Şimdi Ara

Hala Kafamda Bana Yapılanlar Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usta sen bazı şeyleri çok kafana takıyosun haliyle bunu da etrafındakilere bi şekilde yansıtıyosundur haliyle arkadaşınla yazışırken

sürekli moralin eksi olursa bu onlarada yansır kim olsa sıkılır bi süre sonra önerim değişime kendinde başla güçlü ol etrafındakilere

yansıtmamaya çalış en azındançok sıkmamaya çalış arkadaşın konusunda hiç üzülme insani bir tepkidir verdiği onu da fazla üzme

eminim o da çok üzülmüştür ayrıca çok geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: furuki90

usta sen bazı şeyleri çok kafana takıyosun haliyle bunu da etrafındakilere bi şekilde yansıtıyosundur haliyle arkadaşınla yazışırken

sürekli moralin eksi olursa bu onlarada yansır kim olsa sıkılır bi süre sonra önerim değişime kendinde başla güçlü ol etrafındakilere

yansıtmamaya çalış en azındançok sıkmamaya çalış arkadaşın konusunda hiç üzülme insani bir tepkidir verdiği onu da fazla üzme

eminim o da çok üzülmüştür ayrıca çok geçmiş olsun

Haklısın kardeşim sıkılıyorlar , annem ve babamı bile sıkmaya başladım artık , ama bunu diyen kişilerin o konuyla alakası yok

Güçlü olmaya çalışacağım , teşekkür ederim iyi dileklerin için

• Cehenneme gideceğiniz garanti değilse, ölümden bu kadar korkmayın. Ayrıca, kıl dönmesi ameliyatı sırasında ölen ya da sakat kalan ilk insan olarak tarihe geçmeniz de mümkün olacaktır.

Yukarıdaki cümle şakaydı, ama bu şakayı benim değil sizin yapmanız gerekli. İnsanların sizin kıl dönmenizi ciddiye almıyor olması gayet doğal, çünkü ciddiye alınacak bir konu değil. Eğer siz bu konuyu bu kadar çok konuşmaktan zevk almadığınızı düşünüyorsanız, en kısa zamanda aileniz de dahil olmak üzere, insanlara bundan bahsetmekten vazgeçin. Vazgeçerseniz, zevk almıyorsunuzdur. Vazgeçemezseniz ve konuşmamaya direnirseniz, bence gider ameliyatınızı olursunuz. Çünkü zevk aldığınız birşeyi yapma hakkınız olmayacak ve onu sadece düşünmek de sizi sıkacaktır.

Ben ameliyatınızın ciddi bir konu olduğunu düşünüp, insanları da bu konu ile bıktırdığınızı düşünmüştüm. Korkuyu anlamak çok zor değildir, ama korkmaktan zevk almayı anlamak da kolay değil. Siz korkuyor olabilirsiniz ama bu korkunuzun nedeni saçma bir durum ise, insanlardan anlayış beklemeyi bırakın lütfen ve bencilliğiniz sonucu insanların bıkkınlığı için onlarda hata aramayın. Arkadaşınıza yaptığınız şey bu. Eğer hala sizi her gördüğünde siz bu konuyu açıyorsanız, her konuyu buna bağlayabiliyorsanız, yaşı büyük ihtimalle 20'nin altında olup enerjisi olan ve bunu paylaşmak isteyen insanları sıkarsınız ve bu insanlar hala size katlanıyorsa yatıp kalkıp iyi arkadaşlarınız olduğuna şükredin.

Özet geçiyorum;
    Bu konuda forumda bile kısa süre sonra ciddiye alınma hakkınızı kaybedeceksiniz. Gerçek hayatta aynı bencilliğiniz nedeni ile gerçek dostlarınızı kendinizden uzaklaştıracaksınız ve nedensiz yere hem kendi canınızı hem de arkadaşlarınızın canını sıkacaksınız. Eğer bu hakkı kendinizde görecek kadar bencilseniz, devam edin.

