Şimdi Ara

Haldun Ustunel'in amaci ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duydugum kadariyla Yildirim Demiroren'in "goz boyama" kadrosuna dahil olmus.

Galatasarayimiz, Bursasporumuz sozlerinin samimiyetine inanan bir tane Galatasaray taraftari yokken, yonetimimiz de baska bir adayi desteklerken ne isi var Haldun beyin orada?

Bir zamanlar taraftarin sevgiliydi, ne oldu acana yonetimden kisisel bir rovans mi almak istiyor ne dersiniz?

• Adnan Polat'la görsün hesabını.
  • Amacı ne bilmiyorum, ama realist olmak gerekirse yönetimde olması her halüükarda Galaasary için hayırlı olacaktır. Tamam Galatasaray Demirören'i desteklemiyor belki, ama realist olalım 599 yeni başkan Yıldırım Demirören olacak, o halde yönetimde ne olursa olsun iplerin tamamen kopmaması adına bir Galatasarylının varlığı önemli.
  • haldun reyiz yanlış tarafın karasularında..
  • Bir de ek olarak Haldun başgan geçen cuma namazında Mehmet Ali Aydınlar ve bir kaç Ak Partili yetkiliyle birlikte başbakanın yanında bulunmuş, ek bir bilgi olsun diye yazalım bunu da.
  • Galatasaray Camiasından birileriyle bu durumu konuştuğuna eminim. Madem Demirören gelecek. Haldun Üstünel de orada bulunsun.
  • Türk futbolunun bu döneminde başı dik duruş sergileyen son kalelerden olmamız bile gurur verici. haldun üstünel şu ortamda yanlış tarafta saf tutuyor, çok yanlış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her duruma hazılıklı olmak lazım bence , o şahıs seçilirse federasyon üstünde etkin olacak insanlar lazım
  • Haldun üstüneli yönetim demirörenin içine soktu
  • Lutfi Arıboğan kadroda mı ?
  • mantıken doğru ama vicdanen bizleri yaralayan bir hareket...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Lutfi Arıboğan kadroda mı ?

Hayır Lütfü Arıboğan büyük ihtimalle yok. Ama asıl olay zaten kurullar değişecek mi, her şey orada bitiyor bana kalırsa.
  • Olur da sampiyon olmus bir Galatasaray Avrupa'dan men edilirse Haldun bey bu camianin kapisindan iceri nasil girecek?
  • çakma twitter hesabından yazılanlardan bahsetmiyorsunuz inşallah? yoksa farklı bir gelişme mi var?
  • Realist olmayız. Y.D başkan gibi şu an. Orada bize bir Lütfi Arıboğan lazım olacaktı. Haldun Üstünel bu görevi fazlasıyla görecektir
  • Açıkçası böyle bir gelişme kesinleşirse çok yazık olur. Bu seçilecek tüpçü başkan ve yönetim kurulunun pek uzun soluklu olacağını düşünmüyorum. Adamlar uefadan zılgıtı yiyince haldun üstünel orda olursa üzülürüm. kendine yazık eder. biz tarafız tüp kafa ve onun gibilerin hiçbir platformda yanında durmamalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystra99

Açıkçası böyle bir gelişme kesinleşirse çok yazık olur. Bu seçilecek tüpçü başkan ve yönetim kurulunun pek uzun soluklu olacağını düşünmüyorum. Adamlar uefadan zılgıtı yiyince haldun üstünel orda olursa üzülürüm. kendine yazık eder. biz tarafız tüp kafa ve onun gibilerin hiçbir platformda yanında durmamalıyız.

Fenerbahçe bu işten yırtarsa görürüz ömrünü kaldı ki savunmaları iyi gayet. Haldun Üstünel'in olması bizim için avantaj olacaktır ancak Ünal Aysal'la arası nasıl bilmiyoruz tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Açıkçası böyle bir gelişme kesinleşirse çok yazık olur. Bu seçilecek tüpçü başkan ve yönetim kurulunun pek uzun soluklu olacağını düşünmüyorum. Adamlar uefadan zılgıtı yiyince haldun üstünel orda olursa üzülürüm. kendine yazık eder. biz tarafız tüp kafa ve onun gibilerin hiçbir platformda yanında durmamalıyız.

Fenerbahçe bu işten yırtarsa görürüz ömrünü kaldı ki savunmaları iyi gayet. Haldun Üstünel'in olması bizim için avantaj olacaktır ancak Ünal Aysal'la arası nasıl bilmiyoruz tabii.

savunmaları gayet iyi derken? adamların başkanı 8 aydır içerde 13 maçta şike şüphesi var ve adamın kurduğu korku imparatorluğunu görmemek için kör olmak gerekir. bunların savunması zaten her halükarda bizim medyayı tatmin edecekti malum sebeplerden ötürü.dikkat ederseniz medya yumuşak karınlara hiç dokunmuyor. hep azizin trabzona ve bize saldırılarını manşete taşıyor. gayet iyi olan savunma buysa bu ülkede kimse şikeden ceza almaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

savunmaları gayet iyi derken? adamların başkanı 8 aydır içerde 13 maçta şike şüphesi var ve adamın kurduğu korku imparatorluğunu görmemek için kör olmak gerekir. bunların savunması zaten her halükarda bizim medyayı tatmin edecekti malum sebeplerden ötürü.dikkat ederseniz medya yumuşak karınlara hiç dokunmuyor. hep azizin trabzona ve bize saldırılarını manşete taşıyor. gayet iyi olan savunma buysa bu ülkede kimse şikeden ceza almaz.

İlk gün değil ama Perşembe günü yaptığı savunma bence gayet iyiydi. Akıllıcaydı. Ama tabii ekinler tarlalar birbirini ağırlar o konuda hala bir netlik yok

• Yönetime girmeyeceğini kesin dille düpçüye bildirmiş. Helal olsun düpçünün oyununa gelmedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.