|
merhaba arkadaşlar. geçenlerde yıkamaya halı verdik, bugün de geldi halılarımız. halılardan bir tanesinde leke tam çıkmamış görünüyordu. sorduk tabi neden böyle diye. adam da dedi ki o yün halı olduğu için leke zor çıkar, keşke bana baştan söyleseydiniz ben o lekenin üzerine düşerdim. biz de dedik ki yani nerden bilelim yün halıdan lekenin zor çıkacağını halıcı olan sensin lekeyi gördüğün zaman çıkarman gerekir. adamın dediği şeye bak; nasıl yani? siz yün halıdan lekenin zor çıkacağını bilmiyor musunuz? dedi. ben dayanamadım dedim ki kardeş biz mi halı yıkamacıyız sen mi, ne saçmalıyorsun, senin bilmen gereken birşeyi biz bilmiyoruz diye bizi ayıplıyorsun bu ne saçmalıktır, biz kullanıcı müşteriyiz nerden bilelim diye. sonrasında diyor ki halı alırken sanki halıcı size söylemiyor mu bunu diye. velev ki söylemedi o zaman nolacak? işini yapmamışsın bir de boş konuşuyosun dedim. sesini yükseltme bana dedi ben de yükseltirsem nolur dedim. la havle dedi gitti cehennemin dibine. hem işini yapmıyor, hem kendi bilmesi gereken konuyu bilmiyoruz diye azar çekmeye kalkıyor. bir de zaten bu adamın halıya baktığı zaman yün halı olduğunu anlaması gerekmiyor mu yani? ülkede kimsede iş ahlakı denen bişey kalmamış gerçekten. diyeceksiniz ki buncacık şey için mi bu tantana diye. halı yıkama için 200 tl verdik yahu az para mı. kuruşuna kadar karşılığını istemek hakkım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 21 Ekim 2020; 19:32:21 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler