Şimdi Ara

Hala Kafamda Bana Yapılanlar Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 aydır yaşadığım psikolojik durumu bilenler biliyor yazmıştım ( Ameliyat korkusu ile yaşıyorum bunalımdayım kısaca )

Bunun üstüne çok sevdiğim bir arkadaşım dostum diyeceğim kişi başkasıyla facebookta konuşurken( şifresi var bende onun facebookdan hoşlandığım bir kızın profilne bakıyordum ) hakkımda belalım demiş ( Başımın belalısı anlamında , neden girdim msn e onunla konuşuyorum şimdi demiş )

konu bir yana bu kişi yazdı ilk bana slm die o açtı konuyu bana bende konuştum , hep o açar konuyu , 1.5 yıldır en yakınımdaki kişilerden biri , kendisi bayan

Duyunca kan beynime sıçradı şuan midemde ve başımda ağrılar var , acı üstüne acı çekiyorum , Allahım sen yardım et güzel mevlam her zaman beni kurtardır belalardan.

Ne yapayım arkadaşlar zaten kötüydüm onun üstüne bu geldi şimdi , namaz kılmayı düşünüyorum rahatlarım hemde yardım isterim mevlamdan ( ibadet gizlidir yazdığım için kusura bakmayın )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buluştuk konuştuk yanlış anladığımı beni sevdiğini bana güvendiğini kaybetmek istemediğimi söyledi.

Ben tamam bakalım devam edelim arkadaşlığa desemde hala birşeyler geçmedi içimde , bugün okulda geldi yanıma ama ne onun öncesi nede sonrası ne bir mesaj attı nede yazdı.

Ne halde olduğumu biliyor ( Psikolojik sorunlar ) ona rağmen yanımda değil Birde bana suç bile buldu bu olanlardan ne yaptıysam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 21 Ekim 2010; 0:40:50 >

• Bize niye döküyon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

1.5 aydır yaşadığım psikolojik durumu bilenler biliyor yazmıştım ( Ameliyat korkusu ile yaşıyorum bunalımdayım kısaca )

Bunun üstüne çok sevdiğim bir arkadaşım dostum diyeceğim kişi başkasıyla facebookta konuşurken( şifresi var bende onun facebookdan hoşlandığım bir kızın profilne bakıyordum ) hakkımda belalım demiş ( Başımın belalısı anlamında , neden girdim msn e onunla konuşuyorum şimdi demiş )

konu bir yana bu kişi yazdı ilk bana slm die o açtı konuyu bana bende konuştum , hep o açar konuyu , 1.5 yıldır en yakınımdaki kişilerden biri , kendisi bayan

Duyunca kan beynime sıçradı şuan midemde ve başımda ağrılar var , acı üstüne acı çekiyorum , Allahım sen yardım et güzel mevlam her zaman beni kurtardır belalardan.

Ne yapayım arkadaşlar zaten kötüydüm onun üstüne bu geldi şimdi , namaz kılmayı düşünüyorum rahatlarım hemde yardım isterim mevlamdan ( ibadet gizlidir yazdığım için kusura bakmayın )

Belki de öyle söylemesi gerekmiştir. Hani bizde arkadaşlarımız hakkında ortam gereği böyle şeyler söyleriz ama aslında gerçek düşüncelerimiz değildir. O bunu duysa, yanlış anlar, bizde doğrusunu anlatamayız zaten fakat öyle birşey yoktur aslında.

Belki de sizinki ortama göre söylenmiş birşeydir?

• Başlık sakat.
  • Ortama göre söylemiş evet ama daha geçen konuşmalar var içimi yaralayan

@Lokomatif Portakal

Şuan evde herkes uyuyor zaten millet benim hastalık hastalığımdan bıktı kimseye açamam bunuda güzel kardeşim , anlayışla karşılayın lütfen
  • quote:

Ortama göre söylemiş evet ama daha geçen konuşmalar var içimi yaralayan

@Lokomatif Portakal

Şuan evde herkes uyuyor zaten millet benim hastalık hastalığımdan bıktı kimseye açamam bunuda güzel kardeşim , anlayışla karşılayın lütfen

İçini döküyondur umarım..
    Neyse, şakacıktan söylemiştir, alınma hemen.
  • quote:

Ortama göre söylemiş evet ama daha geçen konuşmalar var içimi yaralayan

@Lokomatif Portakal

Dert etme, boşver. Karşısındaki kişiye hava atmak için söylemiştir. Hagimiz yapmadı ki msnde konuştuğumuz bir kızı, diğer konuştuğumuz erkek arkadaşımıza ballandıra ballandıra anlatmayı? Oda of bırakmadı peşimi falan diyerek egosunu tatmin ediyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bişey anlamadim. Özet geçsin biri
  • üzücü bir durum.
    sağlıgın daha önemli,kafana takılacak bir durum varsa o da sağlığın olmalı.
    yazma bakalım ilk başlarda,o seni arayıp soracak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Başlık sakat.

Hocam gerçekten dalga geçilecek konu değil , 21 yaşıma kadar çok nadir ağlamışımdır ama 1.5 aydır çok ağladım bu gecede dahil.

