Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.355
Cevap
10
Favori
42.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Funder kullanıcısına yanıt
    Halo5 ile başladım belkide bir geçmişim olmadığı içindir ama eski oyunları denediğimde çok zevk almamıştım. Bu biraz görsel birazda o haritalara alışmamaktan kaynaklanıyor sanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jarkaman J kullanıcısına yanıt
    5 daha çok diğer fps oyunlarina aşina olanlara hitab ediyor, çok farklı bir oyun. Yabancı forumlarda görülebildiği gibi, gerek multiplayer oynanışı açısından, gerekse karakter modellemeleri ve harita dizaynlarına kadar çoğunluğun favorisi Reach zaten. 5'de herşey yapmacık,plastik, oyuncak gibi gözüküyor. "Reach Hem bungie'nin son Halo oyunu hemde serideki son oyun olmalıydı" diyenlere hak vermiyor değilim. Bakalım Infinite ile bizi şaşırtmayı başarabilecek mi 343i.
    Birde Halo 5'deki spartanlar power rangers gibi geliyor gözüme, animasyonlarıda garip. Bi önceki oyunlardaki spartanlara bak birde 5dekilere...Halo'nun farklı bir stüdyonun eline geçtiği çok bariz bir şekilde anlaşılıyor asla asıl yapımcı stüdyonun ruhunu yakalayamıyorlar. Bungie Halo oyunlarını yaparken hem herkesin sevip aşina olduğu atmosferi korurken hemde oyunu çok daha eğlenceli kılan şeyler ekliyordu. 5''in tek beğendiğim yanı araçtan inmeden pozisyon değiştirebilme özelliği ve Ghost kullanımıydı açıkçası. Birde en sevdiğim oyun modu olan big team battle'ı oynayan yok maalesef 5 te. Herkes ya warzone yada 4v4 Slayer oynuyor. Çünkü getirdikleri oyun mekanizması Btb,ctf, king of the hill gibi oyun modlarıyla gitmiyor, oynasan bile sarmıyor. Btb yi en çok andıran warzone desen loot box ve saçma sapan modlu silahların olduğu garip bir oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geldiği zaman oynayacağız artık, ama şahsen büyük haritaları sevmiyorum.
    Benim halo5 de sevdiğim şey görselden ziyade 4x4 oynanan oyun map lerinin ideal büyüklerde olması. Oyun tam anlamıyla ölüp dirildiğin andan itibaren hemen aksiyonun içine tekrar girmeni sağlıyor. Sonuca soluksuz ve adrenalin almış gibi gidiyorsunuz. Zaten 2 3 oyundan sonra bir ara vermek gerekiyor. Ama en güzel yanı rakipleri eşleme biçimi kesinlikle hep adelet ve denk mücadeler oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Funder

    Halo Reach mcc ye geldikten sonra serideki diğer oyunlara bakar mıyım emin değilim o kadar heyecanliyim ki <3
    Halo Reach geldikten sonra Infinite'e kadar başka multiplayer fps oynamam bende, sonunda Reach'e kavuşuyoruz 3 Aralıkta
  • Sizde öylemi bilemem ama bazen bazı oyunlar özellikle gençliğimize denk gelenler bizleri aydınlatıp müthiş keyif veriyor. O oyun yıllar sonra bile düşündüğünüzde damağınızda hala tadının kaldığını duyabiliyorsunuz. Ve yeni şeyleri o gençliğin baharı nedeniyle aynı bile olsa yakalayamıyoruz, çünkü o ilk di :) benim şimdiki korkum yeni çıkacak oyunla benim hala halo5 de kalmam olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yillarca Halo 3 oynadiktan sonra Reach i hic begenmemistim, hala da begenmiyorum:) Online Fps de Halo 3, oyun dunyasinda zirvede oturmaktadir benim icin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyleyeyim oynamadım ama 5 den sonra izlediğim canlı yayınlardan sonra oyunun bana çok zevk vereceğini sanmıyorum. O zamanlar olabilir ama 5 varken çok değişik görünmedi. Hatta yakın aksiyonda sağa sola kaçışlar olmadığı için yavaş bile göründü. Sanki dışında zırh dışında bir özellik yokmuş gibi halo 5 in insan doğasında oynanan fps modu gibi duruyor. Böylelikle halo5 e neler eklendiğide gayet açık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarkaman -- 5 Aralık 2019; 10:0:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Btb sonunda ranked'dan çıkarılıp social games'e getirilmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala aktif oynayan varsa veya eski oyunculardan oynamak isteyen varsa ekleyebilir multi oynamak için genelde slayer oynuyorum ama farkli modlarada hayir demem gt:humdrumfiddle5


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 343 lokum gibi oyun yapmış niye kimse beğenmedi zamanında anlam veremiyorum

  • Paketlerden çıkan silahlar falan ne işe yarıyor ben hiç anlamadım.

  • Trgamer41 ekleyin aktif olarak oynuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durulba D kullanıcısına yanıt
    Altlarında neresi olduğu için yazar.
    Bir kısmı online pvp olan yerde sadece kozmetik, bazıları yine online yaratıkları öldürdüğün sonrada karşı takımla karşılaştığın yerde ara satın alma noktalarında kullanmak için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarkaman -- 10 Eylül 2021; 15:45:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sever kapalı mi artık gamepas oynuyorum multi girmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.