Şimdi Ara

Halo Infinite (2021) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Bu haber gerçekten güzel. Özellikle açık dünya olmasıyla da oyuna hype'ım baya bir artmış durumda. Steam de de kuru 1 veya 1.5 alırlarsa işte o zaman müthiş ötesi olur.

  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Önceki oyunlardaki yarı-açık Dünya olayını geliştirir ve gerekli özgürlüğü verirseler güzel olacaktır. Ellerindeki malzeme her şeyi ile yeterli aslında, tek sıkıntıları grafiksel gelişimi. Yoksa hep dediğim gibi fizik motorunu inanılmaz kullanıyorlar. 

  • E3 2021'de tanıtılacak oyunlar listesinde Halo Infinite bulunmakta.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-E3_2021de_Tanitilacak_Tum_Xbox_Oyunlari-109211.htm

  • Önceki oyunları 30 + 18 TL'ye Türkçe olarak bitireceğim bu oyunda 92 TL'den Türkçe gelirse tadından yenmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Sanırım Anonymous'un projesinden bahsediyorsunuz. Kötü haber vermek gibi olmasın fakat Halo(Anniversary) dışında diğer oyunlarda oyun-içi altyazı yok. En azından Reach ve 2 Anniversary oyunlarında yoktu. Diğerlerinde de yok büyük ihtimal.


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144814205

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Alt yazı yoksa bu adamlar neyi çevirecek çok merak ediyorum :)
    Xboxta seriyi bitiren arkadaşım oyunun hikayesini çok övmüştü bende bu yüzden oynamak istiyorum
    Yalnız oyunda altyazı yok ise kaliteli bir hikaye nasıl oluyor
    Bu bildiğin doom tarzı vurdulu kırdılı basit bir shooter oyunu olmaz mı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara sahneleri ve ara yüzü falan çeviriyorlardır sanırım. Ana karakterin lakabını çevirme gibi bir hataya düşeceklerdi, sonradan bu düşüncelerinden vazgeçtiler neyse ki. Umarım seriye layık bir çeviri olur.


    Oyunda alt yazı yok değil, ara sahnelerde var fakat oyun-içi olarak yok. Özellikle Reach de portun kötü olması ve ses kalitesi yüzünden çoğu yerde görevi anlamıyorsunuz bile alt yazı olmadığı için.


    Serinin hikayesi ve Evreni çok iyidir, genişletmek adına Romanlar bile yazıldı. Bu yıl veya gelecek sene büyük bütçeli Dizisi de geliyor. Serideki fizik motoru ve yapay zekâ günümüz çoğu oyunda hâlâ yok.


    Grafik takıntınız yok ise kesinlikle bu seriyi kaçırmayın derim. 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Steamden aldim yaklasik 2 sene once oylece duruyor sira gelmiyor bi turlu. Ilk oyunu 2004 te oynamaya calisip sikilmistim.

  • fero01 kullanıcısına yanıt

    Old-School diyebileceğimiz 30+ üstü oyuncular sevecektir. İlk oyun mekanik olarak çok eskidi, Remake'i diyebileceğimiz Anniversary sürümünün çıkışının üzerinden bile neredeyse 10 yıl olacak geçeli.

    Grafik olarak sabır edebilirseniz hikaye olarak sizi tatmin edecektir. Hardcore bir oyuncu iseniz Legendary(en zor) seviyesinde oynamanızı tavsiye ederim. 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Ama sen tam beni tarif ettin 38 yasinda dinazorum ben tesekkurler 

  • fero01 kullanıcısına yanıt

    Ahah, ruh yaşı önemli hocam. 33 yaşında olup 25 gibi hissetmek de var. Yersen. 

  • Microsoft konferansında beklediğimi bulamadım. Büyük ihtimal geçen yıl ki eleştiriler yüzünden korktukları için Oynanış Videosu göstermediler. Yıl sonunda geleceği için artık ekstrem bir değişiklik de olmaz oyunda. Tek temennim güzel bir fiyatlandırma ve Türkçe gelmesi. Bu arada Multiplayer modunu ayrı olarak çıkaracaklar ve ücretsiz olacak. Bu konuda tebrik ettim.







  • Halo Infinite - Insider Olarak katılmıştım seçilmişiz. Steam için insider kodu gönderdiler girdim oynadım biraz bence oyun kendini oynattırıyor.Tabi erken aşamada olduğu için drop vs mevcut.Ama multiplayer kısmı ne çok hızlı ne çok yavaş tam ortası olmuş bana gayet güzel geldi.İnsider olarak katılanlar varsa email bi kontrol etsinler kod göndermiş olabilirler.Silah kullanımı vuruş hissi fena gelmedi.Şu anlık test sürümü olduğu için Grafikler cilalanacaktır elbet.Kısacası multisi zevkli denenir. 2 Ağustosa kadar oynayabilicez insider olarak bakalım hata vs görüp raporlamam lazım şimdilik onlara dikkat edicem artık.



    Edit: Bu deneme sürümünde Botlarla oynuyoruz ve botlar ile ilgili feedback toplanacak, aynı zamanda battle pass ve menüler içinde feedback bekliyorlar .Bende oynadıkca gördüklerimi yollarım artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 30 Temmuz 2021; 17:20:54 >
  • Halo Infinite 8 Aralık'ta Çıkış Yapacak


    Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries, Halo Infinite'in 8 Aralık'ta Xbox Series, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

     

    www.bolumsonucanavari.com
    Halo Infinite 8 Aralık'ta Çıkış Yapacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Halo_Infinite_8_Aralikta_Cikis_Yapacak-111046.htm
  • Ben bu serinin ilk oyunlarından birini orta okul yıllarımda oynamıştım tabi İngilizce hak getire olduğundan vura vura gidiyordum bu oyunun hikayesi güzelmi arkadaşlar oynanır mı master collection alınır mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Tabiki alınır. Steam üzerinde inanılmaz bir fiyata sahip. Evreni, karakterleri, hikaye altyapısı ile dünyada eşi yok öyle söyleyeyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sıkı bir Halo hayranı olmama rağmen hâlâ almak için neden bulamıyorum. Gears 5 de bu şekilde sessiz sedasız çıkmış, kalitesi ile şaşırtmıştı. Hype yapıp bunda da öyle olmasını bekliyorum. Amma fiyatı da çok yahu. Forza 5 olsa neyse..

  • Hayatımda hiç Gears oynamamıştım seriye 5. oyundan başlamıştım çok hoşuma gitmişti. Halo da aynı şekilde oynamadım direk bu oyundan başlamak istiyorum umarım Gears 5 gibi kaliteli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halo'nun tüm olayı Bungie imiş ya son günlerde onu anladım. Adamlar gitti gideli Halo'nun beli pek doğrulmadı. Şimdi Halo Infinite de de tüm odaklarını multiplayer kısmına vermiş olmaları hikaye açısından da beklentilerimi baya düşürttü. En azından ucuza Halo Master Chief Collection aldıkta onunla hikaye de ki açlığımızı tekrar tekrar gidereceğiz yoksa diğer türlüsü zor.

  • bedavaya aldığım xbox gamepassim hazır, bekliyorum :d

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.