Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam dolar yaza kadar düşecekse her an iptal edebilirim. Sistemi sakın alma diyenler oldu kararsız kaldım moralim bozuldu kötümü sistem anlamadım ?
  • Amd tabanli yapsaydin daha iyi olmaz miydi,phenom II X4 900 serisinden mesela,ayni butceye.
    Hayirli olsun bu arada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun kardesim

Allah daha da iyilerini nasip eder insallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem guzel ama her ne kadar g3258 guzel bir islemci olsa da sonucta pentium :/ Yetersiz kalabilir o yuzden i3 4160 yada i5 2500k dusunebilirsin

• hatırladım konuyu tebrikler
  • Helal sana kardeşim eski konu ama okudum şimdi yeni gördüm konuyu azmin zaferi olmuş hayatın hep başarılı geçsin inşallah

• Azmin zaferi hocam ben de 1800 tl biriktirmiştim PC için kardeşimle zamanında hey gidi...

Edit:Bence kesinlikle AMD işlemci tercih edilmeliydi.Aman diyim o işlemci sizi yarı yilda bırakmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 9 Nisan 2015; 1:03:10 >
  • Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumlara baktım ve vazgeçtim sistemden. Zaten derslerim çok kötü geldi ilk sınavda. Sene sonuna kadar para biriktiricem hemde dolar düşebilir hemde dersleri düzeltirim olmayacak böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hocam yorumlara baktım ve vazgeçtim sistemden. Zaten derslerim çok kötü geldi ilk sınavda. Sene sonuna kadar para biriktiricem hemde dolar düşebilir hemde dersleri düzeltirim olmayacak böyle.

Çok mantıklı tercih olur.Yazın gömülürsün hem de daha iyisini toplamış olursun.

• maeglin_palantir kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Zaten konu eski editler yeni zamanla editledim hep.
  • Helal olsun be sen bu Dünya'daki her şeyi yaparsın bu azimle tebrik ederim tek tek okudum yazdıklarını

• Don Quilote kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam . Sanırım vaz geçtim yaza kadar erteliyicem okulda ilk sınavlarım çok bozuk onları düzeltmek için çalışıcam. Birde evde vücut çalışmaya başladım bu ikisini de başarabilirsem gerçekten süper olur .
  • ben de istediğim sistemi almak için 2 yıl para biriktirmiştim acelem yoktu (imzamdaki sistem para pybs den birazını yedim birazını kenara koydum öyle)
  • O pcyi alma parani cope atma biriktir devam et yazi cikar gene bayram seyran derken atarsin 3-5 birsey alirsin sana o sistemi al dedi kim akil verdi bilmiyorum ama usta falan degil usta adam sana o sistemi aldirmaz bekle der onune gelen sistem oneriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Teşekkür ederim hocam . Sanırım vaz geçtim yaza kadar erteliyicem okulda ilk sınavlarım çok bozuk onları düzeltmek için çalışıcam. Birde evde vücut çalışmaya başladım bu ikisini de başarabilirsem gerçekten süper olur .

Aynen, derslerinize ve sosyal hayatiniza ve kendinize onem verin. Bu sure zarfinda para vs biriktirin butcenizi arttirmaya bakin hem belkide o zamana kadar dolar duser. Sistrm tavsiyesindede yardimci olurum. Fiyat bakimindan hepsiburada vatan gibi yerler baya kitliyor. Suan mobilim ama sizi tekrar bilgilendiririm. Iyi geceler

• azmin tebrik edilesi, benim de vakti zamanında para biriktirme hevesim olmuştu da yarıda kalıyor hep

hayırlı olsun güle güle kullan pc'ni
  • Merhaba
    Tebrikler
    İyi forumlar

• Gizli para biriktirme ilkokullu detected

Edit İşlemciye üzüldüm demişsin o paraya en iyi işlemcilerden biri o ekran kartı da kötü tercih değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 9 Nisan 2015; 8:30:02 >
  • Tebrik ediyorum kardesim bu azmini yasamin boyunca degerlendirmen dileğiyle

• Ps4 alsaydın
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.