Bildirim
hadi ateyizler bunu da açıklayın ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
after effects in yeni reklamı o -
mağara -
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
after effects in yeni reklamı o
onla bu kadar iyi yapamazlar başka pro kullanılmış gibi -
Mağara -
quote:
Orijinalden alıntı: trabzonfalcon
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
after effects in yeni reklamı o
onla bu kadar iyi yapamazlar başka pro kullanılmış gibi
nasıl yapılmaz , vegasla bile 2 video iç içe getirip buna yapın yaparsın -
dikkatlice izleyince ufak tefek hatalar görülebiliyor çok profesyonel işi değil ama amatörde değil biz en iyisi yarı pro diyelim bunu ilk defa izledim kim yaptıysa iyi iş çıkarmış
edit: atayiz değilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 24 Eylül 2012; 23:44:46 > -
Ateyizim ama açıklayamıyorum. -
dostum bir oyunun videosuymuş bu. Videodaki kadın sadece oyun karakterini temsil ediyor. Youtube yorumlarına bakarsan oyunun sitesine ve videoya ulaşabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1000 yıllık digital baskıcıyım böyle shop görmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: 4Sfenks
dostum bir oyunun videosuymuş bu. Videodaki kadın sadece oyun karakterini temsil ediyor. Youtube yorumlarına bakarsan oyunun sitesine ve videoya ulaşabilirsin.
kardeş haberlerde çıktı bu haberi yapanlar da mı bilmiyor o zaman bunun oyun olduğunu ? -
-
x.wanmei.com sitesinden diğer reklam videolarına da bakabilirsin. Yeni çıkacak bir oyunun reklamı bu... Haber siteleri yayınladı diyorsun. Adamlar ilgi çekici herşeyi yayınlarlar tabi. Artık iş haber yapmak değil daha fazla tıklanmak. Onlar da biliyor reklam olduğunu. Biz siteye koyalım millet izlesin reytingimiz artsın diye düşünüyorlar -
hande ataizi diye okudum -
quote:
Orijinalden alıntı: SebaStianbjK
x.wanmei.com sitesinden diğer reklam videolarına da bakabilirsin. Yeni çıkacak bir oyunun reklamı bu... Haber siteleri yayınladı diyorsun. Adamlar ilgi çekici herşeyi yayınlarlar tabi. Artık iş haber yapmak değil daha fazla tıklanmak. Onlar da biliyor reklam olduğunu. Biz siteye koyalım millet izlesin reytingimiz artsın diye düşünüyorlar
sağolun sizin sayenizde bilgilenmis oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X