Sizi anlıyorum gülmek eğlenmek hakkınız ama bu konuda olmasın , lütfen
  • Adam durumum kötü diyor kafası karışık siz oturmuş dalga geçiyosunuz adamla hani desem bu saatte ergende kalmadı liselide yok ama bu ne dalga geçmekdir anlamak imkansız

<Dalga geçenler üstüne alınsın gerisi zırvalamasın>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 15 Ekim 2010; 2:48:24 >
  • anlıyorum seni.. allah bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar bunu unutma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

üzücü bir durum.
    sağlıgın daha önemli,kafana takılacak bir durum varsa o da sağlığın olmalı.
    yazma bakalım ilk başlarda,o seni arayıp soracak mı ?

Sağlığım hepsinden önemli , inşallah geçecek hepsi
    Hocam aramam , mesaj atmam zaten , o kesin atacaktır.

konuştuğu kızla konuşuyorum şuan şaka falan diyor 1 saat dil döküyor ama orda ne denilmek istediği açık
  • geceleri daha güzel konu dışı.eskiden bu tip konular daha fazla idi.

konuya gelince kötü bi durum fakat fazla takmaya degmez.su an hayatımda 3 dost ve aile var gerisi benim icin fasofiso.insanlara fazla deger verme annene babana bile

al bi vokta ac müzeyyen senar ve;

Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime
    Titrerim mücrim gibi baktıkca istikablime
    Perde-i zulmet çekilmiş korkarım ikbalime
    Titrerim mücrim gibi baktıkca istikbalime
  • saçmalık faceye yazması,öyle o şekil yazdığında sanki kendisini onura edip,daha üzerine düşülmesini istiyor.
    dikkat çekmek istemiş,ona soracaklar ki kim o vs. vs... Düşünceyle yapılacak bir iş değil.. yemek yiyorum,uyuyorum,tv izliyorum.. bu tür yazılar çok saçma geliyor bana.
  • quote:

saçmalık faceye yazması,öyle o şekil yazdığında sanki kendisini onura edip,daha üzerine düşülmesini istiyor.
    dikkat çekmek istemiş,ona soracaklar ki kim o vs. vs... Düşünceyle yapılacak bir iş değil.. yemek yiyorum,uyuyorum,tv izliyorum.. bu tür yazılar çok saçma geliyor bana.

Yok hocam facebookda sohbet ederken yazmış bunları , ben tesadüfen girdim bunun adresine ve bunlarla karşılaştım

Kız : başınız harbiden büyük dertte ya dinliyom biraz da:)))

Yakın arkadaşım : helebnmkii kaç gndr grmiodum nete pek rahattım ah nerden grdm şimdide çıkamıom :D:D

-------------------------------------------------------------------------------------

Biz arkadaş grubuyuz normalde 2 yakın arkadaşım kız , bunlarıda benide tanıyan bir kız var onunla konuşuyor facebookda , kız belalınız die ondan diyor , ne anlattılar ona bilmiyorum benim hakkımda , sordum kendisine şimdi facebboktan birşey demediler falan diyor

Bilmiyorum ben naptım bela olmak için , onlar mesaj atıp msn de yazmasa zar zor yazarım ama hep el üstünde tuttum onları okulda , bayıldığında yanındaydım , ağladığında destek lmaya çalıştım , onlarda olmaya çalıştı onlarda sevdi beni ama son zamanlarda hareketlerinde bir anormallik vardı bu konuşmayla açığa çıktı

• Sevgili PoseDn,

Hastalığınızı bilmiyorum, ama şimdiden geçmiş olsun.

Anladığım kadarıyla bu hastalıkla ilgili ameliyat kafanızda büyümüş ve zamanınızın ve aklınızın büyük bir kısmını buna ayırmış durumdasınız. Çevrenizdeki olayların olumsuz yönlerini fazlasıyla görmek böyle bir süreçte bence normaldir; Önemli olan bu süreçte mantığı elden bırakmamak ve kendinizi dünyanın merkezinden ayırmak. Şu anda siz, anladığım kadarıyla içinde bulunduğunuz durumu dünyanın en kötü durumu haline getirmiş ve çevrenizdeki herkesin de bunu böyle algılamasını bekler bir ruh haline girmişsiniz.
    Eğer sorunun bu kadarki kısmında hemfikirsek, devamında çözümü kolay olur. Arkadaşınız, büyük ihtimalle karşısındaki ile ilgili bir nedenden dolayı öyle birşey söylemiş olabilir. Ama olmasa bile, sizin ona ait bir mesajı okumanız ve bunu da kafaya takmanız doğru olmayan iki şey. İnsanlar çoğu zaman diğer insanlarla ilişkilerini belirli sınırlar dahilinde sürdürürler ve bunun bir nedeni saygı ise, diğer bir nedeni de bu tür durumların gizli kalması ve ilişkileri etkilememesidir. Ben size bu mesajı yazarken, yandaki pencereden bir arkadaşıma "Hastalık hastası bir çocuk var, ilgiyi üzerine çekmeye çalışıyor ve umarım bana sarmaz." diye bir mesaj da yazıyor olabilirim. Ama bu durum sizin bu mesajdan fayda almanızı engellememeli.
    Ayrıca, insanların sizi önemsemesi demek, her an sizin sorunları yaşamak mecburiyetini doğurmaz ve herkesin sorunu kendisine büyüktür ve herkes kendi çektiği en büyük acıyı "En büyük acı" olarak görür. Bir noktadan sonra sizin sorununuzu insanlara yansıtmanız çare aramaktan çıkıp bencilce ve sıkıcı bir hale dönüşebilir.

