Şimdi Ara

..:: Hakan Balta Galatasarayda ::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Transfer döneminin bitmesine saatler kala gelen ve giden futbolcularla oldukça hareketlenen Galatasaray, Vestel Manisaspor'un savunma oyuncusu Hakan Balta'yla anlaştı.

LİG TV'nin haberine göre dün gece geç saatlerde İstanbul'a dönen Futbol A. Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Hakan Balta'nın transferi konusunda Vestel Manisaspor ile anlaştıklarını açıkladı.

Başarılı oyuncu, karşılaşma sonrası milli takım kampına katılmak için Galatasaray'ın özel uçağıyla İstanbul'a gelirken, Hakan Balta'yla bir süre sohbet eden Galatasaray Teknik Direktör Feldkamp'ın genç futbolcuya "Seni daha önce de yardımcılarıma birçok kez izletmiştim. Bugün kendim de gördüm ki gerçekten çok yetenekli bir oyuncusun. Seninle birlikte iyi bir çalışma içinde olacağımızı tahmin ediyorum" dediği belirtildi.

Kaynak: Maraton

• neye karşılık almışlar?
  • ferhat bonservisiyle,aydın ve anıl 1 yıl kiralık olarak verilmiş
  • ferhatta keske kıranlansaydı
  • Hakan Balta’nın Forma Numarası: 22

Galatasaray Futbol A.Ş., Hakan Balta ile 3 senelik sözleşme imzaladı.

Vestel Manisaspor’dan transfer edilen Hakan Balta Galatasaray’da 22 numaralı formayı giyecek.

Adı: Hakan Kadir
    Soyadı: Balta
    Forma Numarası: 22
    Oynadığı Mevki: Defans
    Doğum Tarihi: 23.03.1983
    Doğum Yeri: Almanya, Berlin
    Geldiği Takım: Vestel Manisaspor
    Boyu: 1.84
    Kilosu: 80
  • Bek mi oynuyor..? Stoper mi..?? Servete göre değerlendirecem de transferi
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Bek mi oynuyor..? Stoper mi..?? Servete göre değerlendirecem de transferi

çok yönlü bi futbolcu nereye koyarsan o mevkide oynuyo.defansın her yeri onun için görev bölgesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Sabri adamdır adam...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • II. Cihan-Orhan dönemine mi giriyor bekler?
  • Ya Ferhat'ı ne diye verdiler anlamadım. Volkan varken bence çok gerekli bi transfer değildi, neyse hayırlı olsun.
  • Ferthatın gitmesine üzüldüm ama defansta servetin yerine oynıyacaksa iyi olur
  • cemo belki volkanı sol kanada alıp baltayı bekte oynatmayı deneyebilir cünkü volkan ilerde oynadıgında cok etkili olmustu..Arda yı da saga cekebilir.Belki onu düşünüp almıs olabilirler.
  • anıl sol bekte pişerse volkan ı da balta yı da keser gerçekten çok yetenekli 1yıl oynasın bakalım ferhat sa aşama kaydedemedi iyi karar wermişler volkanın bölgesinden çok pozsiyon werdik manisa maçında, balta volkan ı da kesebilir
  • Bu sene yönetim akıllandı galiba iyi transfer
  • kadro şöyle olmalı

--------------------------orkun--------------------------

----sabri---------song---------hakan b.------volkan--

----barış---------------linderoth------------ayhan-----

--------------------------lincoln-------------------------

---------------nonda---------------hakan--------------

avrupada ise hakan balta yerine bouzid banko oynamalı
  • Bu sistemle olmaz.Bizim en önemli ve iyi oyuncularımız atak oynayan ortasaha oyuncuları Lincoln,Arda,Şaş bu oyuncular varken 2 santrfor 1 forvet arkası olmaz.Hakan ayağına gelen her topu kaptırıyor.Santrforlardan biri kesilmeli ya ortasaha 4'lü olup Lincoln serbest veya Lincoln'ün yanına biri daha eklenmeli.Ortasaha 3'lüsüne Linderoth,Sabri,Ayhan,Barış(arda gibi) dışında biri girerse savunma tarafımız aksıyor.
  • Vay be yıllar yılı geçmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.