Şimdi Ara

Eskişehir Osmangazi Tıp Hakkında (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ESOGÜ hakkında tıp okuyan bir arkadaşım bana teorik derslerin %90ına gitmediğini söyledi. Aynı şekilde 2.sınıfı bitirmiş ve sınıfındakileri hatta hocaları bile tanımayan insanla da konuştum. Bu kadar devamsızlığa izin vermeleri bana garip geldi. Sizce bu ciddi ve sıkı bir eğitim olmadığının mı göstergesi? Sonuçta doktorlara insanların hayatları emanet edilecek ve ben biraz da gerektiği yerde zorlamalarının iyi olacağı kanısındayım. Bu yüzden puanıma en yakın olan Uludağ ile Eskişehiri sıralarken içim rahat bir şekilde eskişehiri öne almak istiyorum. Şehir güzel olabilir ama öncelik eğitim benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eskişehir tıp öyle ders çalışmadan ve okula gitmeden dahi sınıfı geçebiliyorsun.
  • Dr Arslan İbrahimoğlu kullanıcısına yanıt
    Her sınıf böyle mi yani hocam. Peki oradan çıkan doktor nasıl olur ki? İnsanın kafasında soru işaretleri yaratıyor...

• asıl sorulması gereken soru kliniğe geçtiğinde ne halt yiyecegin+ tusta yarıştığın üst seviye fakületelerden 3 sene kayıp ile başlamak?
  • Dr Arslan İbrahimoğlu kullanıcısına yanıt
    Peki derslere sürekli katılsam nasıl olur? Ama sonra aklıma sınavlarda finalsiz bile geçme olduğu geliyor. Neresinden baksan kolaylık akıyor fakülteden.

• quote:

Orijinalden alıntı: hyde1

Peki derslere sürekli katılsam nasıl olur? Ama sonra aklıma sınavlarda finalsiz bile geçme olduğu geliyor. Neresinden baksan kolaylık akıyor fakülteden.
    iradene yenik düşersin XDDD
  • ben de bu konuya cok takildim ya bilen birisi varsa lutfen yardimci olsun, up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kurul 6 hafta 1 hafta sınav haftası var ders olmuyor
    derslere gidip 1 hafta tekrar edersen 70 üzeri alırsın
    Derslere gitmeyip pratik derslere gidersen 3 hafta ve sınav haftası ders çalışırsan 70 üzeri alırsin
    Derslere gitmeyip sınava 1 hafta çalışırsan 50 yi gecemezsin
    3 ü de tarafimdan denenip onaylandı ayrica 1. Kurul çok kolay olduğu için her kurulda boş puan kazanabilecek ders olduğu 1. Sınifı gecmek rahat hiç okula gitmeyip hiç çalışmayıp geçme diye bir şey yok okuldaki herkes anlamadığım nedenlerden ötürü derse gitmedim ders calışmadım ama geçtim diye kendini kandırıyo dediğim gibi ya tüm pratik teorik derslere gidersin az çalışırsın ya da evde çok calışırsın pratik derslere gidersin çalışmadan geçme diye bir sey yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kalitesini göstermez bence hacettepe tıpta da devam zorunluluğu yok, nerdeyse hiç gitmeden sınıf geçen arkadaşım var. Teorik kısmı notlardan öğrenebiliyosan gitmene gerek yok bence zaten lab dersleri zorunludur

• Elbette kaliteli demek zor olması demek değildir hocam ama sınavlardan geçmenin kolay olması ve az efor sarf ederek sınıf geçme kulağa ilginç geliyor.

• hedeftip35 kullanıcısına yanıt
    Açıklama için teşekkürler hocam sorduklarımdan birisi öyle bir anlattı ki soğudum üniden.

• hyde1 H kullanıcısına yanıt
    Bir şey degil hocam bunda üniversiteden soğucak bir sey yok bence olumlu bir özellik😅

• Fikri olan var mı bu konu hakkında baska? Up

• Hocam uludağ tıpta da devam zorunluluğu yok eskişehire göre daha zordur ama eğitim olarak da baya iyidir

• NoProblem01 N kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öğrendiğime göre birçok tıpta teorik derslerde yoklama alınmıyormuş. Daha çok amfilerin YÖK ün kontenjanları yüksek tuttuğu için yetersiz kalmasındanmış.

• Zeynep Bayraktaroğluyoutube
    Rektör Yardımcımız ve Tıp Dekanımız ile ESOGÜ TIP Hakkında Her Şey!
    https://www.youtube.com/watch?v=VN1OIhn6RGY&list=WL&index=2&t=0s

hocam bu videoyu izle belki yararı olur

• hyde1 H kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kontenjan fazla olduğu için alınmaz da öğrencilerin işine gelir.Dediğim gibi eğitim olarak sağlam yer Uludağ

• Eskisehir > Bursa. Buna gore dusunun derim.
  • gesamtkunstwerk kullanıcısına yanıt
    Ona şüphe yok sanırım herkes Eskişehir'i övüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.