Şimdi Ara

## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gerekenler : ## (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
0
Favori
102.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel bir üst konu olması gerek konu olmuş tebrik ederim SenS
    peki bir sorum olucak

avast! Antivirus ----------- Spybot - Search & Destroy -------- Lavasoft Ad-Aware SE Personal-------Microsoft AntiSpyware, virüs programlarını kullanıyorum bana yetiyor ama sence yeterlimi_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

-------------------------------------------

EKLENTI : 16 SUBAT 2006

HITMAN isimli PROGRAMI ONERIYORUM :

http://members.home.nl/mloman/hitmanpro233.exe

Yapilmasi gereken :

Bilgisayarinizdaki Spy ve Virus programlarinizi silin ardindan bir restartr atin Hitman'i yukleyin ... SPY logger keylogger trojanlari yakalamak icin bir kombinasyondur hitman En iyi SPY ve Trocan Programlarin toplamidir Hitman .
    Bir kac tane Program kuracak hitman Bilgisayariniza $a$irmayin Kac tane program kuruyor ayni anda diye bu sizin iyiliginiz icin ..

Saygilarimla ...

----------------------------------------------------------

peki bu Hitman adlı program PC yi kasarmı_?

• bu nası yükleme ya bişe anlamadım ben bişe yapmadan maus kendi oynuyo seçenekleri seçiyo yüklüyo
    normal mı bu?????
  • duyurukarın için tşk dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

çok güzel bir üst konu olması gerek konu olmuş tebrik ederim SenS
    peki bir sorum olucak

avast! Antivirus ----------- Spybot - Search & Destroy -------- Lavasoft Ad-Aware SE Personal-------Microsoft AntiSpyware, virüs programlarını kullanıyorum bana yetiyor ama sence yeterlimi_?

avast yerine kaspersky'i oneririm .
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

bu nası yükleme ya bişe anlamadım ben bişe yapmadan maus kendi oynuyo seçenekleri seçiyo yüklüyo
    normal mı bu?????

evet normal kendi kendine yukluyor Pc ne gore ayarlari yapiyor birak sadece izle arkadasim nasil yukluyormus diye :)
  • sağolasın dostum
  • gerçekten güzel bir iş becermişsni ellerine sağlık kardeş
    teprik ederim bravo
  • +8 horn crossbow üstüne 250m üstüne +3 mirage werdi bende ona kekuri ring werdim
    2 gün sonra charım soyuldu amk yaw ama şimdi giren yok düzelttims ayılır alla şükür
    gerçekten dikkat edelim arkadaşlar soyuyolar şerefsizler_!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• ya okudum da genelini ama trade hack konusu tatmin edici gelmedi arkadaslar sens senden ozellikle tatmin edici bi cvp bekliyorum biraz daha aciyim arkadaslardan hck yienler var diolar en kesin yolu trade etmicen tanimadigin adamlarla ama bazen oluyo takasa mecbur kaliyoruz cok lazim olan bisi oluyo herne ise bu sabah basima geldi iron bow alacaktim apram yetmio adam a biraz para + item teklif ettim kabul eeti sonra kayboldu mesela yoksa takas edecektim simdi , trade hack nasil calisir (trojan usulu ile mi keylogger mi yollar nasil yollar ?) trade de hack yedigimizi nasil anlariz sadece gelen tradeyi kabul edip iteme baksak mesela ama bir alisveris olmasa yani trade + ok e basmasak bile trade hack yeme olasiligimiz varmi ??
  • Customer Supportun cevabı ne kadar zamanda gelir ??2 hafta önce adamlara tüm bilgileri yolladım hala tık yok...
  • ya peki
    Knightonline Trade Hack.!!!! bundan nsl kurtulcaz bana bunu söyleyin
  • meraba arkadaşlar... siteyi yeni gördüm cok güzel ve içerikli konular yazıyor hll olsun diyorum.. bide arkadasımızın yazdıgı cok önem tasıyan bi konu.. ama sunu merak ediyorum bana herseye karsı ii olan güzel bir virüs programı adresi verebilecek varmı cok lazım hangisi ii olup olmadıgını bilmiyorum şimdiden yardımınız için tşk ediyorum hayatınızda basarılar!!
  • Sens senden yardım almam lazım .. görüyorumki knight hakkında bilgin cok fazla..benim kohackden carım hacklendi yabancı bir adam konusuyor cara zarar vermiyor clanım var onuda bozmadı duydumki bunlar carları kohackden hackleyip satıyorlar carı geri almak içni herseyi yaptım gold premium üyesiyim birde ama siteden her degiştirme sırasında olmadı mynet e mail adresime yeni şifre istedim gelmedi yardımcı olursan sevinirim ARKADAŞLARA TAVSİYEM KOHACK DEN UZAK DURSUNLAR...!! 62 lvl PALADİN SERVER: BERAMUS ID : :::::MEDUSA:::::
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight_offline

