Şimdi Ara

Haliç Üniversitesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
15.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haliç Üniversitesi ne giden yada giden bi tanıdığı olan varsa lütfen bana bilgi verebilirmi.Amerikan dil ve Edebiyatı okumak istiyorum orda.
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 21 Temmuz 2005, 17:55:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Haliç Üniversitesi: Özel Mi Devlet Mi?

Haliç Üniversitesi, 1998 yılında kurulan özel bir üniversitedir. İstanbul'un tarihi Eyüpsultan ilçesinde yer almaktadır.

Üniversite, sosyal bilimler, fen bilimleri, mühendislik, mimarlık ve güzel sanatlar alanlarında lisans, yüksek lisans ve doktora programları sunmaktadır. Ayrıca, çeşitli meslek yüksekokulları ve enstitülerde de programlar bulunmaktadır.

Haliç Üniversitesi, ulusal ve uluslararası alanda tanınan güçlü bir akademik kadroya sahiptir. Araştırma ve geliştirme faaliyetlerine büyük önem vermektedir ve birçok ulusal ve uluslararası projeye imza atmıştır.

Üniversite, öğrencilerine modern ve donanımlı kampüs olanakları sunmaktadır. Kütüphane, laboratuvarlar, spor tesisleri, sosyal alanlar ve öğrenci kulüpleri gibi birçok imkân bulunmaktadır.

Haliç Üniversitesi, öğrencilerini iş hayatına hazırlayan uygulamalı eğitime önem vermektedir. İşbirliği yaptığı sektör lideri şirketlerle staj ve iş imkânları sağlamaktadır.

Üniversite, özel bir kurum olduğu için öğrenim ücretleri devlet üniversitelerine göre daha yüksektir. Ancak, başarı bursu, sosyal yardım bursu ve özel burslar gibi çeşitli burs imkanları mevcuttur.

Sonuç olarak, Haliç Üniversitesi, özel statüsüne rağmen, güçlü akademik programları, deneyimli öğretim kadrosu ve modern kampüs olanaklarıyla öğrencilerine kaliteli bir eğitim deneyimi sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Abi Haliç Üni. deyince burnuma haliçin eski kousu geliyor...
  • tek kelimeyle berbat bi üniv. sakın tercih etme vakıf üniv lere gidiceksen sabancı,koç,bilkent bilgi dışında hiç bi ünivi seçme. yoksa başını taşa vurursun sonra. benden söylemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

tek kelimeyle berbat bi üniv. sakın tercih etme vakıf üniv lere gidiceksen sabancı,koç,bilkent bilgi dışında hiç bi ünivi seçme. yoksa başını taşa vurursun sonra. benden söylemesi

Always a katılıyorum tercihin vakif üniversitelerinden yana olcaksa sabancı,koç ve bilkent bu 3 un den tabiki bilkenti seçerdim :).
  • benim bildiğim aksarayda kampüsü olmayan bir ünv
  • Eheuehe aslında istanbul ticarette iyidir gidenler memnun bi de yeditepe o kadar kotu degil aslında...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aksaray Tıp Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chemist_EA

quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

tek kelimeyle berbat bi üniv. sakın tercih etme vakıf üniv lere gidiceksen sabancı,koç,bilkent bilgi dışında hiç bi ünivi seçme. yoksa başını taşa vurursun sonra. benden söylemesi

Always a katılıyorum tercihin vakif üniversitelerinden yana olcaksa sabancı,koç ve bilkent bu 3 un den tabiki bilkenti seçerdim :).

sanki devlet üni. lerinin hepsi çok iyi imkanları varda, toplasanız devlet üni. lerini adam gibi eğitim veren 10 u geçmez. vakıf üniversitelerini genel değerlendirmeyin bölüm bazına bakın. çok güzel vakıf üni var akademik kadroları geniş. yeditepe, kadir has, fatih, ışık, ... emin olun en iyi üni. lerle baş edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 21 Temmuz 2005, 19:53:46 >

• dostlar ne yapabilirm başka
    bilkent iyi dediğniz ünisvrte 13 milyar artı kdv.
    haliç 8 milyar kdv dahil.Amerikan dili edby. bölümü okumak için.bu arada haliç bizim lösemili çocuklar vakfının okulu.lütfen bazen laf söylerken bilginizin ışığında söyleyin.tercih söz konusu.bi kere seçicem.Haliçin hem puanı hemde fiyatı bana uyuyor.sadece okul hakkında okuyanlardan bilgi istemiştim.herkes bi üniversite söylemiş.benden isterim sabancı ya yada koç a yada bilkente gitmeyi.lütfen fiatlarına bakın.ayrıca bölümelrine de bakmanız öneririm.Amerkian dili edby nerde var.

