Oyunun hikaye kısmını ilk çıktığında GamePass sürüm üzerinden oynamıştım ve özellikle açık alana geçince oluşan fps düşüşleri nedeniyle devam etmemiştim. Aradan geçen sürede oyuna çok sayıda güncelleme geldi ve indirimdeyken sadece hikaye kısmını oynayacağım için Steam' den alıp oynamaya başladım. Önceki sistemimde 8700K açık alanlara geçince ekran kartımı limitlemeye başlıyordu şimdi ise 12700K kullanıyorum ve arada muazzam bir performans farkı oluştu. Bunun ne kadarı güncellemelerden kaynaklı bilemiyorum fakat oyun açık alanlarda tamamen işlemci gücüne dayalı olarak çalışıyor. Bu nedenle oyunu fps düşüşü olmadan oynamak için yeni nesil bir işlemci gerekli bunu 12700K ile oynadıktan sonra gözlemledim. Oyuna gelirsem açık alana ilk çıktığımız yere kadar geldim. Açık Dünya yapılı ve outpost ele geçirme vs görünce biraz Far Cry esintileri hemen dikkatimi çekti. Düşman yapay zekası çok iyi ve farklı silahlarla oynamak keyifli olsada kanca olayı tamamen değiştiriyor. Nerdeyse her yere ulaşmayı sağlıyor. Yükseltmeleride elde ettikçe oyun muhtemelen daha keyifli hale gelecek. Bu tarz açık Dünya yapılı oyunları severim bu nedenle tüm içeriği ile yavaş yavaş oynayıp bitiririm. Oyunu henüz oynamayanlar için Campaign kısmı indirimde olduğunu belirtir işlemciniz ne oranda güçlüyse oyundan o oranda bir performans alabildiğinizde not düşmem gerekiyor. |
Bildirim