• bak kardeşim, bilirim seni, iyi birisin.
    bilmiyorum, gerçekten emin misin o sözlerin sana söylendiğine. ama böyle bir söz senin için söylenmişse durum üzücüdür.

ha durumun gerektirdiği biçimde söylemiş olabilir, ama hoş bir davranış değil.

kişilerin karakter yapıları, hareketleri farklıdır.

yakın durduğum çok arkadaşım var, dostum var. kötü zamanda yanlarında olurum. onlar da kötü zamanımda yanımda olmaya çalışırlar.
    ama şu var, hiçbir şekilde kimseye minnet etmemek.
    yani, arkadaştır ama böyle bir davranışta bulunmuş kişiyi ben hayatımdan kademe kademe uzaklaştırırım. geç anlar hatasını, ama artık telafi edemez.
    o yüzdendir ki kimseyi farkettirmeden de olsa bıktıracak kadar yakınımda tutmam. bir eküri olmaz etrafımda.
    en basitinden öğlen arasında millet yemeğe giderken 2-3 kişiyi bekler toplu gider, o ara bile kimseyi beklemem.

sana uyar mı bilmem ama, ben kimseyi bu kadar samimi tutup da "belalım oldu" lafını bir şekilde dedirtmem.

ha sana karşı haksız konuşmuş olabilirler. ama o kadarına bile izin verme. haksızlığa uğramamak için de uğraşmak gerekiyor, masum olmak yetmez

sen canını sıkma, canını da sıktırma. canını sıkanları kafana takmamaya çalış.

• Konuma girince elbet anlayacaksınız neden korktuğumu hocam , korku denen şey herkese göre farklıdır. Beni anladığınızı sanıyordum ama son yazdıklarınızın benimle alakası yok. Ben bencil biri değilim. Hastalık hastalığı var evet ama artık herkes alıştı buna beni böyle seviyorlar , onların derdi olduğunda ilk bana gelirler çünkü karşılarında kendisi hariç herkese faydalı olacak biri var. Herkese farklı mantıklarla sorun çözmüşlüğüm var. Bu son zamanlar benim halime üzülüyorlar ama kaçmıyorlar beni tekrar bağlamak için fedakarlık yapıyorlar.

Beni ciddiye almak istemeyen almaz ama şunu bilinsin acı çekiyorum , acı yalan değildir , acıyı çekmeyi kimse istemez.

Teşekkürler yazı için kesinlikle bana faydalı olacak sayılı yazılardan biri , ışık tuttu bana sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

bak kardeşim, bilirim seni, iyi birisin.
    bilmiyorum, gerçekten emin misin o sözlerin sana söylendiğine. ama böyle bir söz senin için söylenmişse durum üzücüdür.

ha durumun gerektirdiği biçimde söylemiş olabilir, ama hoş bir davranış değil.

kişilerin karakter yapıları, hareketleri farklıdır.

yakın durduğum çok arkadaşım var, dostum var. kötü zamanda yanlarında olurum. onlar da kötü zamanımda yanımda olmaya çalışırlar.
    ama şu var, hiçbir şekilde kimseye minnet etmemek.
    yani, arkadaştır ama böyle bir davranışta bulunmuş kişiyi ben hayatımdan kademe kademe uzaklaştırırım. geç anlar hatasını, ama artık telafi edemez.
    o yüzdendir ki kimseyi farkettirmeden de olsa bıktıracak kadar yakınımda tutmam. bir eküri olmaz etrafımda.
    en basitinden öğlen arasında millet yemeğe giderken 2-3 kişiyi bekler toplu gider, o ara bile kimseyi beklemem.

sana uyar mı bilmem ama, ben kimseyi bu kadar samimi tutup da "belalım oldu" lafını bir şekilde dedirtmem.

ha sana karşı haksız konuşmuş olabilirler. ama o kadarına bile izin verme. haksızlığa uğramamak için de uğraşmak gerekiyor, masum olmak yetmez

sen canını sıkma, canını da sıktırma. canını sıkanları kafana takmamaya çalış.

Teşekkürler kardeşim bende seni biliyor ve yazdıklarının hepsine önem veriyorum , yazdıklarını düşüneceğim , haklısın yazdıklarında belkide gerçekten sıktım artık onları , çekilme vakti geldi belkide

Bu arada O sözler bana söyledindi eminim ismim geçiyor net olarak.

