Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.354
Cevap
10
Favori
42.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada Warzone modu da çok zevkli, çoklu girilecek en eğlenceli modlardan biri olmuş
  • signore kullanıcısına yanıt
    Aynı duyguları yaşayan bir çok oyuncu var bu nesilde.

Halo ilk başlarda çok zor gelir online'da. Fakat alıştıktan sonra oyundan inanılmaz zevk almaya başlarsınız. Biraz sabır ve yetenek ister Halo. Ben multi olarak Halo ve Bo3 ile devam etmeyi düşünüyorum uzun bir süre.. Halo'yu eskisi gibi becerebilirsem Bo3'ün yüzüne bakmam ama
  • Cod'dan BF'den geçmeyi bırakın, herhangi bir halo oyununu gayet iyi oynabilir seviyede iken, multiye ara verip geri dönünce bile tokat manyağı yapıyor elemanlar

Tamamen kendi düşüncemi söylersem halo hiçbi zaman ilk görenin görüleni öldürdüğü, maç sonu bakıp deli oynamışım yav dediğiniz kill'lerin %50'sinin aslında sizin kontrolünüz dışında chopperla zarla zurtla geldiği, kill almanın düşmanı önce görmek harici hiçbir meziyet gerektirmediği, cod ve türevleri gibi olmadı... Cod'da özellikle AW'de, BO'larda düşmanı giderken görürsün, bi kere tetik tuşuna basar çeker alırsın kill'i. Akabinde killstreak millstreak açılır. Vay dersin çok iyi oynuyorum önüme geleni eziyorum (zaten oyunun tüm mp mekaniği iyi veya kötü oyuncu olmanız farketmeksizin size bunu dedirtebilmek üzerine kuruludur) Halo multisinde düşmanı görürsün, yetmez iki tane sıkarsın. Adam eğer iyi oyuncu ise, daha doğrusu bizden daha iyi oyuncu ise döner bi güzel indirdir. Bizede helal olsun demek düşer...

Ne kastettiğmii anlama açısından aşağıdaki örnekler izlenebilir. Youtubea rasgele gameplay yazıp ilk çıkan sonuçlardan kısmen kısa olanlardan koydum. Özellikle arayıp bulduğum videolar değil yani

O yüzden halo ya çok sevilir ya nefret edilir. Ben arasını görmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 27 Ekim 2015; 0:36:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Aynı duyguları yaşayan bir çok oyuncu var bu nesilde.

Halo ilk başlarda çok zor gelir online'da. Fakat alıştıktan sonra oyundan inanılmaz zevk almaya başlarsınız. Biraz sabır ve yetenek ister Halo. Ben multi olarak Halo ve Bo3 ile devam etmeyi düşünüyorum uzun bir süre.. Halo'yu eskisi gibi becerebilirsem Bo3'ün yüzüne bakmam ama

Tabi ki ciddi zaman ayırmak gerekecektir ama Halo'nun en çok neyini beğeniyorsunuz ?

Mesela ben BF serilerini oynayamıyorum. Çünkü haritalar çok büyük ve kalabalık oluyor. Öyle 40 km. yürüyeyim, tank alayım düşmana saldırayım uğraşmak istemiyorum.

Benim fps multi'den anladığım Cod gibi küçük haritalarda dönen, yağ gibi akan, aksiyonu hızlı, vuruş hissi iyi oyun. Mesela Cod'un MW2'ye kadar oyunlarında vuruş hissi şahaneydiç Bir süre sonra elinizde o silah ile geziyormuşsunuz hissi oluyordu.

Neyse, olmadı alayım Blackops çıkana kadar bakarım. Deluxe veriyon Brezilya markette 212 TL, normal versiyon singapur markette 145 TL gözüküyor. Deluxe almama gerek var mı ?

İlave : Bir yukarıdaki videoları izledim ve direkt vazgeçtim Halo'dan. Ben Blackops beklemeye devam edeyim en iyisi. Onu ilk günlerden oynarsam haritaları öğrenir ve birkaç ay keyfini sürerim. Yoksa Halo ile ne olacağı belli, zaten o kadar vakit de ayıramam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 27 Ekim 2015; 0:55:45 >

• signore kullanıcısına yanıt
    Ben normal versiyon aldim.

Halo, her haritasinda ayri strateji ister. Haritalar orta buyukluktedir ve cok seri bir mac olur. Genellikle kafa kafaya biter. Ilk gorenin oldurdugunden ziyade yetenekli olanin oldurdugu bir oyundur. Oyle ki pro bir Halo oyuncusu hic olmeden oyunlari tamamlayabilir.