Psikolog değilim, ve yazabileceklerim bunlarla sınırlı. Derdiniz size ait ve sorun psikolojikse, büyük ihtimalle bunu sadece siz çözebilirsiniz; tabi çözmek isterseniz. Eğer acıdan zevk almaya başladıysanız, size sadece "Kolay gelsin" diyebilirim.

Saygılar...

• aşırı ilgi kimisine yaramaz.
    ilgisiz olursun,ilgisiz derler. aşırı üzerine düşersin bela derler.
    sen canını sıkma,ilk yazan o olsun. Geçmiş olsun,sağlığına sıhatine önem ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Sevgili PoseDn,

Hastalığınızı bilmiyorum, ama şimdiden geçmiş olsun.

Anladığım kadarıyla bu hastalıkla ilgili ameliyat kafanızda büyümüş ve zamanınızın ve aklınızın büyük bir kısmını buna ayırmış durumdasınız. Çevrenizdeki olayların olumsuz yönlerini fazlasıyla görmek böyle bir süreçte bence normaldir; Önemli olan bu süreçte mantığı elden bırakmamak ve kendinizi dünyanın merkezinden ayırmak. Şu anda siz, anladığım kadarıyla içinde bulunduğunuz durumu dünyanın en kötü durumu haline getirmiş ve çevrenizdeki herkesin de bunu böyle algılamasını bekler bir ruh haline girmişsiniz.
    Eğer sorunun bu kadarki kısmında hemfikirsek, devamında çözümü kolay olur. Arkadaşınız, büyük ihtimalle karşısındaki ile ilgili bir nedenden dolayı öyle birşey söylemiş olabilir. Ama olmasa bile, sizin ona ait bir mesajı okumanız ve bunu da kafaya takmanız doğru olmayan iki şey. İnsanlar çoğu zaman diğer insanlarla ilişkilerini belirli sınırlar dahilinde sürdürürler ve bunun bir nedeni saygı ise, diğer bir nedeni de bu tür durumların gizli kalması ve ilişkileri etkilememesidir. Ben size bu mesajı yazarken, yandaki pencereden bir arkadaşıma "Hastalık hastası bir çocuk var, ilgiyi üzerine çekmeye çalışıyor ve umarım bana sarmaz." diye bir mesaj da yazıyor olabilirim. Ama bu durum sizin bu mesajdan fayda almanızı engellememeli.
    Ayrıca, insanların sizi önemsemesi demek, her an sizin sorunları yaşamak mecburiyetini doğurmaz ve herkesin sorunu kendisine büyüktür ve herkes kendi çektiği en büyük acıyı "En büyük acı" olarak görür. Bir noktadan sonra sizin sorununuzu insanlara yansıtmanız çare aramaktan çıkıp bencilce ve sıkıcı bir hale dönüşebilir.

Psikolog değilim, ve yazabileceklerim bunlarla sınırlı. Derdiniz size ait ve sorun psikolojikse, büyük ihtimalle bunu sadece siz çözebilirsiniz; tabi çözmek isterseniz. Eğer acıdan zevk almaya başladıysanız, size sadece "Kolay gelsin" diyebilirim.

Saygılar...

Hemfikiriz hocam , hastalığım kimi gülecek ama kıl dönmesi , doktor belki 50 kere dedi kolay olacak daha baştasın die , ama ben o kılın tüm heryeri kapladığına , kemiklere dolandığına yada büyük bir ameliyata dönüşeceği hissine kapıldım. Konumu okursanız neden ameliyattan korktuğumu açıkladım. Can veriyorduk o sedyede Babam gidiyordu o sedyede , bunun için çok korkuyor ve etkileniyorum.

Bundan sonra ne yapmam gerek , annem senin durumundan endişeleniyorum artık diyor , farkında olmadan hep bu ameliyat konusunu açıyorum

Arkadaşlarım ise beni kırmaz dinlerler , sevilen-sayılan biriyim ama insanlar hareketlerime anlam veremiyor artık

• quote:

aşırı ilgi kimisine yaramaz.
    ilgisiz olursun,ilgisiz derler. aşırı üzerine düşersin bela derler.
    sen canını sıkma,ilk yazan o olsun. Geçmiş olsun,sağlığına sıhatine önem ver.

Bu insanlar bana ilgisiz az konuşanda dedi zamanında , bilmiyorum ne yapacağım kaç yıldır derdimi paylaştığım bunla , oturup en önemli şeyleri dediğim kişi bana bunları diyor

önceden yine aynı kişi ile yine benzer birşey olmuştu bunuda diyim , yani artık tesadüf veya şaka olayını aştı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.