Şimdi Ara

Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU]

    ___________________________________

    TÜR: Aksiyon
    GELİŞTİRİCİ: 343 Industries
    YAYINCI: Xbox Game Studios
    ÇIKIŞ TARİHİ: 2021

    Steam Sayfası
    https://store.steampowered.com/app/1240440/Halo_Infinite/

    Efsanevi Halo serisi şimdiye kadarki en geniş Master Chief hikayesiyle geri dönüyor. Tüm umutlar kaybolduğunda ve konu insanlığın kaderine geldiğinde, Master Chief karşılaştığı en acımasız düşmanla yüzleşmeye hazır olacak. Destansı bir macerayı deneyimlemek ve sonunda Halo halkasının büyüklüğünü keşfetmek için yeniden başlayın ve insanlığın en büyük kahramanının zırhının içine girin.





    Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU]

    Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 20 Eylül 2022; 8:26:39 >







  • Vuruş hissi ne demektir arkadaş hasta mısınız ya  Cod gibi ıvır zıvır oyunlarda silahı ateşleyince çıkan heybetli ses ve titremeyi kendinize özellik bellemişsiniz. Ha bir de düşmanı vururken pıtı pıtı sesi var o mu yoksa vuruş hissi Oyun bilim kurgu oyunu senin uyduruk codların gibi ak47 hissiyatı vermek zorunda değil. Çatışma hissiyatı ise mevzu bahis yıllar öncenin rainbow six vegas oyunları ve red orchestra oyunları alayına nal toplatır.


    ama pıtıpıtı yapmıyoo



    Ekleme: 343'ün yaptığı halo oyunlarından tiksinmiş biri olarak (4 ve 5) bu oyun henüz beta aşamasında olmasına rağmen baya baya tatmin edici, buram buram kaliteli bir yapım olmuş. Uzunca süre destek de alacak, içerik ve oyuncu olarak öksüz de kalmayacak. Ha online fps olarak en iyi olarak gördüğüm eski starsiege oyunlarıdır, halo biraz o ihtiyacımı kaşıdığı için seviyor olabilirim fakat sonuçta starsiege tribes oyunları gibi y ekseni oyunu değil. Hazır anmışken tribes ascend'i smite ve paladins için öldüren hi-rez'in babasının avradını.....

    Ah bi anlasan olayı. Gears falan hikayeymiş diyeceksinde. Az bi anlaman lazım. Lore'unu bilmen lazım. Gears gibi vurayım adam parçalansın. Kan fışkırsın bekliyosun. Ama beklentini farklı tut. Halo mccyi indir. Halo reach den başla. Sonra combat evolved 2 3 4 5 halo wars 2 den sonra oyna. Biraz hikayeye odaklan. Birazda zorda oyna.sonra 343 industries e hadi 7. Oyunu yapın da oynayalım diyeceksin.

    hikâye muhteşem ilerliyor, oyuna hayran kaldım açıkçası <3 oyunda açık dünya etkinlikleriyle ana hikâye yapısını çok güzel şekilde ayrıştırmışlar. birinden bıkınca hemen hikâyeye geçip nefes alıp, hikâyede uzun soluklu olayların ardından tekrar üç beş outpost temizleyeyim diyorsunuz


    şöyle kendi çekimim üç beş resmi paylaşayım, oyunun grafikleri gerçektem muhteşem gözüküyor. keşke bir foto modu olsaymış !


  • Yarın akşamki sunumu sabırsızlıkla bekliyorum. Hakkında romanlar bile yazılan bu evren için yeni bir canlanma olur umarım.

    Beklentilerim;

    Oyunun ana karakterinin sadece Master Chief olması.

    Hikaye ve müziklerinin seriye bağlı kalması.

    Türkçe altyazı seçeneği ve Steam'e gelmesi. Fiyatlandırma konusunda yorum yapmıyorum, Microsoft üzmez bizi getirir 90 TL'den.
  • Net bir çıkış tarihi henüz belli değil sanırım?
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    120 tl ye kadar benden tamam ama üstü için, yok hocam kalsın durumu var... şu an ki ruh halim öyle bir söylemde

    Halo serisini single kısmı için ben çok beğendim.Halo hikayesi gayet güzel müzikler sesler çok iyi .Pc ye birde halo 5 bekliyorum umarım çıkar.

    Bu ikisinide oynadıktan sonra umarım halo 5 pc ye çıkartırlar.(Diğerlerini sırasıyla pc de oynadım)

    Halo 3 ODST
    Halo 4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 23 Temmuz 2020; 1:9:34 >
  • Belli değil. Akşam ki sunumda çıkış tarihi verilebilir belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde 150 tl'ye kadar tamamım bende. O da Master Chief hatrı için. Çok merak ediyorum nasıl bir toparlama içerisinde girdiklerini, Halo 5 ile sıvadılar çünkü.
    Eski nesilde konsol alma nedenlerimden birisiydi Halo serisi, 5.oyun için istek bile oluşmamıştı. Öyle lanet bir oyun yapmışlardı.
    Ama dediğiniz gibi umarım PC tarafına gelir, en azından seri tamamlanmış olur.