• Arkadaşım 39 yaşıma kadar hayatıma bir sürü bayan girdi çıktı. Kimisi aşığım dedi ertesi gün terketti. Kimisi sebepsiz kıskançlıklardan terketti. Kimisi ilk çıkmamızda her bir haltı yaptı sonra ben öyle kızlardan değilim dedi terketti. Kimisi iliğimi, kemiğimi sömürdü sonra sen cimrisin dedi terk etti. Kimisi seninle bir daha hayatta birlikte olmam dedi 4 kere geri döndü. Kimisi ben ciddi bir ilişki yaşamak istemiyorum dedi buna rağmen beni eve kapatt,ı kimseyle görüştürmedi. Daha binlerce örnek var. Arkadaş cephesinde de durum pek farklı değil. Hep en yakın arkadaşım kızlar olmuştur. Kimisi kendi sorunlarımla uğraşmaktan arayıp sormadığım için küstü. Kimisi duygusal beklentilerin içine girdi, karşılık bulamayınca ilişkiyi kesti. Kimisi ihtiyacım olduğunda yanımda olmadı,sattı. Genç yaşlarda çok dert ediyordum bunları. Sözlümden ayrıldığımda öldüm sanmıştım. Kısacası demek istediğim bayanlar anlaşılmaz varlıklar. O yüzden artık anlamaya çalışmayı bıraktım. Şimdi onları pek ciddiye almıyorum. Kimseyi kazanmak için mücadele etmiyor, üstlerine düşmüyorum. Hayat o kadar kolay oldu ki. İlgisiz olmam onlara daha çekici geliyor. Senin başına gelen olayın benzeri başıma gelse hiç takmam artık. O insanı siler atarım hayatımdan. Eğer başkasına hava atmak için beni kullanıyorsa onunla bir işim yoktur artık. Bana zararı dokunacaksa varsın arkadaşım olmasın hiç. Maalesef insanlar çıkarları için yaşıyor. Bir arkadaşımın bana ihtiyacı olsa 2 elim kanda olsa gider yardım ederdim. Ama benim ihtiyacım olduğunda binbir bahane uyduracaklarını anladığımdan beri bu "yaralı parmağa işemeyen, tavşan boku gibi ne kokan ne bulaşan" insanları hayatımda tutmuyorum. Sende yaşadıkça bu yaşadığın olay gibi şeyleri hiç takmamaya başlayacaksın. Keşke durum farklı olsaydı ama duygusal anlamda zarar görmemenin en iyi yolu duygusuz olmak ve sadece gerçekten hakedene değer vermek.

• yok ben sıktın demiyorum. muhtemelen o sıkma olayı abartıdır. tam olarak öyle düşünmediği kanaatindeyim.

ama, ailemden 14 yaşında ayrıldım, ailemi bile çok seyrek ararım.
    msn ya da herhangi bir yerden biriyle "havadan sudan konuşma" işine pek ağırlık vermem. yani birilerini sıkmayı da istemem, öyle çok yazışan ya da telefonla konuşan biri de değilim. yüz yüze ayrı ama.

yani kendini biraz çekmeni öneririm. mesela bazı adamlar oluyor, forumdan msn istiyor ekliyor. konuşurken "nasılsın iyi misin" gibi uzun uzadıya gereksiz bir muhabbetten sonra konuya giriyor ki 10-15 dakikayı boşu boşuna alıyor bu formaliteyle. buna gerek yok dediğimde ise "kusura bakma istemiyorsan eklemeseydim" diyor, istemesem msn vermem zaten.

neyse sözün özü, eğer sana uyarsa biraz bunu uygula, muhabbeti açan ve uzatan olma.
    samimiyetine güvendiğim az sayıda adama yapıyorum bunu sadece.

kıl dönmesinden de korkmana gerek yok. asosyallikten farklı bir şekilde, tek başına da güçlü bir birey olmaya çalışmanı ve korkularından artık kaçmamanı öneririm. yaşın zaten buna müsait.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galactus

