Şimdi Ara

İngilizce Çalışma Programı - (MÜFREDAT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İngilizce çalışmak için plan gerekiyor. Konu konu, hafta hafa çalışma programı çıkartmaya çalıştım fakat bilgim yetersiz kaldı.

Özellikle @rat.planet hocamınhttps://forum.donanimhaber.com/m_121144191/tm.htm konusundan faydalanmak lazım, emek vermiş.

Bunun gibi, İngilizce çalışma programı hazırlayabilecek bilgiye sahip arkadaşlarımız varsa büyük yardımcı olur buradaki herkese. Eminim ki herkeste vardır bu eksiklik.

Bir olalım, birlik olalım, kardeş olalım ve konu konu, hafta hafta çalışma programı oluşturalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d00ktor -- 21 Aralık 2016; 8:52:59 >

• Güzel bir düşünce fakat sonuçta burada herkesin günlük işleri var ve herkesin çalışma ve anlama süresi aynı değil.Bu yüzden programınızı kendiniz oluşturmanızı öneririm.Başka sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
    İnsanoğlu kendi hazırladığı programa çoğu zaman uygulamaz.
    Hazırlanan programların çoğu programa uygun sürede vakit ayırsanız bile beyninizin başka şeylerle de ilgilendiğini göreceksiniz.
    Program hazırlamak yerine günlük 3 saat çalışmayı ve her gün çalışmayı kendinize kural olarak alırsanız daha uygun olur.Başarılar.

Hergün 2-3 saat ile:
    1.hafta xxx konusu bitecek, şunlar izlenecek, şu okunacak ve verilen konuya ilişkin şu kaynaklara bakılacak.
    2.hafta ...
    3.hafta ...

böyle daha iyi olmaz mı?
  • https://forum.donanimhaber.com/bes-adimda-ucretsiz-ingilizce-ogren--120127902-7#120514488

Bu konuda rat planet sizinle detaylı bir bilgi alışverişinde bulunmuş. bayağı da zaman olmuş, epey yol katedilebilirdi. ratplanet hocamızın tavsiyeleri size sanırım pek uygun gelmemiş, olabilir herkes farklıdır, size tavsiyem kararlı olmanız ve kendi keyif alabileceğiniz ve de istikrarla devam ettirebileceğiniz program hazırlamanız yönünde olacaktır.

Bu durumda benim size tavsiyem güzel bir eğitim kitabı almanız yönünde olacaktır veya pdf vs.

milli eğitim müfredatı zaten mantıklı bir müfredat biçimidir ona göre ilerleyebilirsiniz.

Veya Kurs kitaplarına bakabilirsiniz başında müfredat yazar.

elit eğitim dvd setinin müfredatı satış sitesinde yazar mesela. bunlar müfredat arayışın için yol gösterici olacaktır. diğer konu ise genel, özel müfredat yani amaca göre değişebilir..

Seninde mantıklı bulduğun gibi;
    Bence bir müfredatınız mutlaka olsun o sizin yol haritanız olsun, ancak sadece onunla yetinmeyin diğer aktiviteleri de yapın okumak, kelime, dinleme vs gibi.. fakat yol haritası düzen için şart, müfredat bitsin onda sonra tamamen özgür hareket edersiniz. Ancak şöyle elementary seviyesi tam olarak bitmeden extra aktiviteler yapmasanız bence daha iyi olur..siz temel bir atın zaten sonra sınırsız kaynak bulunur.

kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin.

• okaaaaaan O kullanıcısına yanıt
    rar.planet hocamın tavsiyelerine 8 gün uyabildim. Çünkü ben programlı çalışabilen birisiyim, başkalarına hazırlarken gayet iyi ama her insan gibi kendine program hazırlarken de zorlanmaktaydım. O yüzden müfredat arayışına giriştim. Boğaziçi'nde okuyan arkadaşlardan ingilizce müfredatlarını istedim ama onların kendilerine özel esktra kaynakları oluyor o yüzden tutmadı o.

Ama tavsiyeniz için teşekkür ederim, araştıracağım hemen ^^
    Dil öğrenirken sürekli önünüze öngöremediğiniz engeller mutlaka çıkacaktır.
    Bu engeller dolayısıyla bir programı günü gününe uygulamak cidden sıkıntılı olacaktır.
    Yine de siz bilirsiniz ama benim size tavsiyem budur.Başarılar.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.