Şimdi Ara

Haftalık Ders Dağıtım Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
15.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar mail adresine atmadığımı daha öncede belirttim konuyu çok fazla takip edemiyorum

ama pm yollayan bütün arkadaşlara programı yolladım sorunsuzca kullanıyorlar.

Lütfen burada mail adreslerinizi paylaşmayın pm atın hemen linki yolluyorum program

lisanslı olduğu için direk link veremiyorum kusura bakmayın.
  • hocam bende alabilirmiyim o kadar programa baktım işe yarayanlar para istiyor.Malum meb bizlerin parasını zorlanarak veriyor.bide program parası istersek batacak. sis_e@mynet.com
  • Hocam programı ben de alabilir miyim isaeren45@mynet.com
  • Arkadaşlar sanırım yazdıklarım okunmuyor, son kez belirtiyorum burada mail adreslerinizi paylaşmayın

pm (özel mesaj) yollayan arkadaşlara programın linkini veriyorum. Konuyu sürekli takip edemiyorum

o yüzden mail adresinizi geç görebilirim sizinde programa ihtiyacınız kalmayabilir.

Not: son olarak programı yüklediğim sitede sorun olduğundan son yolladığım arkadaşlar programı indiremediklerini belirttiler

yeniden bu sefer direk okulumun sitesine yükledim silinme, bozulma derdi olmadan indirebilirsiniz.
  • teşekkür
  • bana özelden mesaj atarmısınız. ben size pm gönderemedim. progmatik tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokyok61

bana özelden mesaj atarmısınız. ben size pm gönderemedim. progmatik tşk ederim

Pm yollandı.
  • hocam program için özelden mesaj atamıyorum bu konuda yetkili olmadığıma dair sistem tarafından uyarılıyorum
  • SeWD@Li hocam çok teşekkür ederim.sağolun
  • SeWD@Li hocam ben Pm atamıyorum sen linki bana atabilirsen sewinirim. tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serif94

SeWD@Li hocam ben Pm atamıyorum sen linki bana atabilirsen sewinirim. tşk.

http://okulweb.meb.gov.tr/42/19/722576/faydali_programlar.html

Buyrun arkadaşlar bir kaç yararlı ücretsiz programda var okulumun sitesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

Orijinalden alıntı: Serif94

SeWD@Li hocam ben Pm atamıyorum sen linki bana atabilirsen sewinirim. tşk.

http://okulweb.meb.gov.tr/42/19/722576/faydali_programlar.html

Buyrun arkadaşlar bir kaç yararlı ücretsiz programda var okulumun sitesinde.

Hocam sonunda pes etmişsin :D eminim çok kişiye faydalı olmuştur ama umarım bir sorun çıkmaz bu paylaşımdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: hopelephant

Hocam sonunda pes etmişsin :D eminim çok kişiye faydalı olmuştur ama umarım bir sorun çıkmaz bu paylaşımdan.

bazı arkadaşlara acele lazım olabiliyor bende hemen dönemiyorum o yüzden okulumun sitesinde yayınladım

inşallah sorun çıkmaz
  • progmatic formula v 1.0 varsa alabilir miyim? okmen68@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: illetus

progmatic formula v 1.0 varsa alabilir miyim? okmen68@hotmail.com

Hocam bizim verdiğimiz program hangi işlemi yapamadı da ayrı program istiyorsunuz?
  • bende istiyorum :)
  • Program hala geçerli mi? linkte bulamadım
  • nebi4502@hotmail.com bende alabilir miyim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.