Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ailemiz kötülüğü istemez hocam hiç bir zaman onlarda ister bir alienware almak ama durumları yok işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlış etiketlediniz sanırım o üstte ki kullanıcı.
  • Vay be en son 500 liran olduğunu hatırlıyordum, çizimini filan hatırlıyorum şimdi gmrdümde tebrikler, cs alırsan beraber gireriz uyarsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Yok sana dedim yardım ettiler demişsin ya olsa dahada yardım herkesin ailesi anlamında

• Liseye giderken bende biriktirmiştim sene sonu babamda Bin TL ekledi 3.500 TL'ye almıştım benim PC'yi.2013'de.Halen onu kullanıyorum sadece SSD ekledim Hayırlı olsun dostum iyi günlerde kullan.
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Ne kadar sürede biriktirdiniz 2500 tl yi ? Sizede helal olsun.
  • steamden 25 tl ye kadar bi oyun beğen hediyem olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Teşekkür ederim hocam. Ne kadar sürede biriktirdiniz 2500 tl yi ? Sizede helal olsun.

Teşekkürler dostum.İnsan isteyince yapamayacağı bir şey yok valla şuna para biriktir desen biriktiremem nasıl 2500 TL biriktirdim bende bilmiyorum

2012 Ağustos-2013 Temmuz hocam. Ramazandır,Kurban bayramıdır o zamanlar harçlık alabiliyorduk tabi şimdi 21 yaşındayız kimse vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 12 Ağustos 2016; 1:16:18 >
  • Ha anladım hocam evet ederlerdi tabiki ama eve hiçbir faydam olmadığından isteyemedim pek.
    20 yaşındayım benim hala yok

• Kardeşim bravo ya insan isteyince yapıyormuş demekki

• SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    En çok para lazım olduğu zamanlarda vermeyi kesmeleri çok kötü oluyor .
  • Gerçi düşününce kimsenin bi faydası olmuyor iş bulunca ilk iş ayrı eve çıkmak oluyor en büyük yardım çöpleri filan atmak heralde herkesin.
    İş bulsam son yapacağım şey evden ayrılmak olur şuan her şey rahat. Evden ayrılan kişi zoru görmemiştir

• Survival kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Cs oynayamıyorum ben çok kötüyüm o yüzden go yu almadım henüz.
  • SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    Bende kafa yok hocam ülkece batarız.
  • Bende kendi paramla aldım a dan z ye herseyi :), hemde habersiz :)) Deseydim onlarda alırdı ama arkadaşlarin dediği gibi insan kendi parasiyla alınca kıymetini daha iyi biliyor.

• farukayaz F kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim ama oynayamıyorum bu aralar oyun.
  • Evet bende de öyle olucak sanırım ama çevrede bakıyorum öyle oluyor. Olmasa bile zaten evdekiler çocuklarının parasında gözü olmuyor harcamayıp bir kenarda biriktirmelerini istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Evet bende de öyle olucak sanırım ama çevrede bakıyorum öyle oluyor. Olmasa bile zaten evdekiler çocuklarının parasında gözü olmuyor harcamayıp bir kenarda biriktirmelerini istiyorlar.

Valla aynı amaç için bende biriktiriyodum ama hep erteliyodum sonra da harcanıyodu bi şekilde. Ama bu konu heveslendirdi 1 yıl boyunca biriktiricem :D Seni de tebrik ederim PC hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.