Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.354
Cevap
10
Favori
42.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah hocam bu haftasonu kampa sokcam kendimi :)
  • spoiler yememekk için bakmıyodum ama dayanamadım thradbrad den izledim ilk bölümleri , ara videoları ve oynanış beklediğim gibi harika görünüyor, finali görmeden yorum yapmak zor olsada seneryo kısmıyla ilgili beklendim arttı, multiplayer kısmınıda oynadıkça göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Oyun day one patchinden sonra 54.8 GB göüküyor bende... Sizde durum nedir?

Dün aldım, indirmeye başladım dediğin gibi 54 küsür gb görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyy

spoiler yememekk için bakmıyodum ama dayanamadım thradbrad den izledim ilk bölümleri , ara videoları ve oynanış beklediğim gibi harika görünüyor, finali görmeden yorum yapmak zor olsada seneryo kısmıyla ilgili beklendim arttı, multiplayer kısmınıda oynadıkça göreceğiz.

hocam ne yaptınız ya :)
    ben spoiler yemeyeyim diye youtube'a girmiyorum ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedMatch

quote:

Orijinalden alıntı: alyy

spoiler yememekk için bakmıyodum ama dayanamadım thradbrad den izledim ilk bölümleri , ara videoları ve oynanış beklediğim gibi harika görünüyor, finali görmeden yorum yapmak zor olsada seneryo kısmıyla ilgili beklendim arttı, multiplayer kısmınıda oynadıkça göreceğiz.

hocam ne yaptınız ya :)
    ben spoiler yemeyeyim diye youtube'a girmiyorum ;)

:) dostum valla dayanamadım ciddi spoiler yok ama onu söyleyebilirim pişman olmadım yani, bu hassasiyetten oyun seneryosuna benim gibi değer verdiğini düşünüyorum videolar gerçekten iyi hikaye anlatımını beğendim buck ile locke arasındaki bir diyalog sahnesini belki 20 kere tekrar izledim, bu nedenle seneryo akışı konusunda gerçekten heyecanım arttı.

• Son dosya boyutu patch ile beraber 54.8GB mı ?
  • Patch ile beraber mi bilmiyorum. Ama evet 54,8GB şu an dosya. Bunun üstüne tekrar day one patch gelecek mi acaba
  • Sanki önceden oyunun boyutu 49GB gibi birşeydi. Yukarıda da bahsedilmiş. Ne ara bu update'i yaptı anlamadım veya yapmadı. Konsol instant modunda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Sanki önceden oyunun boyutu 49GB gibi birşeydi. Yukarıda da bahsedilmiş. Ne ara bu update'i yaptı anlamadım veya yapmadı. Konsol instant modunda değil.

Güncellemeyi yapmasanız da oyunun boyutu 54.8 GB'a çıkıyor, dün aynısını bana da oldu. Instant-on modunda biraz kalıp konsolu açın, güncellemeyi görüp kendi indirmeye başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 24 Ekim 2015; 16:08:52 >
  • arkadaşlar oyunu tam olarak ne zaman oynayabileceğiz???ben us tan aldım oyunu yarın gece 12 de mi açılacak yoksa yurt dışı saatlerine göre mi açılıyor oyun???
  • Çöp bir oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaceBorn

Çöp bir oyun

bence de halo ya bi ısınamadım
  • Demion6 oynuyo suan basinmis

• Bu seneki fps oyunlarını baştan sağma yapmışlar. Hep ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DragonDogan -- 25 Ekim 2015; 18:11:01 >
  • Bu gece 12 den sonra açılır mı acaba ?
  • Yarın akşamüstü indirmeye başlayacağım daha ve hızım 3mbite düştü :(

• Bikaç forum gezdim. Genel duruma bakıldığında çoğunluk story kısmını beğenmemiş. Çok kötü diyende var, halo 4'den çok daha iyi diyende var...

Multi kısmında genel kanı halo 2'den sonraki en iyi multiplayer olduğu yönünde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Bikaç forum gezdim. Genel duruma bakıldığında çoğunluk story kısmını beğenmemiş. Çok kötü diyende var, halo 4'den çok daha iyi diyende var...

Multi kısmında genel kanı halo 2'den sonraki en iyi multiplayer olduğu yönünde...

Halo 5 : Combat Evolved Again
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.