Bu adam her golü tam kendine ihtiyaç oldugunda atıyordu.Tam bize gol lazım derken 35 metreden bir füze atıyordu aşırtma gol olarak giriyordu.
Haginin vurdugu topların çoğuda sanki auta çıkıcakmıs gibi havaya gidiyor sonra iniyor.
bilbao ya attığı son dakika golünü her gördüğümde futbolu dahada seviyorum.
ağladım yau
inanarak oynuyo türkiyeye onun gibi futbolcu bu güne kadar gelmedi üstelik türkiyeye yaşlı olarak gelmişdi büyük bir futbolcu gerçekden o ismini bence ülkesinde kullansa çok daha iyi olur (hagi stadı hagi spor tesisleri falan ) fotbolda güç ve yetenek herşey değildir hagide hepsi vardı ama inancı çok daha ağır basıyodu.
orteganin yaninda roberto carlos un yanin da bu adam kim ?
fenerbahce de cok sey yapmadilar belki ama dunyada adlarini tanimiyan yok
Gollere bak ben ölüyüm.
quote:
Orijinalden alıntı: oreilly
Git yat çok uykusuz kalmışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Mé®t
quote:
Git yat çok uykusuz kalmışsın.
yok uykusuz degilim
bunca senedir niye casillas, raul real madridden ayrilmadilar cunki adamlar hala iyi oynuyorlardi hagi de o kadar guzel oyuncu olsaydi ispanyada ki hayatina devam ederdi tamam turkiyede oynadigi futbola diyecek laf yok ama turkiyede futbol seviyesi ispanyada ki gibi degil belki uefada iyi oynadi ama daha onceki gosterdigi performansin yarisini bile gostermedi
quote:
bunca senedir niye casillas, raul real madridden ayrilmadilar cunki adamlar hala iyi oynuyorlardi hagi de o kadar guzel oyuncu olsaydi ispanyada ki hayatina devam ederdi tamam turkiyede oynadigi futbola diyecek laf yok ama turkiyede futbol seviyesi ispanyada ki gibi degil belki uefada iyi oynadi ama daha onceki gosterdigi performansin yarisini bile gostermedi
Sürekli ''ama'' kelimesini kullanmışsın. Kendinle çelişiyorsun zaten. Eğer bunu söyleyebiliyosan Roberto Carlos'unda size kariyerinin son demlerinde para kazanmak için geldiğini kabul etmiş oluyorsun. Sana şimdi Carlos Hagi'nin yaptıklarının kaçta kaçını yaptı derim ama senin Carlos ile Hagi gibi farklı mevkilerde adamları kıyaslaman gibi saçma bir yorum yapmış olurum. Hagi'yi küçümsemek tarihi inkar etmektir. Renkdaşların bile kabullenirken senin bu adam Carlos'un Ortega'nın yanında kim? demek haddine değil bence. Ortega'nın bugün nelerle uğraştığını bilip bu yorumları yapıyorsundur umarım.
quote:
quote:
Sürekli ''ama'' kelimesini kullanmışsın. Kendinle çelişiyorsun zaten. Eğer bunu söyleyebiliyosan Roberto Carlos'unda size kariyerinin son demlerinde para kazanmak için geldiğini kabul etmiş oluyorsun. Sana şimdi Carlos Hagi'nin yaptıklarının kaçta kaçını yaptı derim ama senin Carlos ile Hagi gibi farklı mevkilerde adamları kıyaslaman gibi saçma bir yorum yapmış olurum. Hagi'yi küçümsemek tarihi inkar etmektir. Renkdaşların bile kabullenirken senin bu adam Carlos'un Ortega'nın yanında kim? demek haddine değil bence. Ortega'nın bugün nelerle uğraştığını bilip bu yorumları yapıyorsundur umarım.
ben adami turkiye seviyesine gore kiyaslamiyorum madem o kadar sahane oyuncu idi niye turkiyeye geldi fenerbahce nin roberto carlosu getirme amaci forma sattirmaktan baska bir sey degildir tabi ki para icin geldi kimse de sikayet etmiyor alan memnun veren memnun adam marka adi var sifati var yoksa bu yasa gelmis adami kim ne etsin ?
isi videolara dokecek olursak kendimizle gurur duyacak olursak roberto carlosun kornerden attigi gol u surekli gundeme getiririz attigi deparlarin haddi hesabi yok sorun o degil sorun su madem bu kadar iyiydi turkiyede isi ne ?
quote:
ben adami turkiye seviyesine gore kiyaslamiyorum madem o kadar sahane oyuncu idi niye turkiyeye geldi fenerbahce nin roberto carlosu getirme amaci forma sattirmaktan baska bir sey degildir tabi ki para icin geldi kimse de sikayet etmiyor alan memnun veren memnun adam marka adi var sifati var yoksa bu yasa gelmis adami kim ne etsin ?
isi videolara dokecek olursak kendimizle gurur duyacak olursak roberto carlosun kornerden attigi gol u surekli gundeme getiririz attigi deparlarin haddi hesabi yok sorun o degil sorun su madem bu kadar iyiydi turkiyede isi ne ?
