Şimdi Ara

ali koc ile murat ulker arasinda fark yoktur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su anda mobildeyim. Yarin uzun bir yaziyla gozlemlerimi yazacagim. Zaten daha once amonra -ki hic tanimam- ve forumdaki arkadaslarin ali koc un samimiyetine inanmadigini soylemisti. Yazi yarin gelecek. Tahmini 1 1,5 sayfa olur. Ama diyecegim sudur ki ha koc ailesi ha ulker ailesi. Aynilar, fark yok.

• Yani eğer düşündüğüm şeyden bahsediyorsan haklısında , Koç ailesi bu kadar düşük seviye(onlar için) olaylar için riske girmez.
  • eger duyduğum şey doğruysa yazıklar olsun . kime güvenecegiz arkadaş hepsi fenerbahçeyi ve büyük taraftarını kullanmaya çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

eger duyduğum şey doğruysa yazıklar olsun . kime güvenecegiz arkadaş hepsi fenerbahçeyi ve büyük taraftarını kullanmaya çalışıyor

Ne zannediyorsun hocam ali koç veli aslan ahmet kuzu bilmemne hepsi aynı nane bunların milyon milyar dolarlık adamların saf herseyım fenerbahce hayatım fenerbahce demelerınemı ınanıyorsunuzç bunların hepsı laf cambazı tıyatrocu adamlar o gozlerın dolması falan hıkaye hepsıç feodal yapıdan kurtulun artık bu futbol camiasında ne kadar adam varsa bak o bu demıyorum ne kadar adam varsa hepsı 5 kurusluk adamlar emın olç tv de gazetelerde sıkarlar delıkanlı ayagı yaparlar ama bı fakıre 5 lıra vermezler azarlarlar futbol camıasınıda gec magazın zengın ortamdakı ınsanların ıclerını bır bılsenız kendınızden utanırsınız ben cok zengın ortamlarda calıstım muhabbetlerım oldu ıclerını ıyı bılırım. yanı lafın ozu bunların hepsının ımanı para seytandan korkma bunlardan kork bıraz konu dısına cıkmıs olabılırım ama forumdakı konulara bakıorum saf sevgıyle kafası kurcalanmıs cok arkadasım var bu saatten sonra tavsıyem turkıyedekı futboldan tamamen kopmanızdır gıdın chelsea takıp edın real madrıdı edın keyıf alın futbol ızleyın bu ulkenın futbolu zaten ıkı kurusluktu oda gıttı.

• Sacma sapan konusmayin, Koc ailesi ole tayyip birbirlerini hic sevmez, Rahmi koc tayyibin belediye baskanligi doneminde bir milyar dolarlik servet yaptigina dair aciklamasi var, tayyip unuturmu bunu, asil bu ali kocu kotuleyenler ulker ve akpnin adamlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunlusunuz siz. Cidden...

Ali Koç En büyük Fenerbahçelidir. Aksini söyleyen varsa yalan söylüyordur veya cemaat yandaşıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Sorunlusunuz siz. Cidden...

Ali Koç En büyük Fenerbahçelidir. Aksini söyleyen varsa yalan söylüyordur veya cemaat yandaşıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

helal
  • quote:

Helal yürü be.
  • Kafanızdan teori üretmeyin dostlar. Koç ailesinin hükümetle olan gerilimli ilişkisini biraz araştıran herkes bilir. Ülker ile Koç tamamen zıttır bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

Sacma sapan konusmayin, Koc ailesi ole tayyip birbirlerini hic sevmez, Rahmi koc tayyibin belediye baskanligi doneminde bir milyar dolarlik servet yaptigina dair aciklamasi var, tayyip unuturmu bunu, asil bu ali kocu kotuleyenler ulker ve akpnin adamlari

+1907

bunu söylemek için girmiştim
  • Yahu niye işin siyasi kısmına bakıyorsunuz ? Sonuçta bu adamların bir ortak noktası var. Para. Vehbi Koç Atatürk döneminde meclisin çatısı için Ankara sokaklarındaki evlerden 5'e aldığı kiremitleri 15'e meclise satmış bir insandır. Onun torunu çok mu farklı olacak acaba ? Para her şeydir bu insanlar için.
  • Bunlar işadamı kardeşim senin benim gibi duygusal değiller. Yeri geldiğinde geri çekilmesini bilirler. Hiç sanmıyorum ki Nihat Özdemir sağlık sorunları nedeniyle istifa etsin ki öyle olsa yönetimdekiler bu duruma en duyarlı yaklaşan kişiler olup istifayı kabul etmemezlik yapmazdı. Fenerbahçe öyle küçük bir spor kulübü oluşumu değil başlı başına en büyük holdingleri şirketleri geride bırakmış bir kurumdur. Bu kurumun bu zor günlerinde sevgisi uğruna büyük maddi kayıp risklerini göze almaz. Burada polyanacılık oynamaya gerek yok, enin sonunda bu yönetim bırakıyorum diyecek. Umarım iflas bayrağını çekmeden istifa ederler.Zaten adamlarda boşuna taraftar kulübe daha çok destek olsun demiyor, dikkatinizi çekerim bu destek manevi destekten çok maddi destek talebidir. Böyle düşünüyorum ve duygusallık yapacak değilim, Fenerbahçe sahipsiz kalmaz. Sebebi ne olursa olsun FB bu kadarda zarara uğratılmamalıydı. Herkes gider kulüp şirketlikten çıkar farketmez herkes gider Fenerbahçe adı kalır, gerekirse küllerinden yeniden doğar.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenn_34

quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

eger duyduğum şey doğruysa yazıklar olsun . kime güvenecegiz arkadaş hepsi fenerbahçeyi ve büyük taraftarını kullanmaya çalışıyor

