Şimdi Ara

## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gerekenler : ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
0
Favori
102.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Seleric

bence bu başlık altında verilen bilgiler nerdeyse tamamen bo$ hatta BOMBO$

KO şifrenizin başkalarının eline geçmesinin bi kaç yolu var
    1- Trojanlar (Truva atları)
    2- Oyunun açıklarından faydalanan Trade Hack
    3- keylogger lar
    4- birisinin gizlice siz şifrenizi yazarken sizi izlemesi

1 kere en başta sağlam bir antivirüs kullanırsanız ve sürekli update ederseniz bilgisayarınıza kesinlikle herhangi bir trojan bulaşma ve yayılma riski yoktur. Antivirüs olarak kaspersky kullanın herhangi bir sorun yaşamazsınız ve herhangi bir şekilde trojan bulaşmaz.
    Trade Hack için henüz tek kesin çözüm var o da trade in kapalı olması ve tanımadığınız kişilerden trade almamanız.
    Bazı Keyloggerları antivirüsler yakalayamıyor. Eğer bilgisayarınızda her gördüğünüz programı açmak gibi bir huyunuz yoksa ve temkinli bir internet kullanıcısıysanız kesinlikle keyloggerlar sizi bulmaz ve bu programlar zaten insan yoluyla yayılıyor. Bu yüzden internet cafelerde KO ı çalıştırmak çok büyük bir risk.

Eğer şifrenizi sıksık değiştirirseniz ve başkalarının tahmin edemeyeceği bir şifre seçerseniz ve en önemlisi harfler ile rakamların karışık olduğu bir şifre kullanırsanız tahmin edilmesi zor olur.
    örneğin "hA1z9Os6n1" tahmin edilmesi imkansız bir şifre
    kolay gele

Sen hangi Serverda oyunuyorsun nickin ne ?

• eywallah kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alarik -- 22 Şubat 2006 22:42:20 >
  • hmm gusel olmus ne dıım
  • + 1 dıom baska 1 sey demıom ha bu arada arkadaslar dıqqat edın walla benım 62 mage hack yedı
  • baba çok saol çok yararlı 3 kere hacklendim daha hackleyemezler inşllah çoook saol

• Antivirler bitiyo hepsi 30 günlül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicious Bee -- 23 Şubat 2006 20:27:07 >
  • çok doğru bir iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_lonely

evet.yararlı olabilcek bir topic.tebrikler

+1
  • çıtır çerez gibi hack yiyen arkadaşlar için çok yararlı bir topic
  • sens hadı dm kesmeye gel
  • ben bi char zate trade yüzükden hack yediiii..........
    bi daha trade yok size tavsiyem olsun
    arkadaşlar
  • kardeşler biri bana yardım edebilrimi
    benim 44 lwl bi charım var
    şifremi değiştiremiyom
    ko sitesinden olmuyo
    gizli sorumuda unuttum
    hergün başka kişiler giriyo ve onlarda değiştiremiyo ne iş bu
    i

• su hack edenlerı yakalarsalarda bann atlasalar
    AMİN DEYİN LAN
  • sağolun yararlı oldu
  • ya sen bunları nerden bılıon gm falanmısıın

• İRON BOW +7 ALINIR (CYPHER)

• açklamalar güzel ve net olmuş ama bnm için heç (çoktan hacklendim) neyse ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tynasorusrex

kardeşler biri bana yardım edebilrimi
    benim 44 lwl bi charım var
    şifremi değiştiremiyom
    ko sitesinden olmuyo
    gizli sorumuda unuttum
    hergün başka kişiler giriyo ve onlarda değiştiremiyo ne iş bu
    i

µUst konuyu okursan sifre Degistirmeyi veya degismeyen sifrelerin nasil Support team ile baglanti kuralacagini anlattim...

• şimdi ben paypal aldım bi kere kullandm bu customer support işini...ama bronze premium suresi bitnce yine işe yarıomu bu bilgiler yoqsa bidahamı almak lasım yani sadece bronze premium etkinkenmi işe yarıo
  • bende moronda cıw aldım 2 tane bırı başladı abı bana gelenlerı verımısn ıyı dedım alll başladı daha bır atış yaptım abı ver dedı gelenleri bu ıkıde bır trade atmaya başladı atma yatacaz . neyse adamın koturol edemedım bu cıw bızı hacleyecek hemem bılgısayarı reset ledım .hiç bır şeyı konurol edemıyordun
    ıyılık yapalım derken adam gıdıyordu azda.bızım arkdaş var 1,8mil parısı vardı adamı gıtı bırde oku ıron bow
    herkezın başıdan gecıyor hac olayı ben 2 hacledım trade olarak bır bakayım dedı :) bak dedım
    bundan sora trade blok yapıyorum.kapatıyorum.safff 8+75 var ustunuzde fazla para buludurmayın.
    marona gıtınızde trade kımseyle yapmayın yanı takas işi yaş iş ben soylemesı hala nowa olamadım
    ıwı54 mage berus bunu nowa yapayım bunlada kendıme bır nowa daha yapacam yedekte dursun dıye.
    nowa olayım burdakı arkadaşlarda yardım edecem.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.