Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş nasıl bir asosyelsin? bi insan nasıl para harcamaz nasıl yaşıyorsun? kız arkadaşın yokmu? yazık vallahi üzüldüm konuyu okuyınca.
  • Angelyus kullanıcısına yanıt
    Hocam ekstra birşey olursa para alıyorum bazen. Bazende kendi paramdan harcıyorum. Yazın harçlık almadığımdan veriyorlar gerektiğinde. Kız arkadaşım yok.
  • Tebrik ederim. Hayirli olur insallah uzun yillar kullanirsin pc yi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit geldi.
  • Benimde tablet bilgisayar isteğin vardı ne zamandır, okulun bu döneminin başında koydum kafaya ben bunu alacam diye, her hafta harçlığımdan para koydum kenara, okula aç gidip geldiğim oldu, kendimi baya kastım çoğu zaman, sonunda 600 tl biriktirdim ve iki hafya önce galaxy tab 4 aldım, gerçekten isteyince oluyo bu işler

• Hocam tabletlere bir türlü alışamadım memnunmusunuz tabletinizden hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun öncelikle, sisteminize bir de SSD eklerseniz ucuz yollu, harika olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hocam tabletlere bir türlü alışamadım memnunmusunuz tabletinizden hayırlı olsun.

Memnunum şu ana kadar, zaten çok istediğim bişeydi, büyük ekranda bişeyleri dokunarak hareket ettirmek, internette o şekilde dolaşmak bana çok haz veriyo, neden bilmiyorum telefon ekranı yetmiyodu artık. ebook okumak için, film dizi izlemek için, internette dolanmak için çok uygun bişey bence

• bc_ kullanıcısına yanıt
    Hocam SSD hiç kullanmadım kullananı da görmedim ne işe yarıyor ?
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Okuma ve yazma hızı daha hızlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar hariç kullanmayı sevmiyorum telefonuda yatakta yatarken dışında pek kullanmıyorum. En başta piranhanın bir tableti vardı 270 tl idi sanırım fiyatı modelini hatırlamıyorum. Ekran çalışmamaya başladı servise yolladık 3-4 kere gitti geçmedi en sonunda parayı geri verdiler. Sonra artes aldık geniş birşeydi kendisi siyah etrafında beyaz plastik birşey vardı ondada şarj sorunu oldu şarj almıyordu fişe takılı oynuyorduk servise yolladık geldiğinde düzelmemişti birdaha yolladık bu sefer başka tablet yolladılar modelini hatlırlamıyorum ama intenette 600-700 tl arası fiyata satılıyor. Diğeri 1.7-1.8 hangisi hatırlamıyorum ghz işlemci vardı bunda 1 daha düşük filan ama ekranı daha canlı güzel tasarımı aynı ipad ler gibi ama bu da sürekli donuyor çalışmıyor evde tablet için sıra bekleyen biz tabletten soğuduk son 1 haftadır tableti eline alan yoktur muhtemelen. Öyle duruyor tablet.
  • Y.S.E kullanıcısına yanıt
    Hocam pek anlamıyorum bu oyunlarda filan bi etkisi olurmu ? Yoksa yazma hızı sadece flash bellek gibi şeylere veri aktarımında mı işe yarar ?
  • quote:

Bilgisayar hariç kullanmayı sevmiyorum telefonuda yatakta yatarken dışında pek kullanmıyorum. En başta piranhanın bir tableti vardı 270 tl idi sanırım fiyatı modelini hatırlamıyorum. Ekran çalışmamaya başladı servise yolladık 3-4 kere gitti geçmedi en sonunda parayı geri verdiler. Sonra artes aldık geniş birşeydi kendisi siyah etrafında beyaz plastik birşey vardı ondada şarj sorunu oldu şarj almıyordu fişe takılı oynuyorduk servise yolladık geldiğinde düzelmemişti birdaha yolladık bu sefer başka tablet yolladılar modelini hatlırlamıyorum ama intenette 600-700 tl arası fiyata satılıyor. Diğeri 1.7-1.8 hangisi hatırlamıyorum ghz işlemci vardı bunda 1 daha düşük filan ama ekranı daha canlı güzel tasarımı aynı ipad ler gibi ama bu da sürekli donuyor çalışmıyor evde tablet için sıra bekleyen biz tabletten soğuduk son 1 haftadır tableti eline alan yoktur muhtemelen. Öyle duruyor tablet.

Benimde vardı zamanında bi 200 tl lik piranha, o zamanda vardı bi tablet merakım babama zorla aldırmıştım ama alet her açıdan çöptü, gram işime yaramamıştı, bu sefer biraz fazla biriktiriyim almışken iyi bişey alayım uzun süreli kullanırım dedim ve samsung aldım işte, yorumlarından filan gördüğüm kadarıyla pek sorunlu bi tablet değilmiş, şuanda gayet iyi yani
    İlk tablet deneyimimde anlamıştım adı sanı bilinmeyen markalardan tablet alınmayacağını, kağıt üzerinde özellikleri çok iyi oluyo ama sistemin stabilitesi sıfır, o yüzden lg samsung apple gibi markalar haricinden tablet almak pek mantıklı değil yani, illa biyerlerinden bi sorun çıkıyo, sizinde öyle bi durum olmuş

• Helal olsun kardeşim.

Ben de buna benzer bir şey yaptım.
    Staj paramı biriktirmiştim ben de.
  • Sanırım öyle oldu hocam. Telefon olarak Meizu MX4 istiyorum hocam sizce nasıldır ?
  • Ne aldınız peki hocam ?
  • Tebrikler

• quote:

Hocam pek anlamıyorum bu oyunlarda filan bi etkisi olurmu ? Yoksa yazma hızı sadece flash bellek gibi şeylere veri aktarımında mı işe yarar ?

En büyük avantajı bilgisayarın hızlı açılmasını sağlaması. Oyunlar, programlar daha hızlı açılır ama performaslarına katkısı olmaz. Orta ayarlarda oynayacaksan yine orta ayarlarda oynarsın.
  • biraz daha biriktirip daha kaliteli alabilirdiniz veya bunun üstüne ekleme yaparsınız azminize hayran kaldım taksitle alamaz mıydınız bunun yerine neyse hayırlı olsun
  • quote:

Ne aldınız peki hocam ?

Ben de sistem topladım hocam. O zamanlar dolar uçuk da değildi, iyi bir sistem topladım.

Soracak olursanız diye yazayım ben yine de buraya.
    R9 270X Powercolor Turboduo, FX 6300, Xigmatek Red Scorpion soğutucu, Corsair 200r, monitör, 970A UD3P anakart, Gskill 4 GB Ram, (8 yaptım sonradan) HDD var bir de, caviar blue.

Şimdi yeniden biriktiriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.