Ne zannediyorsun hocam ali koç veli aslan ahmet kuzu bilmemne hepsi aynı nane bunların milyon milyar dolarlık adamların saf herseyım fenerbahce hayatım fenerbahce demelerınemı ınanıyorsunuzç bunların hepsı laf cambazı tıyatrocu adamlar o gozlerın dolması falan hıkaye hepsıç feodal yapıdan kurtulun artık bu futbol camiasında ne kadar adam varsa bak o bu demıyorum ne kadar adam varsa hepsı 5 kurusluk adamlar emın olç tv de gazetelerde sıkarlar delıkanlı ayagı yaparlar ama bı fakıre 5 lıra vermezler azarlarlar futbol camıasınıda gec magazın zengın ortamdakı ınsanların ıclerını bır bılsenız kendınızden utanırsınız ben cok zengın ortamlarda calıstım muhabbetlerım oldu ıclerını ıyı bılırım. yanı lafın ozu bunların hepsının ımanı para seytandan korkma bunlardan kork bıraz konu dısına cıkmıs olabılırım ama forumdakı konulara bakıorum saf sevgıyle kafası kurcalanmıs cok arkadasım var bu saatten sonra tavsıyem turkıyedekı futboldan tamamen kopmanızdır gıdın chelsea takıp edın real madrıdı edın keyıf alın futbol ızleyın bu ulkenın futbolu zaten ıkı kurusluktu oda gıttı.

aklı başında bir taraftarı görmek sevindirici

• Kim ne derse desin bizi bu kötü süreçte en iyi temsil edecek kişi Ali Koç`tur yani KOÇ ailesi.İster cebinden para versin ister vermesin yeterki sağlam dursun bu bize yeter ...Bu hükümet KOÇ ailesine kafa tutamaz, tutarlarsa Amerika kulağından çeker Tayyibin....
    Bu hükümet Uzan,Doğan ve bunun gibi bir çok holding ve köklü kuruluşları çok kısa sürede bitirmiştir.Yerine yeni isimler türemiştir Çalık,Ülker,Ağaoğlu....Her devrin bi adamı vardır ama KOÇ Ailesi her zaman bu ülkede vardı ve olacaktır......

Buarada Ali Koç harici Yönetimde Serhat Çeçen (İC holding)ve Abdullah Kığılı var bu zor dönemde destek verebilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysrjf444

Kim ne derse desin bizi bu kötü süreçte en iyi temsil edecek kişi Ali Koç`tur yani KOÇ ailesi.İster cebinden para versin ister vermesin yeterki sağlam dursun bu bize yeter ...Bu hükümet KOÇ ailesine kafa tutamaz, tutarlarsa Amerika kulağından çeker Tayyibin....
    Bu hükümet Uzan,Doğan ve bunun gibi bir çok holding ve köklü kuruluşları çok kısa sürede bitirmiştir.Yerine yeni isimler türemiştir Çalık,Ülker,Ağaoğlu....Her devrin bi adamı vardır ama KOÇ Ailesi her zaman bu ülkede vardı ve olacaktır......

Buarada Ali Koç harici Yönetimde Serhat Çeçen (İC holding)ve Abdullah Kığılı var bu zor dönemde destek verebilirler...

evt doğru yazmışsın ama bakın buraya yazıyorum başbakan bu işe el atacak neden sırf mayıstaki fenerbahçemizin başkanlık seçimi için taraftarın gözüne girecek şeyler yapacak ve fenerbahçemizin başınada büyük ihtimal kendi adamı olan Murat Ülker'i geçirecektir

• quote:

• En büyük Fenerbahçeli bizi içinde oldugumuz duruma düşürmesine rağmen Aziz Yıldırım'dır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz yildirim harici hepsi yalan anliyamadiniz mi 2 goz yasina tav oluyorsunuz yonetimimiz kocaman sifirdir taraftar bile cok daha nitelikli tepkisini gosterip takimini cok daha iyi savunmustur yeni yonetim mevcut yonetimin haricinde kurulmasi tek temennim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

En büyük Fenerbahçeli bizi içinde oldugumuz duruma düşürmesine rağmen Aziz Yıldırım'dır.

Birşey diyemem fakat şunları göz önünde bulundurmanı isterim.

Ali Koç, bütün sülalesi karşı çıkmasına rağmen gelip, Fenerbahçe'de aktif rol oynamıştır ve hala daha devam etmektedir.

Tüm yöneticiler, divan kurulu üyeleri ve "iyi gün taraftarları" bırakın televizyona, sokağa dahi çıkmazlarken, Ali Koç bu kadar tepkiye rağmen çıkıp televizyonda ve medyada Fenerbahçemizin TEK sesi olmuştur ve olmaya devam ediyor. Bazılarının sesleri "kısılmasına" karşın...

Aşağıda ki sözler alıntı yaptığım arkadaşa değil:

Böyle bir adama sahip olduğumuz için kendimizle gurur duyacakken, onun kişiliğini, taraftarlığını ve herşeyden önce ADAMLIĞINI sorgulamanız kapasitenizi gösteriyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.