Bildirim
Haftalık Ders Dağıtım Programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kardeşim konun tamo larak anlaşilmiyor eğer biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz.. -
2 Gün olmuş halen lazımsa pm den cevap yazın . -
quote:
Orijinalden alıntı: hmedya
Kardeşim konun tamo larak anlaşilmiyor eğer biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz..
Aradığım şu;
Okullarda haftalık ders dağıtım programı. Yani, dersler, öğretmenler ve sınıflar girilecek. Her öğretmene dersler dağıtılacak sonrada sınıflara göre ders dağıtımını yapacak bir program arıyorum.
Bizde daha önce Bilsa vardı bu program gerçekten çok işimize yarıyordu. Ancak şu anda kullanamıyoruz. -
Progmatik -
Arkadaşın istediği bütün işlemleri yapan program elimde mevcut ihtiyacı olanlar pmden irtibata geçsinler.
arkadaşa pm den yolladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: SeWD@Li
Arkadaşın istediği bütün işlemleri yapan program elimde mevcut ihtiyacı olanlar pmden irtibata geçsinler.
arkadaşa pm den yolladım.
bana da yollarsanız seviniirm hocam şimdiden tskler...
mail : e.karayilan@gmail.com -
Buradan direk link veremiyorum pmden verebilirim programı yukarıda arkadaşın yazdığı her işi yapmaktadır. -
Bana da yollayabilir misiniz.Teşekkür ederim şimdiden.
msn : kartal19033@windowslive.com -
cumartesi pazar günleride olan ve öğretmene gün kapatan bir des dağıtım proğramı var mı acaba bana gönderirseniz sevinirim
foton622@hotmail.com -
Arkadaşlar buradan direk link veremiyorum pm yollayan arkadaşlara link veriyorum mail adresinede link atmaya fırsatım olmuyor
program 7 gün üzerinden gün saat kapatma vb aklınıza gelecek her işlemi yapıyor ben yıllardır okulumda bu programı kullanıyorum
beğenmediğim zaman yeniden dağıtım yaptırıyorum -
bende alabilirmiyim osmankanyucel@gmail.com -
Ben de alabilirmiyim arkadaşım. Şimdiden tşkkrlr. oktaylo@gmail.com -
ben de alabilirmiyim
hserdark@yahoo.com
saygılarımla.. -
haftalık ders dağıtım programı mailime atarsanız sevinirim. teşekkürler...
s.ayt59@gmail.com -
ahmetugurcan@mynet.com bende rica ediyorum.lütfen çok acil. -
ay_handemir@hotmail.com HOCAM BENDE ÇOK ACİL RİCA EDİYORUM.GÖNDERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. -
hocam bana da gönderebilirmisiniz ceylanperihan@hotmail.com
-
slm hocam banada gönderirmisin şimdiden teşekkür necipu@mynet.com -
bende rica etsem alabilirmiyim emre_s_1993@hotmail.com
Benzer içerikler
- office 2010 key
- youtube reklam engelleyici
- kopyalanmayan pdf yazıları kopyalama
- excel yaş hesaplama
- opera indirme hızı arttırma
- en iyi vpn
- windows defender kapatma
- google güvenli arama kapatma
- bağlantınız gizi değil hatası çözümü
- office ltsc nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X