Arkadaşım 39 yaşıma kadar hayatıma bir sürü bayan girdi çıktı. Kimisi aşığım dedi ertesi gün terketti. Kimisi sebepsiz kıskançlıklardan terketti. Kimisi ilk çıkmamızda her bir haltı yaptı sonra ben öyle kızlardan değilim dedi terketti. Kimisi iliğimi, kemiğimi sömürdü sonra sen cimrisin dedi terk etti. Kimisi seninle bir daha hayatta birlikte olmam dedi 4 kere geri döndü. Kimisi ben ciddi bir ilişki yaşamak istemiyorum dedi buna rağmen beni eve kapatt,ı kimseyle görüştürmedi. Daha binlerce örnek var. Arkadaş cephesinde de durum pek farklı değil. Hep en yakın arkadaşım kızlar olmuştur. Kimisi kendi sorunlarımla uğraşmaktan arayıp sormadığım için küstü. Kimisi duygusal beklentilerin içine girdi, karşılık bulamayınca ilişkiyi kesti. Kimisi ihtiyacım olduğunda yanımda olmadı,sattı. Genç yaşlarda çok dert ediyordum bunları. Sözlümden ayrıldığımda öldüm sanmıştım. Kısacası demek istediğim bayanlar anlaşılmaz varlıklar. O yüzden artık anlamaya çalışmayı bıraktım. Şimdi onları pek ciddiye almıyorum. Kimseyi kazanmak için mücadele etmiyor, üstlerine düşmüyorum. Hayat o kadar kolay oldu ki. İlgisiz olmam onlara daha çekici geliyor. Senin başına gelen olayın benzeri başıma gelse hiç takmam artık. O insanı siler atarım hayatımdan. Eğer başkasına hava atmak için beni kullanıyorsa onunla bir işim yoktur artık. Bana zararı dokunacaksa varsın arkadaşım olmasın hiç. Maalesef insanlar çıkarları için yaşıyor. Bir arkadaşımın bana ihtiyacı olsa 2 elim kanda olsa gider yardım ederdim. Ama benim ihtiyacım olduğunda binbir bahane uyduracaklarını anladığımdan beri bu "yaralı parmağa işemeyen, tavşan boku gibi ne kokan ne bulaşan" insanları hayatımda tutmuyorum. Sende yaşadıkça bu yaşadığın olay gibi şeyleri hiç takmamaya başlayacaksın. Keşke durum farklı olsaydı ama duygusal anlamda zarar görmemenin en iyi yolu duygusuz olmak ve sadece gerçekten hakedene değer vermek.

İnsanlara çok önem veririm , kırmak istemem .. Bu kişi nasıl desem çok çok yakındı bana , oda beni en yakınındaki gibi görüyordu ama anlamadım o sözlerini , anlamakta istemiyorum artık iş işten geçti.

Teşekkürler yazı için

• quote:

yok ben sıktın demiyorum. muhtemelen o sıkma olayı abartıdır. tam olarak öyle düşünmediği kanaatindeyim.

msn ya da herhangi bir yerden biriyle "havadan sudan konuşma" işine pek ağırlık vermem. yani birilerini sıkmayı da istemem, öyle çok yazışan ya da telefonla konuşan biri de değilim. yüz yüze ayrı ama.

yani kendini biraz çekmeni öneririm. mesela bazı adamlar oluyor, forumdan msn istiyor ekliyor. konuşurken "nasılsın iyi misin" gibi uzun uzadıya gereksiz bir muhabbetten sonra konuya giriyor ki 10-15 dakikayı boşu boşuna alıyor bu formaliteyle. buna gerek yok dediğimde ise "kusura bakma istemiyorsan eklemeseydim" diyor, istemesem msn vermem zaten.

neyse sözün özü, eğer sana uyarsa biraz bunu uygula, muhabbeti açan ve uzatan olma.

kıl dönmesinden de korkmana gerek yok. asosyallikten farklı bir şekilde, tek başına da güçlü bir birey olmaya çalışmanı ve korkularından artık kaçmamanı öneririm. yaşın zaten buna müsait.

Sen çok farklı birisim kardeşim seni hep takip ediyorum. İnan bana senin gibi düşünen yaşayan sayılı insan vardır.

Güçlü olmaya çalışacağım bundan sonra , önerdiğin kitap-film varsa alabilirim , yada önerdiğin bir uğraş alanı..

• çok film izleyen biri değilim ki

bu konuda bir film arıyorsan, mutlaka izlemişsindir de, into the wild var, güzel filmdi.

kişisel gelişim kitabı okumam, roman da pek okumam. ama "her şey seninle başlar" gibi bir kitap vardı galiba, kişisel gelişimle ilgili yine. ince bir kitaptır, belki yardımı dokunabilir.

aslında verebileceğim tek tavsiye şu, anı yaşamak ile geleceği planlamak arasındaki optimum dengeyi sağladın mı mutlu olur insan. yani o an seni sıkan şeyleri bir şekilde bertaraf et.

başındaki dertlerden kurtulmak için dert edinirsin. işte bu hayat döngüsü oluyor. bunu bir şekilde kırmalısın ama dertleri de defetmelisin.
  • okuyor musunuz yoksa iş var mı?
  • quote:

çok film izleyen biri değilim ki

bu konuda bir film arıyorsan, mutlaka izlemişsindir de, into the wild var, güzel filmdi.

kişisel gelişim kitabı okumam, roman da pek okumam. ama "her şey seninle başlar" gibi bir kitap vardı galiba, kişisel gelişimle ilgili yine. ince bir kitaptır, belki yardımı dokunabilir.

aslında verebileceğim tek tavsiye şu, anı yaşamak ile geleceği planlamak arasındaki optimum dengeyi sağladın mı mutlu olur insan. yani o an seni sıkan şeyleri bir şekilde bertaraf et.

başındaki dertlerden kurtulmak için dert edinirsin. işte bu hayat döngüsü oluyor. bunu bir şekilde kırmalısın ama dertleri de defetmelisin.

O filmi indirmiştim yakında izlerim :) , kişisel gelişim kitaplarına merakım var o yönde araştırmalar yaparım.

Anı yaşamak çok önemli :)

@metal can

okuyorum üni 3.sınıf öğrencisiyim , dersleri ihmal ediyorum okul başladığından beri , sorunu çok büyüttüm galiba kafamda

• Kimse icin kendini uzme takma kafaya

Baskalarina hava atmak ego tatmin etmek icin solemistir o arkadasin
  • sana diyeceklerimi kendin demişsin zaten cidden kafanda büyütmüşsün. hastalığın ne diye de baktım, üniversitede bir tanıdığım senden kat kat ciddi hastalığı vardı. yani senden durumu çok daha kötü insanlar var bunu aklından çıkarma hiç. hangi bölüm okuyorsun bilmiyorum ama 3. sınıf derslerin zordur diye tahmin ediyorum. derslerine çalış vaktini bu şekilde geçirmeye bak. hastalığını ya da insanların davranışlarını düşünmeye vakit bırakma kendine. vaktini dolduramıyorsan bir hobi bul derim. düşündükçe daha da ağırlaşır bu düşünceler. azıcık rahatla ve şükret çok ciddi bir hastalığa yakalanmadığına.

• quote:

Orijinalden alıntı: metal can

sana diyeceklerimi kendin demişsin zaten cidden kafanda büyütmüşsün. hastalığın ne diye de baktım, üniversitede bir tanıdığım senden kat kat ciddi hastalığı vardı. yani senden durumu çok daha kötü insanlar var bunu aklından çıkarma hiç. hangi bölüm okuyorsun bilmiyorum ama 3. sınıf derslerin zordur diye tahmin ediyorum. derslerine çalış vaktini bu şekilde geçirmeye bak. hastalığını ya da insanların davranışlarını düşünmeye vakit bırakma kendine. vaktini dolduramıyorsan bir hobi bul derim. düşündükçe daha da ağırlaşır bu düşünceler. azıcık rahatla ve şükret çok ciddi bir hastalığa yakalanmadığına.

Şükrediyorum kardeşim zaten elimden geldiğince , okuluma konstre olmam lazım cidden bu dönem çok ağır , böyle devam edersem okul uzar.

Hastalığım konusunda çoğu kişi ufak desede bazı kişiler öyle şeyler anlattılarki inanamazsınız , ama ben bunları atlatacağıma inanıyorum , inşAllah geçecek hepsi.

@DeepEnergy

Takmamaya çalışacağım kardeşim , sağolasın ..

• belki kız sıkıldı duygusal konuşmaktan derin yaklaşmaktan olaylara. kızın karakteri böyle belkide. kızları anlamak zor. anı anına tutmayan bi zman sonra 180 derece dönebilen o kadar çok insan varki.

hardcrss nin dediklerinde fazlaca haklılık payı var. ama öyle olmadığını düşünüyorsan şöyle yapmanı öneririm;

fazla derine dalmadan muhabbet et selam ver halini hatrını sor çık bence. belli bir mesafe koy ve böyle devam et.
    sana neden böyle davranıyorsun derse bile nedenini açıklama. sana önerilerim bunlar. eğerki kızın bunu canı
    gönülden dediğine eminsen böyle bir tavır almanı öneririm. geçmiş olsun bu arada Allah acil şifalar versin.

boş beleş adamlardan değilsin gereksizlerden tanıyorum az çok. şöyle söyleyim. eğer karşındaki seni suistimal ediyorsa bir şekilde tavrın son derece sertleşmeli. eğer anlamıyorsan ve nedenini anlamak istiyorsan bulmaya çalışmalısın. bulmak istemiyorum dersen mutlaka tavır koymalısın.

inşallah biran önce düzelir bütün sorunların.

