Şimdi Ara

## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gerekenler : ## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
0
Favori
102.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: knight_offline

ya sens iyi demi$sin de soylesem kotu amaclarda kulanirlar fln diye sende haklisin ama her gun charim buyuk tehlikeler geciriyo bana ozelden daha ayrintili yazarmisin kotu bi yolla kullanacak birisi deilim simdiye kadar oyle bi istegimde olmadi bsakasinin emeginde ginede tesekkurler ama tam tatmin olmadim

Cok fazla vaktim olmuyor arastirip ugras verip bir cozum yoluna gitmek icin. ...

Umarim kisa surede aciklayici ve kesin bir net sonuc cikarip sizlerle payla$irim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Ben Kaspersky 5.0.390 ıncı sürümü var hergün update ediliyo ayrıca Kasper Anti-Hacker var bunlar yetermi
    bi de Windows Defender Spywareler için

kaspersky yeterli arkadasim Kaspersky in uzerine herhangi bir Spy prg rami kullanman ho$ olurdu sende microsoft deffender kullaniyormussun guzel bir ikili olmu$ bana sorarsan sistemi degistirme .
  • SenS yazdıgıma cvp verdigin için tşk ediyorum ama siteden herseyi yaptım yardımcı olmadılar seninle bu konu hakkında bire bir konusmak isterim msn sevimli_kurt881@hotmail.com eger ilgilenirsen sevinirim ... arkadaşlar lütfen herkes eklemesin asıl msn adresim degil sadece yardım için !! Sens şimdiden saol kardeş...
  • SenS calismalarini takdir ediyor ve daha aydinlatici cevaplarini bekliyoruz kolay gelsin
  • SenS biraz yardım lazım lütfen ilgilerin misin
    arkadaşım bana knight empire ile ilgili yaklaşık 17. mb civarı bir dosya atmıştı.video;msn den indirdik ve indiğinde izlemek için dosyaya tıkladım ve açılmadı.Karşıma "bu dosya açılışında risk nedir" gibi bir soru çıktı ve hemen kapattım.Ertesi gün bilgisayarı açtığımda k.o ya giremiyordum.sanki biri benim yerime giryordu.tüm sayfalar yükleniyordu,information sayfası da yüklendikten sonra oyundan atıyordu beni.oyunu sildim birdaha yükledim.bu sefer page ler adam akıllı inmedi.sonra oyunu yine sildim.":/C" bölümünde progrime files da kalan "knigt online" dosyasını da silmeye çalıştım fakat silinmedi.içinde Hack Sheild dosyasının içinde bulunan .dll uzantılı bir dosya silinmedi.ertesi gün girdiimde bilgisayara hack sheild dosyasının içi boştu.sence sorunum ne olabilir.

________________SERWER:OLYİMPİA,IRK:EL MORAD,LVL:57,İB:+6,İSİM:SHADOW_HUNTER_______________

• quote:

Orjinalden alıntı: blizzard_flamers

SenS biraz yardım lazım lütfen ilgilerin misin
    arkadaşım bana knight empire ile ilgili yaklaşık 17. mb civarı bir dosya atmıştı.video;msn den indirdik ve indiğinde izlemek için dosyaya tıkladım ve açılmadı.Karşıma "bu dosya açılışında risk nedir" gibi bir soru çıktı ve hemen kapattım.Ertesi gün bilgisayarı açtığımda k.o ya giremiyordum.sanki biri benim yerime giryordu.tüm sayfalar yükleniyordu,information sayfası da yüklendikten sonra oyundan atıyordu beni.oyunu sildim birdaha yükledim.bu sefer page ler adam akıllı inmedi.sonra oyunu yine sildim.":/C" bölümünde progrime files da kalan "knigt online" dosyasını da silmeye çalıştım fakat silinmedi.içinde Hack Sheild dosyasının içinde bulunan .dll uzantılı bir dosya silinmedi.ertesi gün girdiimde bilgisayara hack sheild dosyasının içi boştu.sence sorunum ne olabilir.

