigidemi yapamadın ey bungie

grafik eski halo lara göre o kadar da kötü değil yeterli gibi bir halo oyunu için zaten frame çok düşüyor daha fazlası cok zorlardı aleti..

bu ara da reach te yavaş yavaş düşüyor.. son halo oyunumu bu şimdi. tam da konuya ısınmıştım

Tamam frame düşebilir ama adamlar yapmış rage gibi bir oyun insan hiçmi özenmez bizde yapalım demez.Eger bunda frame düşüyorsa rage gibi bir oyunun olmaması gerekiyordu.Neyse çok uzattım çıkış tarihi gelince yine sabahlara kadar oynarım ama

• Arkadaşlar oyunu oynayan yokmu ben dün bitirdim.
  • Daha oyun resmi olarak çıkmadan onlarca kişi 1000 achievement yapmış bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

quote:

Killzone 2 gibi bir oyun bulamazsın ona emin ol, o derece düşmedi daha halo serisi

Budur..Halo Multiplayer'da ezer geçer kesinlikle Killzone'u Killzone'un konusu fena değil ama Halo'nun konusunu tercih ederim oynanış olarak da daha rahat tek üstünlüğü grafik Killzone'un..

• İlk kez oynadım Halo. Şaşırdım valla hiç nişan almaya gerek yok.
  • HALO'nun tek eksigi vurus hissi ve grafikleri, mesela GEOW, KZ2 de falan birini vurdun mu ortalik kan golu oluyor ve adam yere duserken patates cuvali gibi dusmuyor, HALOda boyle birsey yok, kaplamalar falanda iyi sayilmaz, ha siz dersiniz bunlar onemli degil, ben derim gercekler detaylarda gizlidir, ama HALO'nun multide daha iyi olacagi single da da belli ediyor kendini, genis harita ve arac kullanimi cok hos olmus (bu arada arac kullanmaya alistim) hedef alma sistemi hala hosuma gitmis degil ve sol analog ile egilmek tam bir iskence. oyuna kesinlikle kotu demiyorum ama dedigim kucuk detaylari da yapsalardi tadindan yenmezdi.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.