• quote:

Orijinalden alıntı: _-Murat-_

belki kız sıkıldı duygusal konuşmaktan derin yaklaşmaktan olaylara. kızın karakteri böyle belkide. kızları anlamak zor. anı anına tutmayan bi zman sonra 180 derece dönebilen o kadar çok insan varki.

hardcrss nin dediklerinde fazlaca haklılık payı var. ama öyle olmadığını düşünüyorsan şöyle yapmanı öneririm;

fazla derine dalmadan muhabbet et selam ver halini hatrını sor çık bence. belli bir mesafe koy ve böyle devam et.
    sana neden böyle davranıyorsun derse bile nedenini açıklama. sana önerilerim bunlar. eğerki kızın bunu canı
    gönülden dediğine eminsen böyle bir tavır almanı öneririm. geçmiş olsun bu arada Allah acil şifalar versin.

boş beleş adamlardan değilsin gereksizlerden tanıyorum az çok. şöyle söyleyim. eğer karşındaki seni suistimal ediyorsa bir şekilde tavrın son derece sertleşmeli. eğer anlamıyorsan ve nedenini anlamak istiyorsan bulmaya çalışmalısın. bulmak istemiyorum dersen mutlaka tavır koymalısın.

inşallah biran önce düzelir bütün sorunların.

Amin inşAllah düzecem Murat Hocam , önce sağlık , şükür büyük birşey değil ve inşAllah geçecek.

O kişi muhtemelen yarın haberi alacak ve bana ulaşmaya çalışacak , ona neden diye sormayacağım , kendisi birşeyler kaybettiğini zamanla anlayacaktır.

Herkese iyi geceler , hepinizden Allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

1.5 aydır yaşadığım psikolojik durumu bilenler biliyor yazmıştım ( Ameliyat korkusu ile yaşıyorum bunalımdayım kısaca )

Bunun üstüne çok sevdiğim bir arkadaşım dostum diyeceğim kişi başkasıyla facebookta konuşurken( şifresi var bende onun facebookdan hoşlandığım bir kızın profilne bakıyordum ) hakkımda belalım demiş ( Başımın belalısı anlamında , neden girdim msn e onunla konuşuyorum şimdi demiş )

konu bir yana bu kişi yazdı ilk bana slm die o açtı konuyu bana bende konuştum , hep o açar konuyu , 1.5 yıldır en yakınımdaki kişilerden biri , kendisi bayan

Duyunca kan beynime sıçradı şuan midemde ve başımda ağrılar var , acı üstüne acı çekiyorum , Allahım sen yardım et güzel mevlam her zaman beni kurtardır belalardan.

Ne yapayım arkadaşlar zaten kötüydüm onun üstüne bu geldi şimdi , namaz kılmayı düşünüyorum rahatlarım hemde yardım isterim mevlamdan ( ibadet gizlidir yazdığım için kusura bakmayın )

Arkadaşım lütfen yanlış anlama ama namazı sıkıntılardan kurtulmanın yolu , rahatlamak için yapılan ibadet olarak görmememiz lazım. Zaten Allaha karşı kulluk görevimiz.
    Sıkıntılısın biliyoruz inşallah sıkıntıların biran önce mutluluklara dönüşür...

• quote:

yok ben sıktın demiyorum. muhtemelen o sıkma olayı abartıdır. tam olarak öyle düşünmediği kanaatindeyim.

Abimiz çok güzel anlatmış

Sonuna kadar katılıyorum sizin kadar tecrübeli olmasamda, bi kız için moral bozulmamalı, kızlar dünyada en acımasız yaratıklardır ve kıskançlardır aynı zamanda kafalarında bin bir türlü senaryo kurarlar. Bunun yüzünden en iyi arkadaşlarım hep erkek nedense, kızlarla sadece tek bi olay için takılıyorum hiçbiriyle duygusal bağım yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.