Öncelikle Türkiye'nin T sini büyük yazarsanız sevinirim. Söyledikleriniz saçma geliyor. Hagi'nin bizde olduğu dönemler zaten Avrupa'nın en iyisi bizdik. Niye başka bir takıma gitsin ? Sanırım 96'da G.Saray'a geldi ve biz 4 sene Şampiyon olduk. Uefa ve Süper kupayı kaldırdık. Türkiye'nin de Avrupa'nında En büyüğü bizdik. 2001 veya 2002'de de futbolu bıraktı zaten. Yeterli açıklama oldu mu ?
quote:
quote:
Öncelikle Türkiye'nin T sini büyük yazarsanız sevinirim. Söyledikleriniz saçma geliyor. Hagi'nin bizde olduğu dönemler zaten Avrupa'nın en iyisi bizdik. Niye başka bir takıma gitsin ? Sanırım 96'da G.Saray'a geldi ve biz 4 sene Şampiyon olduk. Uefa ve Süper kupayı kaldırdık. Türkiye'nin de Avrupa'nında En büyüğü bizdik. 2001 veya 2002'de de futbolu bıraktı zaten. Yeterli açıklama oldu mu ?
avrupanin en iyisi falan degildiniz halada degilsiniz bir zar attiniz du ses geldi hepsi bu
avrupanin en iyileri almanya ingiltere iltalya ispanya gibi ulkelerde bulunur geri kalani bana gore fasa fisodur meydana cikan baska takim varsa da sansina cikmaktadir bu ulkelerin disindada sampiyonlar liginde diger takimlar sampiyonluga fazla favori oynamaz bazi istisnalar disinda tabi ki
bir sey dikkatimi cekiyor bizim turk milleti ne kadar gecmise bagli ne kadar gecmise bagli kalamayi sadakat zannedip bir seyler yaptigini zannediyor ?
real madrid, barcelona, manchester, arsenal vs ... gibi takimlarin gecmis yillarda bir suru basarili oyunculari vardir coguda takimlari onlarin sayesinde mac kazanmistir ama ben bizim turk milletinde ki kadar gecmiste yasayip hala ayni dakikalari hatirlayip avunduklarini gormuyorum adamlar ileriye bakiyorlar
birakin hagi ile avunmayi yeni hagiler yetistirin
ayrica neyi nasil yazacagimi sana soracak degilim milliyetcilik konusunda elime su dokemezsin
galatasaray uefa kupasini aldi porto sampiyonlar ligi kupasini almisti fenerbahce sampiyonlar liginde final oynamisti lucescu nun takimi uefa yi aldi denizli spor uefa da baya bir isler yapmisti
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hani bu takimlar bir kac defa daha ayni seviyeyi yakaliyabildiler mi ? HAYIR
yatiyorsunuz hagi kalkiyorsunuz hagi ne mubarek adam mis kardesim madem o kadar iyiydi turkiyede ne isi vardi ? bak raul bu yasa geldi hala real madrid de
adamin top teknigini ovuyorsunuz ama bence sergen hagi den 1000 kere daha kabiliyetli bir futbolcu
quote:
galatasaray uefa kupasini aldi porto sampiyonlar ligi kupasini almisti fenerbahce sampiyonlar liginde final oynamisti lucescu nun takimi uefa yi aldi denizli spor uefa da baya bir isler yapmisti
yatiyorsunuz hagi kalkiyorsunuz hagi ne mubarek adam mis kardesim madem o kadar iyiydi turkiyede ne isi vardi ? bak raul bu yasa geldi hala real madrid de
adamin top teknigini ovuyorsunuz ama bence sergen hagi den 1000 kere daha kabiliyetli bir futbolcu
fb ne zaman final oynadı yav playstatiıon da mı
ayrıca kewell, baros falan bunlarda yıldız oyuncular fakat hagi direk pele, maradona gibi futbol tarihinin efsane adamlarından iyiki gelmiş ulkemize
quote:
seninde avrupada bir kaç başarın olsun ve o başarıda en büyük paya sahip futbolcun olsun görürüz senide. siz ne anlarsınız avrupada başarıdan. öyle yaşamadan işkembeden sallamak kolay oluyor.
quote:
Neyi geveliyor bu arkadaş ? Sergen'e Hagi'den daha iyi demiş
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş abicim. Hagi kendi takımında olsaydı zamanında böyle konuşmazdın. Sırf Galatasaray'da oynayan bir oyuncu diye kötülemek sana yakışmıyor.
Hagi aklıyla oynayan ender futbolculardan biri.
BeyLer Bişi Yazmayın YaAdam BeLLiki Yaşı Küçük Tanımıyor HagiyiDeğmez Yani ALıntı Yapıp Konuştuğunuza
böyle kötülemek için yazanların zeka seviyesinden şüphe ediyorum,bi olaya sırf gs li diye bu kadar at gözlükleriyle bakılmaz
Hagi yi artık Türkiye ye gelen oyuncularla kıyaslamayı bırakın.Birazcık saygınız olsun.Bu adam Romanya nın bu güne kadar çıkardığı en değerli futbolculardan birisidir.
Gerçketen saygı duyulacak isimlerin klüpte görev almasını istemiyorum bundan sonra.Sadece manevi destek versinler bize yeter