Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sizin aldığınız pcde kendi biriktirdiklerinizleydi tekrar mı aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Hayatımda hoc haftalık harçlık almadim. Afedersiniz iç camasirim dahi abimin eskileriydi. Bir kaçparca yyeni elbisem vardı. Hic bir zaman baba bana sunu al diyemedim. Şimdi üniversite deyim. Kyk yurdu çıkması cemaat yurdund ailem yüzünden kalamiyorum. Ayda 400 lira yolluyorlar 310 lira ev ve faturalar. Geriye kalan para ya not için fotoya yada yemeğe ggidiyor. Günlük 4 liraya kadar yemek yiyiyorum. O da üniversite yemekhanesinde. Lakin mutluyum. Bir öğün yesemde acta kalsam bazı günler bir gün mezun olacağım ve gittiğim her restoranda herşeyi sipariş edeceğim .. Allah yardımcın olsun kküçük dostum

Sen varya adamsın adam

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    Dostum monitör soruyodun aldınmı asus vs229u?
    Şimdiden hayırlı olsun sistemin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deve Tuncay kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim cuma alıcaktım kapalıymış pazartesi alıcam. Hala karar veremedim monitöre vs229na ve vp228te arasında kaldım. vs229na da 178 derece görüş açısı var 5 ms. vp228te de görüş açısı ne kadar bilmiyorum ama mavi ekran filtresi ve 1 ms var. Görüş açısı çok fazla işime yaramayacağından sanırım vp228te alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hocam sizin aldığınız pcde kendi biriktirdiklerinizleydi tekrar mı aldınız ?

Konu 2014 alma zamanı 2016
    Ben 5. Sınıf alma zamanı 7. Sınıf
    2 sene surmus alma zamanının gelmesi ikimizde de

Simdi üniversite zamanı geldi :)
    Halen aynı bilgisayarı kullanıyorum ve isimi goruyor. Sadece pili yeniledim. Büyük işlem gucu gerektiğinde sunucu kiralıyorum. Bozulana kadar degistirmeyi dusunmuyorum. Gereksiz harcamaya gerek yok bence :)

• Şimdi anladım hocam bilgisayarı cuma günü aldım 2 gündür olaylar yüzünden buraya atmamıştım şimdi yüklüyorum fotoğrafları.
  • Yukarı.
  • Hayırlı olsun özellikleri nedir

• Hayırlı olsun kardeşim
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ilk mesajda yazıyor.

Asus strix gtx 950
    İntel i3 6100
    Msi h110m
    Kingston hyperx fury 8 gb (tek parça)
    Aerecol v2x red
    Samsung evo 750 250gb
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim .
  • Valla bende kendi bilgisayarımı ve ihitiyaçlarımı çay ocağında garsonluk yaparak aldım. Şimdi ygs-lys hazırlanıyorum. Gerçekten kendi paranı kazanıp bişeyler almak inanılmaz derece mutluluk veriyor.

• Manchester United kullanıcısına yanıt
    Üniversite'de ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Ayrı laptop mu alıcaksınız bilgisayarı mı götürüceksiniz ? Yada bilgisayarsız mı durucaksınız ?
    Kenarda param var biriktirdim. Laptop alırım. Birde işler düzeldi az çok. Bakalım hayırlısı.

• Oku büyük Ada'm ol merkez bankasının başına geç

• 2 yil once konularini okurken hatirliyorum da simdi gorunce vay be dedim insanlarin elindekinin kiymetini anlayabilmesi icin iyi bi orneksin kardesim.Herkesin yapabilecegi bisey degil helal olsun güle güle kullan

Takdir ettim herkes bu kadar duyarlı olmuyor telefon almadı diye babasına küfür eden tipler var artık. Şansına 2yılda dolar inanılmaz arttı ama sistemin çok dengeli olmuş emeğine sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay önce ailem telefon almıyor diye konu açmıştım şu an elimde iphone var

Ve bu arkadaşı görünce bi kendimden utandım. Elimdekilerin kıymetini öğrettin bana biraz da

İyi günlerde kullan, çalış çabala oku dostum. Bu emeğini eğitimde de göster ROAD TO İLK 1000 derim net!
  • Tesla_Reyiz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama kafa yok bende hocam bu da başarı sayılmaz zaten birşey yapmadım yapmayarak topladım parayı gerizekalı olmak sanırım ben bir gerizekalıyım.
  • Teşekkür ederim hocam sağ olsunlar yine dahili bileşenlerde yardımcı oldular sistem için.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.