Siz Cod tabanli bir gamer oldugunuz icin zor gelecektir baslarda, bence sabredin ve 2 hafta kadar araliksiz oynayin. Oyle ki severseniz hicbir online oyundan almadiginiz zevki alirsiniz..

Babür'ün dedigi gibi: Halo'yu ya cok seversiniz, ya da sevenlere anlam veremezsiniz Dediklerimi dikkate alirsaniz eminim cok sevenlerden olacaksiniz..

Ben iyi bir Halo3 oyuncusuydum, daha sonra cikan Halo'larin hicbirinin online modunu begenmedim. Halo5 gercekten en az 3 kadar guzel geldi. Becerebilirsem nesil sonuna kadar goturur, yok beceremezsem Bo3 ile keyfime bakarim

Ekleme: Zaman sorununuz varsa Halo'ya hic bulasmayin, buyuk ihtimalle pisman olursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 27 Ekim 2015; 1:09:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Live videoda çıkan kodlar ne ise yarıyor arkadaşlar bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bryn06 -- 27 Ekim 2015; 1:12:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Halo, her haritasinda ayri strateji ister. Haritalar orta buyukluktedir ve cok seri bir mac olur. Genellikle kafa kafaya biter. Ilk gorenin oldurdugunden ziyade yetenekli olanin oldurdugu bir oyundur. Oyle ki pro bir Halo oyuncusu hic olmeden oyunlari tamamlayabilir.

Siz Cod tabanli bir gamer oldugunuz icin zor gelecektir baslarda, bence sabredin ve 2 hafta kadar araliksiz oynayin. Oyle ki severseniz hicbir online oyundan almadiginiz zevki alirsiniz..

Babür'ün dedigi gibi: Halo'yu ya cok seversiniz, ya da sevenlere anlam veremezsiniz Dediklerimi dikkate alirsaniz eminim cok sevenlerden olacaksiniz..

Ben iyi bir Halo3 oyuncusuydum, daha sonra cikan Halo'larin hicbirinin online modunu begenmedim. Halo5 gercekten en az 3 kadar guzel geldi. Becerebilirsem nesil sonuna kadar goturur, yok beceremezsem Bo3 ile keyfime bakarim

Ekleme: Zaman sorununuz varsa Halo'ya hic bulasmayin, buyuk ihtimalle pisman olursunuz..
    Aldım gitti. Ben zaten oyunları ayrı hesaplar ile alıyorum, oynayamazsam bu kadar talep varken komple hesap devredip satarım :) Singapur'dan alınca 146 TL çekti Garanti Sanal Kart'tan.

Ben aslında projeksiyon kullanıyorum. Normalde projeksiyon input lag değerleri kötü olur ama bendeki cihaz (Panasonic AT6000) 31ms ve bence gayet iyi bir değer. Önceki cihazım Epson Tw6000 tam bir felaketti. Gerçi 120" ekranda fps oynamak zor oluyor ama deneyeceğim artık.

Bir de Windows 10 streaming ile Philips Tv'imde denerim. Onun da input lag'i 30 ms civarı. Yorumlardan okuduğum kadarıyla streaming (gigabit ethernet kablolu olacak, kol da kablolu olacak) ile input lag artışı olmuyormuş.

Bakalım artık şu iki hafta zaman buldukça kurcalayayım. Eziklemeden öğretecek olan varsa gamertag'ini pm olarak göndersin lütfen :)

• quote:

Erhan abi birde şu boyutu var Halo'nun , Halo 5 Halo 3'den sonra yani 8 yıl aradan sonra tekrar ranking sistemine geri döndü ve ona göre eşleştirme yapacak. Bir kişi zaten henüz Halo'ya alışmamışsa ve alışıp kavramak - oynamak istiyorsa Halo 5 ile Halo multi'ye adım atabilir çünkü kötü oynuyorsa zaten Bronze rank'de başlayacaktır ve orada oynayanlar da kendi seviyesinde elemanlar olacaktır. 2 gündür baya proların streamlerini izledim , hepsi zaten en üst rank'de oynuyorlar Yeni başlayan kişiler zaten pro seviyesinde oyuncularla oynamayacaklar ilk 10 replacement maçından sonra.

Halo Reach ve 4'te eşleştirme sistemi böyle değildi , COD ve BF'deki gibi rastgele eşleştiriyordu ama Halo 5 ile doğru bir karar verip Halo 2-3 deki gibi rank sistemine geri döndüler .