________________SERWER:OLYİMPİA,IRK:EL MORAD,LVL:57,İB:+6,İSİM:SHADOW_HUNTER_______________

Arkadasim. Muhtemelen arkadasinin sana gonderdigi program. Hackshield i etkileyen ve hackshield in izin vermedigi 3 uncu parti programi diye adlandirdigimiz KOHACK gibi programlardan biri ... veya herhangi bir keylogger da olabilir senin o arkadasin senin Charini Soymak istemiste olabilir. Lakin Senin burda yapman gereken Bu konunun en ustunde Anlattigim Hibi Regedit bolumunden Trojanlari elle bulman ve temizlemen veya Spy ve Trojanlari temizleyen bir kac program veya onerim kaspersky benzeri bir prg kuruup PC yi guvenlige alman gerekli daha sonrada...

CTRL + ALT + DELETE tuslarina bastiginda Cikan ingilizcesi -->> TAsk manager Turkcesi ----> Gorev Yoneticisi. Orada bulunan Butun Calisan Dll Dosyalarinin Gorevlerini sonlandirazcaksin. yani gorevleri sonlandirabildiklerini.. Daha Sonra KO yu sileceksin ve ardindan Program Files daki KO dizinini de sileceksin Daha sonra SPY ve Anti virusleri calistiracaksin ve Restart atip ayni islemi 2 inci kez de yaptiktan sonra KO yu temiz bir sekilde kuracaksin .

Saygilarimla .

• ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM ... söylediin yöntemi yaptım ,ztn bende kaspersky ın yanında hitman 2.2.3 wardı regeditten virüsü buldum we ko yu silip tekrar yükledim şimdi tıkır tıkır çalışıyo oyun
  • Saol dostum...Çok hacklenmiştim nedenini öğrenmiş olduk...inş nedeni budur..
  • SenS bişey daha sormak istiyorum,şu senin aslan resmi war ya....onu nerden koyuyosun.ben de resim koycam da
  • Sens son bi sorum daha war sana
    senin şu aslan resmi war ya isminin altında ...onu nasıl koyuyorsun ya ben de resim koymak istiorum da
  • hala gırmıoooooooooooooo
  • iyi demıssın ama bıze koxp dıe hack atınca 2 mıyar cort a gıttı.heske bıraz erken yazsaymısın
  • senin mesajdakı amacın ne bu kadar sacma msj mı olır o zaman al bı premıum.gır oyuna.hadı kalın sagılcakla bye.
  • senın heklenmende regedıttekı tum accauntlar mı hacklendı yoksa onlıne oldugun mu?msj pls!
  • allah ne muradın varsa versin cok saol..
  • tşşkr
  • gerçekten çok başarılı bi topic tebrikler
  • teşekürler sens ama ben empire oynamıyorum :((
    ben japon knight online dayım orada olanlar nicklerini ve servarlarını sölesin sevinirim

bu arada beyler biliyorum konularınızla alakasız ama
    benim çok acil olarak xegenonda bir adama ihtiyacım var
    0 dan açmak biraz batıyor :D
    ama beleşede istemiyorum bakın jpko(japon knight online)
    da sonu G olan bölümde lvl 56 ice magem var
    120 int gerisi mp buna karşılık str pirest warrior veya assasin takası olur
    lvl 55- olmasın lütfen

cvp larınızı lütfen deno_redkit@hotmail.com
    a iletiniz

• ya arkadaşlar biri bana cwp yazsın noolur ... Şu resimleri nasıl koyuyosunuz yaa mesela sens sende aslan resmi war ama bende bişey yok .ben nasıl koycam bi resim ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: blizzard_flamers

ya arkadaşlar biri bana cwp yazsın noolur ... Şu resimleri nasıl koyuyosunuz yaa mesela sens sende aslan resmi war ama bende bişey yok .ben nasıl koycam bi resim ???

Bak profilim diye bir yer var...
    ordan (Avatarını)Seç
    Bide boş boş konuşarak topicleri kirletme lütfen...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.