Şimdi Ara

Haftada 4 Gün 100 Barfiks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 100 barfiks çekebiliyorum 10x10 şeklinde.Eğer düzenli olarak salı,perşembe,cumartesi,pazar günleri günde 100 tane toplamda haftada 400 barfiks çekersem yararı olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulluky -- 18 Nisan 2013; 16:06:17 >

• 10x10 fazla bence. Bu kadar ağır yapıyorsan haftada 2 kere falan çalışman gerek.
  • 1 günde 100 tane çektigine göre bunu 5-6 saate yayıyorsun doğal olarak. Veya daha fazla.

Adeleyi yoruyorsun belirli aralıklarla ve aynı yerlere vurdugu için toparlanmasında güçlük olacaktır.

Örnegin sabah çektin 10x3 diyelim ki çok zor. Sonrasında öğlen çektin. Bide aksam.

Toparlanmaya çalışan kası bi daha bi daha zorluyorsun. Bu sağlıksız bişey dostum kayıp verebilirsin.

Dip Not: Tabi ben bilmem eşim bilirdeki elemanlar gibi çekmiyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Psikopat -- 18 Nisan 2013; 18:19:39 >
  • Evimde barfiks barı var 7 aydır barfiks çalışıyorum.Kaba bi şekilde 1 saat içinde 100 tane barfiks çekiyorum nizami şekilde.Çenem barın üstüne kadar çıkıyor ve inerken kollarım tamamen düz hale geliyor.Yanlış çektiğimi düşünmüyorum.Ayrıca 1 gün dinlenmeli yapıcam zaten kaslarda sorun olmaz alışkın zaten 7 aydır çalışıyorum sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulluky -- 18 Nisan 2013; 18:46:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulluky

Evimde barfiks barı var 7 aydır barfiks çalışıyorum.Kaba bi şekilde 1 saat içinde 100 tane barfiks çekiyorum nizami şekilde.Çenem barın üstüne kadar çıkıyor ve inerken kollarım tamamen düz hale geliyor.Yanlış çektiğimi düşünmüyorum.Ayrıca 1 gün dinlenmeli yapıcam zaten kaslarda sorun olmaz alışkın zaten 7 aydır çalışıyorum sonuçta.

• quote:

Evimde barfiks barı var 7 aydır barfiks çalışıyorum.Kaba bi şekilde 1 saat içinde 100 tane barfiks çekiyorum nizami şekilde.Çenem barın üstüne kadar çıkıyor ve inerken kollarım tamamen düz hale geliyor.Yanlış çektiğimi düşünmüyorum.Ayrıca 1 gün dinlenmeli yapıcam zaten kaslarda sorun olmaz alışkın zaten 7 aydır çalışıyorum sonuçta.

Çok güzel. Peki 7 ay öncekiyle fark varmı sırt kaslarında? Kanatlandın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

yag yakmıştır anca olsa olsa çok az farketmistir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geniş tuttuysa kanat çalışmıştır
    da ne geregi var o kadar cekmeye onu anlayamadım
  • Sırt çantası falan varsa içine ağırlık(kitap vs.) koyarak çek.Bu kadar fazla yapman iyi değil.Önemli olan zorlanmak.100 tane yaptığına göre de yorulmuyorsun.Kendini daha az tekrarla yormalısın.
  • quote:

quote:

Düzensiz çalıştığım için pek bi yararı olmadı.İlk çekmeye başladığımda 2 tane çekebiliyordum şimdi zorlayınca 20 tane.Ama yinede sırt kaslarım belirginleşti.

• quote:

quote:

quote:

Düzensiz çalıştığım için pek bi yararı olmadı.İlk çekmeye başladığımda 2 tane çekebiliyordum şimdi zorlayınca 20 tane.Ama yinede sırt kaslarım belirginleşti.

Hacim istiyorsan sayıyı düşüreceksin. Bacaklarınada ağırlık bağlayacaksın dostum 400 çok fazla. Millek mekik çekmiyor o kadar

• Hergün 10000000 tane de çeksen kaslar gelişmez. Bırak dinlensinler ki gelişebilsinler. Kaslar dinlenirken gelişir.
    Ayrıca arkadaşın dediği gibi, sayıyı artırman hacim kazanmanı engeller, 8-12 tekrar aralığını zorlanarak çıkarırsan hacim kazanırsın. Sırt çantası falan tak, 10 taneyi ıkınarak yap, 1 dakka dinlenip tekrar vs. 3-4 set yap böyle. Haftada 2 kere çalış Biri pazartesi ise diğeri cuma gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 18 Nisan 2013; 22:44:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.