    Seriye ait sevdiğim 3 adet OST ile mesajı destekleyeyim.









  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Çok beğendim. Bildiğin ilk Halo oyunundan esinlenmişler. Açık Dünya olması da cabası. Banshee'e atlayıp gökyüzünde dolaşmak çok güzel olacak.

    Ayrıca Steam sayfası da açılmış.
    https://store.steampowered.com/app/1240440/Halo_Infinite/
  • PC için büyük bir beklenti içerisindeyim, bunca zamana kadar avrupa'da global olarak adını duyuramamış olsa da gelecek olan bu oyunla bir çok kişinin gönüllerini fethedeceğini düşünüyorum. Belli mi olur, belki twitch yayıncılığında bambaşka bir battleground zevki sunar bizlere, bir çok e-spor'da adını duyurur bu seriyle? Neden olmasın!
  • halo karakterleri efsane görünüyor

    Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU]
  • Çok sevdim oyunu.
  • Halo infinite sistem gereksinimlerine bakarsanız orta sekment bilgisayarlar için akıcı oynanabilir hatta ortanın biraz altındaki bilgisayarlarda low ayarlarda da oynanabilen bir oyun gibi geldi bana.
  • hode41 H kullanıcısına yanıt
    Halo serisi hiç bir zaman grafik bakımından iddialı olmamıştı, ağırlıklı olarak fizik ve oynanabilirlik kısmı iyidir. Özellikle de Yapay Zekası çok iyidir. Legendary zorluk seviyesinde ne terler döktürmüştür, döktürecektir.
  • Halo Infinite 2021'e Ertelendi

    Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries, 2020 noel döneminde yeni nesil konsolla birlikte çıkması planlanan Halo Infinite'i 2021'e erteledi.

    343 Industries erteleme ile ilgili olarak, corona virüsünün geliştirme sürecini olumsuz açıdan etkilediğini ve beklentileri karşılayan bir Halo oyunu sunmak için ekstra zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti.
  • Adamların çıkış oyunu kalmadı birinci parti, şaka gibi. En güçlü konsolu yapıyorsan grafik kaliteni de biraz arttır değil mi, sadece oynanış kurtarmıyor artık. Umarım grafiksel olarak biraz daha geliştirirler.
  • Grafiklere gelen tepkilerden oldu sanırım bu erteleme.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bu oyun ne kadar ertelense de grafiklerin çok değişeceğini sanmıyorum ben.Dünyanın en güçlü konsolunu yaptım diye reklam yapıyorsun ama en büyük markalarından biri olan oyunu mevcut nesil(eski nesil olacak) çıkartıyorsun.Dananın kuyruğu burada kopuyor zaten.Bu oyunu mevcut nesile(eski nesil olacak) çıkartmak en büyük hataları.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Grafikler değişemez zaten motor yüzünden. Kullandıkları motor her zaman fizik ağırlıklı oldu, özellikle Açık Dünya olayına girdikleri için kullanımı daha da az olacaktır grafik olarak. Yapacakları tek şey cilalamak, Ray Tracing gibi teknolojilerle geliştirmek. O yüzden One X ile yeni nesil arasında çok fark olmayacaktır. En sevdiğim oyun serilerinden, umarım toparlarlar.
  • Oyunun yeni cikis tarihi icin 2021 Sonbahar deniliyor. 1 yillik erteleme ile grafiklere nasil bir cilalama yapacaklar merak ediyorum, oyun motorunun kapasitesi belli..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halo Infinite'in Tüm Sandbox Çıkış İçeriği Tamamlandı


    343 Industries, Halo Infinite geliştirme sürecinin nasıl gittiğinden bahsetti.

     


    Tasarımcılardan Quinn DelHoyo'nun belirttiğine göre oyunun çıkışında mevcut olacak tüm sandbox içeriği tamamlanmış durumda. Halo Infinite geliştirme ekibinde sandbox unsurlar oyuncuların etkileşime geçebileceği tüm araçlar, ekipmanlar, silahlar ve objelerin yanı sıra tüm oyuncu sistemlerini ve koşma, sıçrama, kalkanın yeniden dolma zamanları gibi eylemleri kapsıyor.


    Sandbox ekibindeki herkes şu anda hata düzeltmeleri ile cilalama üzerinde çalışıyor ve oyun testlerini gerçekleştiriyor. Her şeyi %100'e getirmenin büyük bir çaba gerektireceği belirtildi.

     

    Quinn DelHoyo, oyunun çıkışından önce beta testi düzenleneceğini de doğruladı.

     

    Ayrıca 343 Industries mühendis ekibinden Danielle Giannetti, oyun motorundaki multi-threading çözümü yeniden kurduklarını ve bu sayede oyunun tüm platformlarda mümkün olduğunca iyi optimize olmuş bir şekilde çalışacağını ifade etti.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Halo_Infinitein_Tum_Sandbox_Cikis_icerigi_Tamamlandi-107460.htm





  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.