Şimdi Ara

## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gerekenler : ## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
0
Favori
102.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    millet bunu okuyana kadar bilgisayarı çöker :D
     ## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gerekenler : ##
  • kardes güzel yazmıssın ama okadar para vercene xp pro service pacht 2 kullan ve tanımadıgın ısnsalardan gelen mailleri acma ayrıca msnden resim ve müzik almazsan tjorej,worm,keylogger,scrennlogger ve bunun gibi .exe yemezsin
    ayrıca bu oyallar hack degildir crack tir lütfen hack kelimesini yanlıs kulanmayalım
  • ben yok tan yere hecklendim
  • ya abi boyle sacma mesaj yazmayın.
  • abi işleri güçleri topic kirletmek işte e dersin.. yok biri diyo çok uraşmışın bunları yazmak için yok dieri diyo bunlar reklam kokan hareketler ....ARKADAŞIM bak, Sens arkadaşımız böyle güzel bir topic hazırlamış . içine etmeye hakkın war mı söyle ya
  • saolasınız emeinize sağlık!!!
  • arkdaşlar ben yeniyim merhaba
  • aptalca yazilan her msj'in sahibi cezasini cekecektir.
  • LWL 53 DEN 43 E DUSME FLAME ORC MAGE VAR XGENON DA PELERINLI CLAN A GIRMEK ISTIORUM LÜTFENN YARDIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

LWL 53 DEN 43 E DUSME FLAME ORC MAGE VAR XGENON DA PELERINLI CLAN A GIRMEK ISTIORUM LÜTFENN YARDIM

arkadaşım sana birkaç şey sormak istiyorum
    1)Nasıl oldu da 53 ten 43 e düşebildin (helal olsun)
    2)bu Topic in adı "HACKLENMEMENİZ İÇİN GEREKENLER" neden bu topiği böyle saçma birşeyle kirletiyorsun
  • SenS ,belki sorum biraz abes kaçıcak ama :knight online oynuyor musun,hangi serwerdasın ve adamın lvl kaç ?
  • Cok saol iş görecek bu
  • emeğine sağlık SenS gerçekten çok yararlı başarılı bir topic olmuş tebrk ederm başarılarnn dvmını dilerm:)
  • abi çok saol iki tane litmus mu ne ondan buldum sildim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: refractory

abi çok saol iki tane litmus mu ne ondan buldum sildim:)

rica ederim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: blizzard_flamers

SenS ,belki sorum biraz abes kaçıcak ama :knight online oynuyor musun,hangi serwerdasın ve adamın lvl kaç ?

evet oynuyorum : olympia , Ares , edana serverlarinda oynuyorum oynuyordum. bazen yine arada oynuyorum :)
  • Beden de kısa bı tavsıye cafelerde oyuna gırecegınız zaman word dosyasına id ve şifrenizi nasıl yazarsanız yazın bulurlar key loger sayesinde çalınırler ama siz masa ustu klawyesi yerine ekran klawyesini kullanırsanız sıze ulaşmaları çok zor olur:P(başlat/donatılar/erişebilirlik/ekran klawyesi)
  • olyimpiada insan mısın.ben insanım lvl 57 battle priest.istersen seninle oyniyalım.şeref duyarım yani
  • Arkadaşlar bir şey sorcam ama aptal gelebilir şimdi ben internet de KO için gezerken bedava primium diye bi yazı gördüm hemen dosyayı indirdim çalışmadı ben de kenarda bıraktım belki bir gün işe yarar dedim 2 gün sonra virüs programım (AVG Free Edition) 6 adet o dosyada şunu buldu Trojan Horse PSW.Generic VZA diye bir şey buldu.Ben o dosyayı silince o Trojandan 4 adet kaldı.Sonra Ad-Aware SE Personal adlı programı indirip yükledim bunla tardım bilgisayarı 47 virüs+4 trojan =51 kritik dosya çıktı karantineye aldım ama bu yazıyı görünceye kadar trojanın ne zarar verdiğini bilmediğim için Ad-Aware SE Personal ı indirmedim şimdi webHancer diye bi virüs var sadece karantineye alabiliom bide bu trojan suan karantinede zarar verir mi? onu karantineye almadan önce oyna kaç defa girdim ama hacklemediler yoksa trojanın bu çeşidi zararsız mı? Cevabınızı kısa zamanda bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blizzard_flamers

olyimpiada insan mısın.ben insanım lvl 57 battle priest.istersen seninle oyniyalım.şeref duyarım yani

Olympia da Karus'um
    Nick : SenS
    Clan : Guardian (benim Clanim)

:)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.