Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman pek işe yaramıyor ? Açılmasını hızlandırması pek işime yaramaz. Şu an chrome 15 sekmeden sonra çöküyor. 720 p video izlerken kastığı oluyor 1080 i ise hiç izleyemiyorum kasıp duruyor yüklenmesinden değil yüklendikten sonrada.
  • Şimdi ne için biriktiriyorsunuz hocam ? Ben pek fazla anlamıyorum bilgisayar parçalarından ama bende 4 GB Ram almayı düşünüyorum sonradan 8 yapmak için. Birde eski monitörümü kullanıcam sonra yenisini alıcam birde geçen sene aldığım harddisk var 500 gb onunla yetinmeye çalışıcam daha sonra alırım yeni bir harddisk.
  • Hocam taksit kalktı diye biliyorum yerine getirdikleri taktiklerdede bayağı pahalı oluyor. Elimde bütün para varken taksit için 200 tl fazladan para vermek istemiyorum. Birde monitör ve harddisk almıyıcam onlar hariç yeterli bir kasa olur diye umuyorum teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Sanırım öyle oldu hocam. Telefon olarak Meizu MX4 istiyorum hocam sizce nasıldır ?

Kullanmadığım için kesin bişey diyemem ama şuan telefon alcak olsam ve yeteri kadar param olsa alacağım telefon meizu olurdu, özellikleri mükemmel gerçekten, youtube'dan bikaç karşılaştırma videosu izlemiştim hız olarak diğer telefonlar arkasında nal topluyo, antutu'da 50k puanı var boru değil ama içimdede bi şüphe yok desem yalan olur, biraz öncede yazmıştım kağıt üzerinde cihazın özellikleri iyi duruyo ama kısa bi kullanımdan sonra sıkıntı çıkarmaya başlıyo, bunda öyle bi sıkıntı olacağını pek zannetmiyorum gerçi ama güvenemiyorum poh ta çıkabilir yani (tutamadım kendimi pardon) sonuçta pek tanımıyoruz firmayı, türkiyeye yeni gelmiş ve tek bi modeli var, samsung lg kalitesi var mıdır emin değilim, kullanıcı yorumlarını iyice araştırmak lazım, yurtdısı populeritesine bakmak lazım, sen zaten almayı düşünüy9san araştırmanı yapmışsındır ona göre kararını verirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Şimdi ne için biriktiriyorsunuz hocam ? Ben pek fazla anlamıyorum bilgisayar parçalarından ama bende 4 GB Ram almayı düşünüyorum sonradan 8 yapmak için. Birde eski monitörümü kullanıcam sonra yenisini alıcam birde geçen sene aldığım harddisk var 500 gb onunla yetinmeye çalışıcam daha sonra alırım yeni bir harddisk.

Hocam şimdi kafam karışık aslında.

Bir yandan, bisiklet turu planlıyorum, bisiklet almak istiyorum.

Öte yandan;
    Bu yaz bir enstrüman alıp, onda uzmanlaşmak istiyorum.
    Bu büyük ihtimal UD olacak ama Çello da düşünüyorum.

Tercihimi büyük ihtimal Ud olacak.

• Biraz araştırdım hocam teknolojiye atarlanan adamın ilk çektiği ile denemedekini izledim atmadığı nadir telefonlardan birde o taa nın ve 4-5 kişin olduğu videoyu izlemiştim ordada iyi bahsetmişlerdi telefondan technopat yaptıysa onlarıda izledim diye hatırlıyorum shiftdelete nin uzun kullanım testini izledim en son ama orda biraz şüphe oldu. Kamerası bilgisayara filan atınca fotoğrafı kötü olduğunu görüyoruz filan diyor ne derece fark vardır anlamadım. Birde rom filan gerekiyor diyor herkes ben o tür işlerden anlamam birde garanti dışı olmuyormu öyle ? 400 kişilik geliştirme ekibi var diye biliyordum hala güncelleme filan yapmıyorlar diyorlar birde 5.0 filan en son siz alırsınız diyor en son kaç gelir o da belli değil. Bunlar yüzünden biraz soğudum ama hala en iyi seçenek o. Dediğiniz gibi antutu filan çoşturuyor. İlk g2 düşünmüştüm sonra one plus one iyi geldi ama almak biraz zor onuda. En son bu bakalım ne alıcaz. Birde tek telefonları değil hocam Meizu MX4 , MX4 Pro var Note 2 çıkıcak demekki Note 1 de varmış Türkiye'de varmı bilmiyorum . Birde Pro su geldiği için MX4 ü sattıkları siteden kaldırmışlar n11 den alıcaz heralde ordada anlaşılmıyor garantisi nerden garanti hakkında bilginiz varmı ?

