Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim oyunu oynama işi yattı malum siteden banlanalı 1 ay oldu ve şu an takıldığım yerde oyunu satmıyorlar ne yazıkki. Diğerleride oyunu çok yavaş satıyor. Anladınız ne demek istediğimi. Halbuki ölüyordum oynamak için uff
  • 2 disc fazla 10 liraya 2 oyun oynarim :(
  • Bitti.Yapimcilar boyle oyun yapsinlar,canimi yesinler.Tadi damagimda kaldi. 9.7/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare666

2 disc fazla 10 liraya 2 oyun oynarim :(

blueray disk 10 milyon boşu 20 yapar.ayrıca xbox da blue ray okumaz.sen okutuyosan sayıgılar
  • @JOSEPH, eski günlere dönmüşsün hacım özlettin. Kalite resimler Ah, dvd olsada bende indirip birkaç tane resim koyabilsem
  • Fatih kardes, arkadasin Blu-Ray disc i sakasina dedigini anladim herhalde :) zaten 2 Blu-Ray oyun PS3 de bile yok bildigim kadari ile.
  • Hocam sen onu bunu bırakta Halo Xbox exclusive yani blu-rayle alakalı değil oyunla alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

@JOSEPH, eski günlere dönmüşsün hacım özlettin. Kalite resimler Ah, dvd olsada bende indirip birkaç tane resim koyabilsem

Abi asıl sen özlettin,SSlerini özledik nerelerdesin yaw,koptun gittin tamamen???
  • Oyun şimdiye kadar ki en güzel halo oyunu olmuş herşeyiyle,tek eksiği ÇABUK BİTİYOR .Daha dün başladım,bugün bitti hevesimiz kursağımızda kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

@JOSEPH, eski günlere dönmüşsün hacım özlettin. Kalite resimler Ah, dvd olsada bende indirip birkaç tane resim koyabilsem

Abi asıl sen özlettin,SSlerini özledik nerelerdesin yaw,koptun gittin tamamen???

Harbiden öyle oldu ama takip ediyorum elimden geldiğince. Birazcık PC'ye kaydım heralde ondan böyle oldu Bir kutu dvd alır almaz tekrar eskisi gibi resim koymak istiyorum aynen seninkiler kadar kaliteli Neyse dağıtmayalım konuyu, hayırlı zevkli halo'lu günler diliyorum

• Resimleri koy tabi dostum, güzel oluyor bol SS'li konular.

Bu arada yeni PC falan topladın herhalde o yüzden mi bıraktın XBOX bölümünü ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Resimleri koy tabi dostum, güzel oluyor bol SS'li konular.

Bu arada yeni PC falan topladın herhalde o yüzden mi bıraktın XBOX bölümünü ? :)

Bırakmadım aslında, elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum sizlerin yazdığı yorumları ve konuları burdayım yani Ekran kartı aldım sadece, ondan sonra multi oyunları PC'de, exclusive oyunlar için ise Xbox. Öyle gidiyor bakalım ama en kısa zamanda yeni oyunlar için paylaşcam resimler zaten banlıyız derdimiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 5 Eylül 2010; 0:42:06 >

• quote:

quote:

Bırakmadım aslında, elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum sizlerin yazdığı yorumları ve konuları burdayım yani Ekran kartı aldım sadece, ondan sonra multi oyunları PC'de, exclusive oyunlar için ise Xbox. Öyle gidiyor bakalım ama en kısa zamanda yeni oyunlar için paylaşcam resimler zaten banlıyız derdimiz yok

Bekliyoruz hacım

Bu arada 7. ve 8. Chapterlar mükemmel olmuş,lanet müzikler çok gaz veriyo ya!

• quote:

quote:

Bekliyoruz dostum.

Ah benim şu alette hemen gelsede banlı XBOX360'dan HD videoları koysam nete. :) (Halo Reach'in resmi çıkışında banlanacağını düşünen ve bu düşünce ile kafası allak bullak olan üye profili)

• quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

PC de takılıyor o

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

halo 3 ü oynayıp yarıda bırakmıştım,

ost (2 diskti) yi almış ama hiç oynamamıştım,

halo serisinden pek haz etmiyorum özelikle o üçgen kafalardan, ama sevmek istiyorum artık...

sizce bunu oynamadan önce 3 ü ve ost yi bitireyim mi? (sadece bu ikisi var değil mi xbox da başka yok?)

Live dan oynarsan çok daha zevkli olur odst ve 3 de

Oynasan konuyu daha iyi anlarsın. Ama reach in hikayesi farklı. Odst aynı spresifik bir konusu var. Yoksa Halo 3 apayrı

Reach çıksın adam gibi banlanma sorunu olmazsa 4. olarak bizim halo grubuna katılırsın
  • pc'de oyun oynamak tam bir kepazelik,geçen mafia ıı kurayım dedim xbox360 ile karşılaştırmak için anamı ağlattı,bırak oyunlarda optimizasyon sorunları olmasını o klavye mouse ile oyun oynamak deli ediyor beni tak çalıştır kullan konsol gibi varmı,allah xbox360'ı icat edenden,devamını getirenden razı olsunyoksa bu kadar oyunu nasıl oynardık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi
    pc'de oyun oynamak tam bir kepazelik,geçen mafia ıı kurayım dedim xbox360 ile karşılaştırmak için anamı ağlattı,bırak oyunlarda optimizasyon sorunları olmasını o klavye mouse ile oyun oynamak deli ediyor beni tak çalıştır kullan konsol gibi varmı,allah xbox360'ı icat edenden,devamını getirenden razı olsunyoksa bu kadar oyunu nasıl oynardık

Mafia 2'nin pc versiyonu 360 joypadini destekliyor,daha dogrusu oyunlarin hemen hepsi destekliyor.Ben hicbir oyunu klavye mouse ile oynamam.Kablolu 360 joypadi saolsun her isimi goruyor.
  • 2. disc bonus disk falan mı acaba? Ben 1 disk olarak görüyorum
  • Yine mükemmel bir oyun olmuş.Bu yıl oynadığım en iyi oyun diyebilirim.Halo 3 oynamayanlara tavsiyemdir. Mutlaka oynayın geniş alanlarda kalabalık çarpışmaları seviyorsanız hemen edinin.İnsanlar sadece multiden ibaret zannetmesin Halo'yu , Halo'yu Halo yapan Spsidir.. .
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.