|
Bildirim
Bu fiyata zaten internette bulunuyor bedava gibi reklam yapmayi birakin
|
Elde kalmış çer çöpler.
|
Geçen 150 ? iken bi hevesle aldım pişman oldum a4tech den hiç bir farkı yok.
|
Farenin Türkiye'deki ilk tanıtım incelemesini ben yapmıştım. O zamanlar üniversite öğrencisiydim. DarkHardware vardı... Hey gidi hey, ben eskidim bu model eskimemiş mi?
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
|
|
|
--- Amd Ryzen 9800X3D MSI RTX 4080 Suprim X MSI X870E Carbon Wifi --- Samsung 990 PRO NVMe M.2 2 TB Samsung 980 PRO NVMe M.2
1 TB Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 (4x16GB) 64GB 6400 MHz Mhz FSP 1000W Hydro G PRO 80+ Gold AORUS 27" FO27Q3 360Hz 0.03ms 2560 x 1440 (2K) PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z |
|
|
|