Lütfen....
    Bir kere seçicem.haliç bana en uygunu gibi duruyor.Lütfen fikirlerinizi paylaşırmısnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 21 Temmuz 2005, 21:40:21 >
  • +1... Haliç'te okuyanlar yorum yapsın, amaç kıyaslama yapmak değil, zaten elde olan Haliç'e yetiyor...
  • Halic? Universitemi? Arkadaslar.. Millet cad.'nin uzerinde (ortasından tramvay gecen, ıstanbul'un en büyük ve islek 5 caddesinden biri) sırf camla kaplı lise gibi bir bina.. Ama icine girmedim. Egitimini bilmiyorum, yada belkide arkada kocaman bir kampus varda görünmüo.. (ki bu cok cok zor)
  • binaları ile ölçülüyor üniversitelr.Çok güzel.
    www.halic.edu.tr
    burdan resimlerine bakın bari
  • bunu burada sormayacaktın kardeş, en iyisi oradan okuyan birilerini bulup birebir konuş sen
  • belki burda bulurm diye sorayım dedim
  • yokmu haliçle ilgili bilgisi olna arkadaşlar.
  • haliç ingilizce işletmede okuyorum..okulumdan kendi bölümüm adına memnunum...ama bahsettiğim bölümündeki hocaları tanımıyorum...şöyle diyebilirim ki hocaları genel olarak iyidir..istanbul ve marmaradan gelme kaliteli hocaları vardır..yeni kurulmuş sayıldığı için halen bazı eksiklikleri olan bir üniversitedir...fakat büyük bir hızla kendini yeniliyor..mesela bu sene mecidiyeköyde de bir bina almış...okulun en büyük avantajı merkezde bulunması ve ulaşımının çok kolay olmasıdır..mesela yeditepe gibi dağ başında değildir...en büyük dez avantajı ise kampüsünün olmayışıdır ki..bu da şehir merkezinde bulunan bir okul için normal karşılanabilir..ayrıca istanbuldaki çoğu vakıf üniversitesinin doğru düzgün bir kampüsü yoktur..olanlar da zaten şehir dışındadır....sonuç olarak benim için okul ve eğitim kalitesi diyorsan zaten bilkent+koç+sabancı+bilgi hariç diğer vakıf üniversiteleri eğitim kalitesi bakımında eşit seviyededir....ama kampüsü de olsun ben kampüssüs yapamam..kendimi ezik hissederim falan dersen hiç gelme pişman olursun...

***okulum hakkında objektif bir yorum yapmaya çalıştım karar senin..başka sorun varsa sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 22 Temmuz 2005, 22:47:34 >

• Evet ya, ulaşım açısından Istanbul Unv. ile birlikte en kolay olanı heralde istanbulda. Cok merkezi bir yerde çünkü!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: p@l@

haliç ingilizce işletmede okuyorum..okulumdan kendi bölümüm adına memnunum...ama bahsettiğim bölümündeki hocaları tanımıyorum...şöyle diyebilirim ki hocaları genel olarak iyidir..istanbul ve marmaradan gelme kaliteli hocaları vardır..yeni kurulmuş sayıldığı için halen bazı eksiklikleri olan bir üniversitedir...fakat büyük bir hızla kendini yeniliyor..mesela bu sene mecidiyeköyde de bir bina almış...okulun en büyük avantajı merkezde bulunması ve ulaşımının çok kolay olmasıdır..mesela yeditepe gibi dağ başında değildir...en büyük dez avantajı ise kampüsünün olmayışıdır ki..bu da şehir merkezinde bulunan bir okul için normal karşılanabilir..ayrıca istanbuldaki çoğu vakıf üniversitesinin doğru düzgün bir kampüsü yoktur..olanlar da zaten şehir dışındadır....sonuç olarak benim için okul ve eğitim kalitesi diyorsan zaten bilkent+koç+sabancı+bilgi hariç diğer vakıf üniversiteleri eğitim kalitesi bakımında eşit seviyededir....ama kampüsü de olsun ben kampüssüs yapamam..kendimi ezik hissederim falan dersen hiç gelme pişman olursun...

