Bildirim
Şu an GTA 5 i oynayabileceğim kasa ne kadar tutar ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
limitin nedir? -
Anakartin ne? Güncel ana kartda ona uygun işlemci ve ekran kartı yazariz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En az 1000TL'ye toplanır. -
Hocam kasa harddisk hariç 8 yıllık. Amd radeon 2400 ekran kartı intel pentium dual 1.8 işlemci var ana kartı unuttum 2 gb ta ram var sanırım hiçbir parçası işe yaramaz. -
Hocam ama hiçbir parça yok olursa harddisk var benim bütçem 1500 civarı ama derseniz şu bilgisayar 1700 tl bunla çatır çatır oynarsın alırım 1800 ü de zorlarım 1900 belki ama o kadar arttırmak istemiyorum daha monitör almam da gerekebilir. -
Limit 1500 civarı duruma göre 1600 1700 olur 1900 de zorlanır ama monitörüm idare etmeyebilir monitör de almam gerekebilir. Üst cevapta yazdım bilgisayar özelliklerini monitörümde ince ekranlı bi monitör başka hiçbir özelliğinden haberim yok acaba şehirdeki 2. el sayfasında satmaya kalksam kaça oturabilirim monitör + kasa 500 etmez heralde ama 200-300 okutabilirsem yine iyi olur. -
-
-
-
Hocam çok teşekkür ederim birde bunun üstüne hangi monitörü önerirsiniz ? -
Monitörlerle pek ilgilenmediğim için aklımda belirli bir model yok. Ama şu aralar millet BENQ'yu çok alıyor. -
O işlemciye o ekran kartı darboğaz yapacaktor ayrıca kasada çok çok dandik Aerocool , Dark bilmemneyden uzak durun
ekran karti islemciye dar bogaz mi yapacak?
Ben pek anlamam ama o kadarda çok fark yok gibi duruyor . Öneriniz varsa bekliyorum.
-
-
Hocam yalnız hard disk yok bunda ? Benim elimdeki harddisk 500 gb segate onun dışında harddiskte bakılan bi özellik varmı hız gibi onunla ilgili bişey göremedim idare eder mi bu beni bilmiyorum. O yüzden fiyat fazla geldi biraz monitör de önerebilir misiniz acaba ? -
Elimde harddisk var dediğiniz için harddisk koymadım, harddisk'te başka bakılan özellikler var tabi ki ama senin kullanım amacında çok etkili olacak şeyler değil. O yüzden işini göreceğini düşünüyorum.
Bu sistem biraz bütçeni zorluyorsa da bence bir ay bekle bütçeni artır, sana vereceği fiyat/performans oranı bence iyi olacaktır.
Monitör olarak da şunların herhangi biri olur, kafana yatanı alabilirsin.
http://www.sinerji.gen.tr/acer-k222hqlbd-215-5ms-1920x1080-pmu4063
http://www.sinerji.gen.tr/acer-g236hlbbd-23-5ms-1920x1080-pmu67360
http://www.sinerji.gen.tr/lg-22m38a-b-215-5ms-1920x1080-pmu71446
-
Hocam eksen bilgisayardan mı almalıyım sinerji den mi ? -
Benzer içerikler
- rx 7600 alınır mı
- sıvı soğutma önerisi
- dled nedir
- gürcistan media markt
- mini itx kasa
- amd zen 6
- telefonda ram ne işe yarar
- işlemci sıcaklığı ölçme
- 9080 xt
- 5070 super
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X