Akşam olsun da eve gidip başlayalım artık uzun süredir bu günü bekliyoruz . Akşam live'da görüşürüz

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Tam da pro Halo oyuncusu diyordum, Ömer geldi

Aynen Ömer, eslestirme sistemi yeni baslayanlar icin buyuk avantaj. Aksam gorusuruz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu arkadaş canlı yayında klavye fare ile HALO 5'in multiplayer'ını oynuyor.

http://www.twitch.tv/slayer
  • Oyuna girdim 9GB update var dedi 3Mbit ile inmez bu şimdi aybaşı oynarım artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim internet komple saçmalamadı konsolu gece söküp başka yere götürdüm. İnşallah iner.

• xbox one ve xbox markasının en iyi exclusive oyunu çıkış yapıyor oyun hiçbir teknoloji markette yok olmadığı gibi oyunun reklam tanıtım yada lansman durumu yok arkadaş ben bu Xbox TR anlamıyorum kusura bakmayın ama siz ne iş yaparsınız !!!
  • dün gece ilk 2 bölümü oynadım. heroic daha kolaylaşmış gibi geldi.
  • Heroicde 2 Misson bitirdim. Banada sanki heroic diğer halolara göre kısmen daha kolay gibi geldi ama şikayetçi değilim. Eliteler hunterlar falan yine zorluyor. Single oynayacak olanlar için bence tam kararında bi zorluk seviyesi. Nihayet gears of war misali ölen takım arkadaşını belli bi süre içinde kaldırabilme olayıda gelmiş. Bunun sayesinde ölünce direk checkpointe atmıyor. Çok iyi olmuş çokta güzel olmuş Şimdilik tek gözüme batan kısım takım arkadaşlarının yapay zekası. Tek kelime ile embesil gibi hareket ediyorlar. Oynadığım kadarı ile campaign Halo 4'den çokta farklı çokta değişik gelmedi bana...

1 kez team arenaya giriyim dedim matchmakingde hiçbi problem yok. Hemen buldu 7 kişiyi ama oyunda inanılmaz lag vardı. Maçın nerdeyse %75'lik kısmında bırakın kill almayı hareket dahi edemedim. Yerdeki silahı dahi alamayacak kadar lag vardı. Sonuçta yenilmiş olsakta yinede K/D 1'in altına düşmeden tamamlayabildim. 9 Maç kaldı, 9 maç sonra rank'ım belli olucak İşallah rankları yenip yenilmeye değilde kişisel statlara göre belirliyorlardır Pistolde baya güçlü olmuş multide. Mini DMR resmen

edit : lag sanırım tek seferlik bişeymiş. şuanki maçlar yağ gibi akıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 27 Ekim 2015; 16:41:24 >

• Şu anki ortalamasıyla en kötü Halo oyunu olmaya aday.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Aldım gitti. Ben zaten oyunları ayrı hesaplar ile alıyorum, oynayamazsam bu kadar talep varken komple hesap devredip satarım :) Singapur'dan alınca 146 TL çekti Garanti Sanal Kart'tan.

Ben aslında projeksiyon kullanıyorum. Normalde projeksiyon input lag değerleri kötü olur ama bendeki cihaz (Panasonic AT6000) 31ms ve bence gayet iyi bir değer. Önceki cihazım Epson Tw6000 tam bir felaketti. Gerçi 120" ekranda fps oynamak zor oluyor ama deneyeceğim artık.

Bir de Windows 10 streaming ile Philips Tv'imde denerim. Onun da input lag'i 30 ms civarı. Yorumlardan okuduğum kadarıyla streaming (gigabit ethernet kablolu olacak, kol da kablolu olacak) ile input lag artışı olmuyormuş.

Bakalım artık şu iki hafta zaman buldukça kurcalayayım. Eziklemeden öğretecek olan varsa gamertag'ini pm olarak göndersin lütfen :)

Türker hocam merhaba, cod serilerine aşina olanlar için Halo'yu ilk kez oynamak zor gelebiliyor. Ancak oyun içerisinde bağlantılar gerçekten iyi ve diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi, Halo da başarılı olmak el becerisi gerektiriyor. Halo'yu tek başına değilde, bir kaç kişi ile parti kurup oynarsan daha çok keyif alırsın.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Tamamen troll inceleme siteleri yüzünden. 6p nedir el insaf

• İnsanın içi gidiyor alamıyoruz arkadaş alamıyoruz çok pahalı

• Bunda search and destroy modu var mı öldükten sonra bir daha doğamama gibi modlar

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.