***okulum hakkında objektif bir yorum yapmaya çalıştım karar senin..başka sorun varsa sorabilirsin

Teşekkür ederim arkadaşım.Bunu bekliyordum bende. Ben amerikan dili edb okumak istiyorum haliçte.Aynı binada mı senin bölümünle.Kampüs falan öenmli diil.Eğitim önemli.İStanbulun içinde olması da süper.fiyatı da oldukça iyi diğerlerine göre.

Eğer sen şimdi bana kesinlikle yaz ve haliç de oku dersen haliç öğrencisi olarak.Bende aklımdaki düşünceleri pozitife yönelitcem haliç üni hakkında.

• quote:

Orjinalden alıntı: utkansertkaya

quote:

Orjinalden alıntı: p@l@

haliç ingilizce işletmede okuyorum..okulumdan kendi bölümüm adına memnunum...ama bahsettiğim bölümündeki hocaları tanımıyorum...şöyle diyebilirim ki hocaları genel olarak iyidir..istanbul ve marmaradan gelme kaliteli hocaları vardır..yeni kurulmuş sayıldığı için halen bazı eksiklikleri olan bir üniversitedir...fakat büyük bir hızla kendini yeniliyor..mesela bu sene mecidiyeköyde de bir bina almış...okulun en büyük avantajı merkezde bulunması ve ulaşımının çok kolay olmasıdır..mesela yeditepe gibi dağ başında değildir...en büyük dez avantajı ise kampüsünün olmayışıdır ki..bu da şehir merkezinde bulunan bir okul için normal karşılanabilir..ayrıca istanbuldaki çoğu vakıf üniversitesinin doğru düzgün bir kampüsü yoktur..olanlar da zaten şehir dışındadır....sonuç olarak benim için okul ve eğitim kalitesi diyorsan zaten bilkent+koç+sabancı+bilgi hariç diğer vakıf üniversiteleri eğitim kalitesi bakımında eşit seviyededir....ama kampüsü de olsun ben kampüssüs yapamam..kendimi ezik hissederim falan dersen hiç gelme pişman olursun...

Teşekkür ederim arkadaşım.Bunu bekliyordum bende. Ben amerikan dili edb okumak istiyorum haliçte.Aynı binada mı senin bölümünle.Kampüs falan öenmli diil.Eğitim önemli.İStanbulun içinde olması da süper.fiyatı da oldukça iyi diğerlerine göre.

Eğer sen şimdi bana kesinlikle yaz ve haliç de oku dersen haliç öğrencisi olarak.Bende aklımdaki düşünceleri pozitife yönelitcem haliç üni hakkında.

***hocam şimdi..ben ingilizce işletme olarak kendi bölümümden memnunum ama fen edebiyat fakültesi nasıldır şimdilik bilemiyorum..ama dediğim gibi..yukarıda saydığım bir kaç üniversite hariç diğerlerinin eğitim kalitesi aşşa yukarı aynıdır..aralarındaki fark bir takım sosyal imkanları+kampüstür..
    **bu arada fen-ed. fak.da okuyan bir arkadaşım var..gerçi o moleküler biyoloji ve genetik okuyor ama istersen bi onunla konuşur senin istediğin bölüm hakkında da bilgi alımaya çalışırım...

• sağol arkadaşım.

bi şey daha sorucam abi sana.tam olarak nerde haliç üniversitesi.yani eminönün den mi daha yakın yoksa beşiktaş tan mı yok sa taksim den mi.buralardan hangisiyle nasıl gidilir kısaca bi söylersen gidip bi bakmak istiyorum.

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 23 Temmuz 2005, 17:09:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.