• Hocam bisiklet turu aslında bayağı güzel birşey ama arkadaş olmadan olmaz sizinle gelebilecek arkadaşınız varmı ? Hatta 5-6 kişilik kadaroyla filan DH den yakında biri varsa güzel olur aslında uzun yollu veya antalyaya filan bisikletle gidip gelmek güzel olur . Otostop ile yapanlarda var ama o biraz zor ve tehlikeli.
  • quote:

Biraz araştırdım hocam teknolojiye atarlanan adamın ilk çektiği ile denemedekini izledim atmadığı nadir telefonlardan birde o taa nın ve 4-5 kişin olduğu videoyu izlemiştim ordada iyi bahsetmişlerdi telefondan technopat yaptıysa onlarıda izledim diye hatırlıyorum shiftdelete nin uzun kullanım testini izledim en son ama orda biraz şüphe oldu. Kamerası bilgisayara filan atınca fotoğrafı kötü olduğunu görüyoruz filan diyor ne derece fark vardır anlamadım. Birde rom filan gerekiyor diyor herkes ben o tür işlerden anlamam birde garanti dışı olmuyormu öyle ? 400 kişilik geliştirme ekibi var diye biliyordum hala güncelleme filan yapmıyorlar diyorlar birde 5.0 filan en son siz alırsınız diyor en son kaç gelir o da belli değil. Bunlar yüzünden biraz soğudum ama hala en iyi seçenek o. Dediğiniz gibi antutu filan çoşturuyor. İlk g2 düşünmüştüm sonra one plus one iyi geldi ama almak biraz zor onuda. En son bu bakalım ne alıcaz. Birde tek telefonları değil hocam Meizu MX4 , MX4 Pro var Note 2 çıkıcak demekki Note 1 de varmış Türkiye'de varmı bilmiyorum . Birde Pro su geldiği için MX4 ü sattıkları siteden kaldırmışlar n11 den alıcaz heralde ordada anlaşılmıyor garantisi nerden garanti hakkında bilginiz varmı ?

Hiç bilmiyorum hocam o garanti işlerini, bende bitek n11'de gördüm, tek telefonu derkende türkiyede satılan bir telefonu var diye demiştimde emin değilim hiç, herneyse işte android güncellemesi olarakta 5 i alsa yeter bence ya, işin teknik yönünü pek bilmiyorum ama bir iki seviye alt android sürümü kullanmak çok bişey değiştirmez gibi geliyo bana, zaten en güncel her uygulamayı kullanırsın o telefonda, onun haricindede fotoğraf konusuna takılma bence, bu seviyede bi telefonun kamerası ne kadar kötü olabilir veya bilgisayarda ne kadar bozulabilir ki, ama senin kararın tabiki

• quote:

Hocam bisiklet turu aslında bayağı güzel birşey ama arkadaş olmadan olmaz sizinle gelebilecek arkadaşınız varmı ? Hatta 5-6 kişilik kadaroyla filan DH den yakında biri varsa güzel olur aslında uzun yollu veya antalyaya filan bisikletle gidip gelmek güzel olur . Otostop ile yapanlarda var ama o biraz zor ve tehlikeli.

Hocam bir tane arkadaşım var.
    İzmirdeyiz biz, siz de katılın isterseniz.
    Aslında genel olarak zor ve tehlikeli, güvenlik yolunda bile eziyorlar maalesef.

Ama çok eğlenceli, hele doğayla iç içe olmak...

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 7 Haziran 2015; 1:12:29 >

• Hocam demeyin öyle Galaxy Ace kullanıyorum 2.3.6 android var. 190 mb hafızası var telefon whatsapp facebook instagram opera aynı anda durmuyor birini silmem gerekiyor .
  • quote:

Hocam demeyin öyle Galaxy Ace kullanıyorum 2.3.6 android var. 190 mb hafızası var telefon whatsapp facebook instagram opera aynı anda durmuyor birini silmem gerekiyor .

Hocam sana 5 cıkmışken gidipte 2.3 kullan demiyorum tabi hani iki sene içerisinde en fazla 6 olur 6.5 olur, sende 5'i kullanılıyo olursun, zaten çoğu telefon o kadar güncelleme almıyo, nexus filan alcan o zaman ömür boyu güncellemeli, seni anca keser

• G2 al, keyfine bak

• Balıkesirdeyim ben hocam teşekkürler . Birde tabi bisiklet yok yani varda benimki iyi değil bir tane daha var o bayağı iyi ama eski bayağı . Bisan veya Bianchi'nin ama çok rahat gidiyor bisiklet. Yol bitince bittiğine üzülüyorum daha yol olsaydı keşke diyesim geliyor amasörleri filan yok ondan sanırım ama çok hoş.
  • VIKINGS kullanıcısına yanıt
    Hocam meizu çoğu özelliğinde g2 yi geçiyor. Birde meizu nun tasarımı filan çok hoş g2 istiyordum zaten ilk sonra onu plus onu ı beğendim en son bu.
  • quote:

Hocam demeyin öyle Galaxy Ace kullanıyorum 2.3.6 android var. 190 mb hafızası var telefon whatsapp facebook instagram opera aynı anda durmuyor birini silmem gerekiyor .

Custom Rom'u biliyorsundur inşallah

SD kartı da hafıza gibi kullanabilirsin root ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam meizu çoğu özelliğinde g2 yi geçiyor. Birde meizu nun tasarımı filan çok hoş g2 istiyordum zaten ilk sonra onu plus onu ı beğendim en son bu.

Garanti problemin yoksa meizu al o zaman. Yok tr garantili olsun diyorsan g2 den pişman olmazsın. Android 5.0 aldı g2 zaten.

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey olduğunu biliyorumda nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yapıcaktım x10 (hızı) olan sd kart iyi olur diye okumuştum ondan yapmadım.
  • Aynen hocam öyle birşey oturdu ki hep düşük android yüzünden. Gidip nexus filan alıcam hep en iyisini en erken alıcam filan .
  • tebrikler...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.