Bildirim
Haftalık Ders Dağıtım Programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeşim konun tamo larak anlaşilmiyor eğer biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz.. _____________________________ -
2 Gün olmuş halen lazımsa pm den cevap yazın . _____________________________ Aşkla Oynayan Kızlar ; Kemikle Oynayan Köpekler Gibidir....
Milletimin Kanını Emen Vampirlerin Kalbine Kazık Çakacak Kadar Cesur Olalım... -
quote:
Orijinalden alıntı: hmedya
Kardeşim konun tamo larak anlaşilmiyor eğer biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz..
Aradığım şu;
Okullarda haftalık ders dağıtım programı. Yani, dersler, öğretmenler ve sınıflar girilecek. Her öğretmene dersler dağıtılacak sonrada sınıflara göre ders dağıtımını yapacak bir program arıyorum.
Bizde daha önce Bilsa vardı bu program gerçekten çok işimize yarıyordu. Ancak şu anda kullanamıyoruz._____________________________ -
Progmatik
_____________________________ -
Arkadaşın istediği bütün işlemleri yapan program elimde mevcut ihtiyacı olanlar pmden irtibata geçsinler.
arkadaşa pm den yolladım._____________________________ Aşkla Oynayan Kızlar ; Kemikle Oynayan Köpekler Gibidir....
Milletimin Kanını Emen Vampirlerin Kalbine Kazık Çakacak Kadar Cesur Olalım... -
quote:
Orijinalden alıntı: SeWD@Li
Arkadaşın istediği bütün işlemleri yapan program elimde mevcut ihtiyacı olanlar pmden irtibata geçsinler.
arkadaşa pm den yolladım.
bana da yollarsanız seviniirm hocam şimdiden tskler...
mail : e.karayilan@gmail.com_____________________________ "Kimin Himmeti Milleti İse O Tek Başına Millettir." -
Buradan direk link veremiyorum pmden verebilirim programı yukarıda arkadaşın yazdığı her işi yapmaktadır. _____________________________ Aşkla Oynayan Kızlar ; Kemikle Oynayan Köpekler Gibidir....
Bana da yollayabilir misiniz.Teşekkür ederim şimdiden.
msn : kartal19033@windowslive.com_____________________________ -
cumartesi pazar günleride olan ve öğretmene gün kapatan bir des dağıtım proğramı var mı acaba bana gönderirseniz sevinirim
foton622@hotmail.com_____________________________ -
Arkadaşlar buradan direk link veremiyorum pm yollayan arkadaşlara link veriyorum mail adresinede link atmaya fırsatım olmuyor
program 7 gün üzerinden gün saat kapatma vb aklınıza gelecek her işlemi yapıyor ben yıllardır okulumda bu programı kullanıyorum
beğenmediğim zaman yeniden dağıtım yaptırıyorum
_____________________________ Aşkla Oynayan Kızlar ; Kemikle Oynayan Köpekler Gibidir....
bende alabilirmiyim osmankanyucel@gmail.com _____________________________ -
Ben de alabilirmiyim arkadaşım. Şimdiden tşkkrlr. oktaylo@gmail.com _____________________________ -
ben de alabilirmiyim
hserdark@yahoo.com
saygılarımla.._____________________________ Focus Collection 4K 1.6 109PS TDCi 2008 -
haftalık ders dağıtım programı mailime atarsanız sevinirim. teşekkürler...
s.ayt59@gmail.com_____________________________ -
ahmetugurcan@mynet.com bende rica ediyorum.lütfen çok acil. _____________________________ -
ay_handemir@hotmail.com HOCAM BENDE ÇOK ACİL RİCA EDİYORUM.GÖNDERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. _____________________________ -
hocam bana da gönderebilirmisiniz ceylanperihan@hotmail.com
_____________________________ -
slm hocam banada gönderirmisin şimdiden teşekkür necipu@mynet.com _____________________________ -
bende rica etsem alabilirmiyim emre_s_1993@hotmail.com _____________________________
Benzer içerikler
- tc bulma programı
- 2 sayfa pdf tek sayfaya sığdırma
- bdp java hatası
- apartman yönetimi programı ücretsiz full
- adobe premiere pro ücretsiz
- wlan nedir
- dns ayarları
- chatgpt nedir, nasıl kullanılır
- xml dosyası açma
- steam hesap değeri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler