Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de oyuna başlıyacağım sanırım,şu anlık herhangi bi fişleme olayı yok,oynayanlar rahat görünüyor

Forumlarda gezerken bi adamın Halo Reach in legal kopyasını erken edindiğini gördüm,adam bugüne kadar Xbox360 için 50bin dolar harcamış

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING

Daha fazla resim

http://s160.photobucket.com/albums/t162/velodyne_76/

Birde Ebayde bi kostüm gördüm ki gülmekten yarıldım resmen,Master Chief kostümü satıyor adam ama kostüm şaka gibi

http://cgi.ebay.com/OOAK-Custom-made-HALO-Master-Chief-costume-boys-6-9-yrs-/150486514673?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2309b1fbf1

• kostüme bak

bamba imha ekibi desen değil, paintball kıyati desen hiç değil

dünyayı hurtaran masterchief filminde kullanılabilir bitek

• adam her renkten gamepad almis

zenginllik bvoyle iste ah ulan amerikada olacaktik simdi
  • Adamın oyun arşivini geçtim konsolunda arşivini yapıyor arcade,elite,halo edition vs. ne varsa almış.
  • Oyunda çok fazla motion blur ve çok fazla frame rate düşmesi var. Daha oyunun başlarındayım. Merak ediyorum aynı anda 60 adet düşmanın olduğu sahnelerde frame rate daha ne kadar düşecek. Bir Halo fanatiği olarak beni çok rahatsız etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silex -- 3 Eylül 2010; 15:53:01 >
  • Grafikler baya iyi gözüktü bana sslerden :)
  • MrStark geçmiş olsun hacım,ciddi paraymış

Bende bayram ziyaretine giderken koskoca bavulu unuttuydum takside,bütün bayramı eşofmanlarla geçirdim
  • dayanamadım oynadım. zaten konsolun bir ayağı çukurda. tamir ede ede ben de bir dükkan açma arifesindeyim. neyse oyuna dönecek olursak;
    grafikler halo 3 e oranla biraz daha ilerleme kaydetmiş. yukarıda arkadaşın dediği gibi blur ve frame rate sorunları var gibi. ama çok takmaya gerek yok. halo hacı bu. atmosfer gene tavan. sesler, müzikler ona keza. beklediğinize değecek. bu oyun adama fw siz konsol aldırır mı? aldırır!
  • Bende oynuyorum.Oyun guzel olmus,genis alanlarda catismak zevkli, grafikler guzel,aa sorunu yok,gezegende surekli bir savas durumu hakim,hava araclari vs...Oyunun ortalamasi 9' un ustunde olacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

MrStark geçmiş olsun hacım,ciddi paraymış

Bende bayram ziyaretine giderken koskoca bavulu unuttuydum takside,bütün bayramı eşofmanlarla geçirdim

Bavul nasıl unutulur ya?

@MrStark

Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: silex

Oyunda çok fazla motion blur ve çok fazla frame rate düşmesi var. Daha oyunun başlarındayım. Merak ediyorum aynı anda 60 adet düşmanın olduğu sahnelerde frame rate daha ne kadar düşecek. Bir Halo fanatiği olarak beni çok rahatsız etti.

Aynen öyle resmen kasıyor aleti. Blure alıştım hatta hoşuma gitmeye başladı ama bazen frame rate kafayı yiyor. Bizim sürümlerden mi acaba diye düşünmeden edemedim
  • 50 bin doları konsola ve ıvır zıvıra harcayan o manyağa güzel bir sopa çekmek lazım. Herif sınırların dışına çıkmış içerdekilere el sallıyor
  • Ben dayanamıcam yarın oynıcam oyunu. Ama önce Spiderman'i bitireyim. Zaten oyun çıktıktan sonra bile oynasam profilim tehlikede olur. Belki ban dalgası geçen seferki gibi olmazda Reach oynamadığımız için paçayı kurtarırız Banlı makinemde yeni bir profil açarak oynıcam.
  • legendary de single oynuyorum .4. bölümdeyim ve dellenecem .arkadaş nasıl bişidir bu legendery. Halo 3 ve ODST yi bitiirdim Legendary de fakat bu biraz kasıcak gibime geliyor
  • fateeh33 oyun nasıl peki grafik atmosfer konu işleyişi bilgi versen biraz
  • Oyundaki item mı diyim artık sanırım item diye geçiyor adı, özellikler süper olmuş. Onlinea acayip heyecan katacaktır.
  • Ben Oynamiyom...
    Vaktim Yok
  • Başladım oyuna,grafiklerdeki değişme çok büyük oranda bana göre HALO 3 ve ODSTye göre,silahlardaki detaylar ciddi oranda artmış keza karakterlerde öyle,artık parlamıyorlar daha çok paslanmış görünüyorlar ayrıca çevre çok daha iyi görünüyor

Grafiklerden öte şahsi fikrim oyuna daha sağlam ve ciddi bi savaş atmosferi gelmiş sonunda,silahların sesleri ve etkileri çok daha güzel,atmosferin hafif sisli puslu ve karanlık olması bence bu oyuna daha çok yakışmış,bence HALO3ten öte 360a çıkan ilk HALO oyunu bu olmalıydı..

Müzikler tek kelimeyle enfes,özellikle çatışma anlarında çalanlar..

Benim gibi HALOyu pek sevmeyen birini bu kadar etkilemeyi başardıysa oyunun fanları resmen bayılacak oyuna..

• JOSEPH_STALin
    Resimler cidden güzel gözüküyor, eline sağlık.
    Offline modunu tavsiye eder misiniz oyunun? Bu benim ilk Halo oyunum olabilir :)
  • Oyun harika görünüyor gerçekten.Yine saatler boyunca başında olacağız ve verdiğimiz paranın 10 katına değer bir zevk alacağız..
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.