Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ecelnico

2. disc bonus disk falan mı acaba? Ben 1 disk olarak görüyorum

Şaka yapmışlar. Oyun 1 DVD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Bekliyoruz hacım

Bu arada 7. ve 8. Chapterlar mükemmel olmuş,lanet müzikler çok gaz veriyo ya!

hocam bakıyorum bazen live'den banın üstüne üstüne gidiyon maşallah, bi baktım halo reach oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Bekliyoruz hacım

hocam bakıyorum bazen live'den banın üstüne üstüne gidiyon maşallah, bi baktım halo reach oynuyor

Uzun süredir oynadıda heeee. Geceleyin kaçmadı gözümden.

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Bekliyoruz hacım

Oha oynarken Live' a mı girdin?Seni bu toşmikli davranışından dolayı kutlarım Josephcim.

• Ethernet kablosunu çekmek zor geldi yaw,konsol tee 3mt uzakta kalkamadım yerimden,ayaklarıda uzattıydım

Ama akşam Major Nelsonu gördüm rüyamda "Geeel geel" diyordu bana
  • Major gelirse tam gelir ama.
  • Joseph ışıga dogru yürüyorsun benden söylemesi.Işıgın içindede major nelson bekliyor.

Ban dalgası gelince biz banlanıp joseph banlanmazsa acayip FAIL olur
    Edit:Geri döndümm bandan sonraki ilk mesajım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 5 Eylül 2010; 16:31:24 >
  • sonunu düşünen, live dan oynayamaz reyis
  • quote:

Ethernet kablosunu çekmek zor geldi yaw,konsol tee 3mt uzakta kalkamadım yerimden,ayaklarıda uzattıydım

Ama akşam Major Nelsonu gördüm rüyamda "Geeel geel" diyordu bana

Rüyada Major Nelson'u görmek "Live'da uzun ömür" anlamına gelirmiş.
  • Gerekli achlerimi aldım ve arşive gönderdim oyunu gerisi Nelson paşanın insafına kaldı

Bu arada Pinky Crysis 2li gamertag süper olmuş hacım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 5 Eylül 2010; 19:08:05 >
  • En iyisini yaptın bence. Nasıl olsa hepimiz banlanacağız.
    Gerçi sen biraz süreci kısaltmış olabilirsin ama olsun.
  • C.R.U.I.S.E.R, dostum oyunun gercek DVD sayisini verdigin icin tesekkur ederim, dun adam gibi kac DVD diye sordum, apik sapik cevaplar aldim, oyunu 2 DVD sandigim icin simdilik almaktan vaz gecmistim, tek DVD olduguna gore alabilirim :)
  • zaten banlanıcaz hıc cıkaramadım kabloyu bende :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

En iyisini yaptın bence. Nasıl olsa hepimiz banlanacağız.
    Gerçi sen biraz süreci kısaltmış olabilirsin ama olsun.

Boşver abi alıştık artık,profile dokunmasınlarda isterlerse konsolu kullanılmaz duruma bile getirebilirler
  • arkadaşlar oyunu şimdi oynasam bansız makinada hemen banlanır mıyım nasıl olur? Online moda falan girmicem tabiki single oynıcam
  • 3. bolume geldim diğer halo oyunlarına gore aksiyonu daha fazla tutmuşlar iyi olmuş bence..

oyunun diğer artıları ise bana göre

muzikleri şahane
    vuruş hissi daha iyi gibi geldi
    grafikler daha iyi
    manzaralar cok iyi ve savaş atmosferini iyi vermişler gezegende sürekli bir kaos ortamı var bizim dışımızda da savaş sürüyor hissini vermişler.. özellikle bir sahnede gökyüzünde 50-60 tane araç birbirine giriyordu göstermelikle değil.. baya baya savaşıyorlardı

eksileri
    grafikler ve fizikler hala diğer fps oyunlarına göre geri de..
    frame düşüşleri cok fazla

birde oyun içi konuşmalarda altyazı olmaması kotu olmuş bazen kim ne diyor belli olmuyor silah seslerinden

konsol banlı olmasa coop tadından yenmezdi bu oyun bana göre

son olarak 10/8 diyorum

• Arkadaşlar şimdi belki Reach ile ilk defa Halo oynamış olacağım yalnız sadece single için konuşuyorum; "mutlaka bitirmen gereken bir oyun" diyebilirmisiniz. Oyun hiç ilgimi çekmiyor sadece neymiş bu Halo serisi diye oynayacağım eğer oynarsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Arkadaşlar şimdi belki Reach ile ilk defa Halo oynamış olacağım yalnız sadece single için konuşuyorum; "mutlaka bitirmen gereken bir oyun" diyebilirmisiniz. Oyun hiç ilgimi çekmiyor sadece neymiş bu Halo serisi diye oynayacağım eğer oynarsam.

bende ilk halo macerama "odst" ile başlamıştım yarım saat oynadıktan sonra kapatmıştım , ondan kalan bir endişem var Reach 'e temkinli bakıyorum bu yüzden
  • "mutlaka bitirmen gereken bir oyun" daha önce Halo oynamamış birisi için diğemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

halo 3 ü oynayıp yarıda bırakmıştım,

ost (2 diskti) yi almış ama hiç oynamamıştım,

halo serisinden pek haz etmiyorum özelikle o üçgen kafalardan, ama sevmek istiyorum artık...

sizce bunu oynamadan önce 3 ü ve ost yi bitireyim mi? (sadece bu ikisi var değil mi xbox da başka yok?)

Live dan oynarsan çok daha zevkli olur odst ve 3 de

Oynasan konuyu daha iyi anlarsın. Ama reach in hikayesi farklı. Odst aynı spresifik bir konusu var. Yoksa Halo 3 apayrı

Reach çıksın adam gibi banlanma sorunu olmazsa 4. olarak bizim halo grubuna katılırsın

süper olur valla heyecanla beklemece

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.