Bildirim
## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gerekenler : ## (9. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kardes güzel yazmıssın ama okadar para vercene xp pro service pacht 2 kullan ve tanımadıgın ısnsalardan gelen mailleri acma ayrıca msnden resim ve müzik almazsan tjorej,worm,keylogger,scrennlogger ve bunun gibi .exe yemezsin
ayrıca bu oyallar hack degildir crack tir lütfen hack kelimesini yanlıs kulanmayalım -
ben yok tan yere hecklendim -
ya abi boyle sacma mesaj yazmayın. -
abi işleri güçleri topic kirletmek işte e dersin.. yok biri diyo çok uraşmışın bunları yazmak için yok dieri diyo bunlar reklam kokan hareketler ....ARKADAŞIM bak, Sens arkadaşımız böyle güzel bir topic hazırlamış . içine etmeye hakkın war mı söyle ya -
saolasınız emeinize sağlık!!! -
arkdaşlar ben yeniyim merhaba -
aptalca yazilan her msj'in sahibi cezasini cekecektir. -
LWL 53 DEN 43 E DUSME FLAME ORC MAGE VAR XGENON DA PELERINLI CLAN A GIRMEK ISTIORUM LÜTFENN YARDIM -
quote:
Orjinalden alıntı: OrQuN
LWL 53 DEN 43 E DUSME FLAME ORC MAGE VAR XGENON DA PELERINLI CLAN A GIRMEK ISTIORUM LÜTFENN YARDIM
arkadaşım sana birkaç şey sormak istiyorum
1)Nasıl oldu da 53 ten 43 e düşebildin (helal olsun)
2)bu Topic in adı "HACKLENMEMENİZ İÇİN GEREKENLER" neden bu topiği böyle saçma birşeyle kirletiyorsun -
SenS ,belki sorum biraz abes kaçıcak ama :knight online oynuyor musun,hangi serwerdasın ve adamın lvl kaç ? -
Cok saol iş görecek bu -
emeğine sağlık SenS gerçekten çok yararlı başarılı bir topic olmuş tebrk ederm başarılarnn dvmını dilerm:) -
abi çok saol iki tane litmus mu ne ondan buldum sildim:) -
quote:
Orjinalden alıntı: refractory
abi çok saol iki tane litmus mu ne ondan buldum sildim:)
rica ederim :) -
quote:
Orjinalden alıntı: blizzard_flamers
SenS ,belki sorum biraz abes kaçıcak ama :knight online oynuyor musun,hangi serwerdasın ve adamın lvl kaç ?
evet oynuyorum : olympia , Ares , edana serverlarinda oynuyorum oynuyordum. bazen yine arada oynuyorum :) -
Beden de kısa bı tavsıye cafelerde oyuna gırecegınız zaman word dosyasına id ve şifrenizi nasıl yazarsanız yazın bulurlar key loger sayesinde çalınırler ama siz masa ustu klawyesi yerine ekran klawyesini kullanırsanız sıze ulaşmaları çok zor olur:P(başlat/donatılar/erişebilirlik/ekran klawyesi) -
olyimpiada insan mısın.ben insanım lvl 57 battle priest.istersen seninle oyniyalım.şeref duyarım yani -
Arkadaşlar bir şey sorcam ama aptal gelebilir şimdi ben internet de KO için gezerken bedava primium diye bi yazı gördüm hemen dosyayı indirdim çalışmadı ben de kenarda bıraktım belki bir gün işe yarar dedim 2 gün sonra virüs programım (AVG Free Edition) 6 adet o dosyada şunu buldu Trojan Horse PSW.Generic VZA diye bir şey buldu.Ben o dosyayı silince o Trojandan 4 adet kaldı.Sonra Ad-Aware SE Personal adlı programı indirip yükledim bunla tardım bilgisayarı 47 virüs+4 trojan =51 kritik dosya çıktı karantineye aldım ama bu yazıyı görünceye kadar trojanın ne zarar verdiğini bilmediğim için Ad-Aware SE Personal ı indirmedim şimdi webHancer diye bi virüs var sadece karantineye alabiliom bide bu trojan suan karantinede zarar verir mi? onu karantineye almadan önce oyna kaç defa girdim ama hacklemediler yoksa trojanın bu çeşidi zararsız mı? Cevabınızı kısa zamanda bekliyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: blizzard_flamers
olyimpiada insan mısın.ben insanım lvl 57 battle priest.istersen seninle oyniyalım.şeref duyarım yani
Olympia da Karus'um
Nick : SenS
Clan : Guardian (benim Clanim)
:)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X