Şimdi Ara

Haliç Üniversitesi Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
15.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: utkansertkaya

şimdi kurulduğundan beri anabinası aksaray-fındıkzadededir.oraya tramvayla gisebilirsin..ama şimdi mecidiyeköyde yeni bina almışlar anabinayı oraya taşıyacaklar diye duymuştum ne oldu bilmiyorum..ama henüz taşınmamıştır herhalde....sen fındıkzadeye git...yanlız orada iki tane bina var...yol kenarındaki ek binasıdır...asıl ana binası ara sokakta...sen orada sorarak bulabilirsin.....eminönünden tramvayla rahat gidersin..ya da taksimden topkapı hatındaki bütün otobüsler gider....beşiktaştan gitmek biraz daha zor olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 23 Temmuz 2005, 18:51:53 >

• bence iyi ama Koç üniversitesine gidebilirsen oraya git.
  • koç da dil yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: p@l@

quote:

şimdi kurulduğundan beri anabinası aksaray-fındıkzadededir.oraya tramvayla gisebilirsin..ama şimdi mecidiyeköyde yeni bina almışlar anabinayı oraya taşıyacaklar diye duymuştum ne oldu bilmiyorum..ama henüz taşınmamıştır herhalde....sen fındıkzadeye git...yanlız orada iki tane bina var...yol kenarındaki ek binasıdır...asıl ana binası ara sokakta...sen orada sorarak bulabilirsin.....eminönünden tramvayla rahat gidersin..ya da taksimden topkapı hatındaki bütün otobüsler gider....beşiktaştan gitmek biraz daha zor olur..

teşekkür ederim arkadaşım.senin sayende fikirlerim çoğaldı . okula gidince seninle tanışmak isterim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: p@l@

quote:

teşekkür ederim arkadaşım.senin sayende fikirlerim çoğaldı . okula gidince seninle tanışmak isterim.

**iyi olur tanışırız..ama farklı binalarda olacağız....

• Arkadaşlar önemli bi konu daha var. Ben sözel mezunuyum , dil sınavına ingilizceden girdim, dil bölümü puanı tercih yapıcam.herhangi bi sorun yok değilmi.0.8 aobp li puanımla seçim yapabilirim değilmi. Bi sakatlık olmasın yani.
  • quote:

Arkadaşlar önemli bi konu daha var. Ben sözel mezunuyum , dil sınavına ingilizceden girdim, dil bölümü puanı tercih yapıcam.herhangi bi sorun yok değilmi.0.8 aobp li puanımla seçim yapabilirim değilmi. Bi sakatlık olmasın yani.

bilemiyorum..ama sen bu soruyuu yeni bir mesaj olarak açsan daha iyi olur daha çok kişi okur...
  • belkide.Bu arada Bilkent Amerikan Kült Edb da tutuyor puanımla.
  • Valla, babamın dediği gibi türkiye'de aldığın eğitimden öte "diplomanda gözükcek üniverste" daha önemlidir.. Bilkent'e imkanınız yetiyor mu bi yoklayın annenlerle falan konuş, haliç üni'yi hiç beğenmez peder (not: Odtü Endüstri. müh. de hocadır kendileri) Vakıf üni. olarak Koç, Sabancı, Bilkent diyenlere katılıyorum aslında sabancı biraz kendi yolunu izlemeye çalışıyor bölümsüz üni. gibi tuhaf bi şeyleri vardı. . Ama şu da var peder mühendislik bölümlerine kıyaslamış olabilir, Amerikan dil ve edebiyatı konusunda benim bir şey demem yanlış olur bu durumda
  • teşekkür ederim fikirlerin için
  • kendi fikrimi söylüyorum vakıf üniversitelerinden uzak durun.Eğer puanınız azsa 1 sene daha çalışın.
  • neden peki.sen vakıf ta mı okudun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

kendi fikrimi söylüyorum vakıf üniversitelerinden uzak durun.Eğer puanınız azsa 1 sene daha çalışın.

Niye ki? allaha çok şükür ailemin imkanları Bilkent'te okumama yetiyor mesela, niye kasıp da odtüye girmeye çalışayım, imkanı yetmeyenlerin önünü tıkayayım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

kendi fikrimi söylüyorum vakıf üniversitelerinden uzak durun.Eğer puanınız azsa 1 sene daha çalışın.

Niye ki? allaha çok şükür ailemin imkanları Bilkent'te okumama yetiyor mesela, niye kasıp da odtüye girmeye çalışayım, imkanı yetmeyenlerin önünü tıkayayım?

evet bence de.Özel üniversiteler imkanları olanlar için kurulmuştur.
  • Ben haliç üniversitesinde okuyan bir şahıs olarak çok iyi bir okul değil ama çoık kötüde değil geçmek çok zor değil öğrenci sistemi sıfır hocaları iyi bu kadar
  • 24 Temmuz 2005; 15:08:47 >> Hort'una helal olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: sktem

Ben haliç üniversitesinde okuyan bir şahıs olarak çok iyi bir okul değil ama çoık kötüde değil geçmek çok zor değil öğrenci sistemi sıfır hocaları iyi bu kadar
  • kampusu olan bi uniye git napcan 4 5 sene binada
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.