ya okudum da genelini ama trade hack konusu tatmin edici gelmedi arkadaslar sens senden ozellikle tatmin edici bi cvp bekliyorum biraz daha aciyim arkadaslardan hck yienler var diolar en kesin yolu trade etmicen tanimadigin adamlarla ama bazen oluyo takasa mecbur kaliyoruz cok lazim olan bisi oluyo herne ise bu sabah basima geldi iron bow alacaktim apram yetmio adam a biraz para + item teklif ettim kabul eeti sonra kayboldu mesela yoksa takas edecektim simdi , trade hack nasil calisir (trojan usulu ile mi keylogger mi yollar nasil yollar ?) trade de hack yedigimizi nasil anlariz sadece gelen tradeyi kabul edip iteme baksak mesela ama bir alisveris olmasa yani trade + ok e basmasak bile trade hack yeme olasiligimiz varmi ??

quote:

Orjinalden alıntı: bicikzade

ya peki
    Knightonline Trade Hack.!!!! bundan nsl kurtulcaz bana bunu söyleyin

Trade Hack Konusunu burda anlatirsam Bir Cok kisi Trade Hack yapar ve Server Alt ust olur....
    Demek istedigim Trade Hack'i Anlatamiyorum Bende kac gundur onu dusunuyorum Foruma nasil Anlatsam Trade ile Hacklenmesinler diye ama bir turlu yolunu bulamadim . Konuyu Soyle acikliyayim. Bazi ornekler verecegim... :

Mesela MSN Messenger Hepiniz kullaniyorsunuz . MSN'e Kullanici adi ve Sifrenizi Girdiginizde. MSN'in Serverina Kullanici adi ve sifreniz En az 128 bit sifrelenerek ve encrypt(sifreleme sistemi) seklinde gonderilir. xbcf79kbfh gibi gonderiliyor yani garip garip rakamlar... MSN sunucusu Bunu algilayip Sizi MSN serverindaki Kayitli olan bilgilerinize ulastiriyor. ve artik Arkadas listeniz ve Gruplariniz e-mailleriniz Dosyalariniza ulasiyorsunuz. Tipki Knight Online da oldugu gibi . Lakin Knight Online da soyle bir olay var. Trade :) MSN de Login olduktan sonra Listenizdeki Online Herhangi birt kisiye tikladiginizda Sizin ona yazdiklariniz ve onun size yazdiklari MSN Server"ina Gidip yorumlanmiyor Yani sadece Iki Kisinin IP adresi arasindaki bir veri transferi seklinde Gerceklesiyor . iste tam bu esnada birisi bana dosya gonderirse Bende Bu dosyayi MSN den kabul etmeden Hemen MSN i assagi indirip DOS ortami veya Baska bir 3 uncu parti programlarini kullanip Bana O dosyayi Gonderen kisinin IP adresini hatta MAC(fiziksel adresi) ne kadar alirim daha sonra o kisiye zarar verebilirim bunu elbette yapmiyoruz sadece anlatiyoruz :) Knight online da Ayni busekildedir . Ama tek fark Knight Online'da Size Trade Atildiginda KO yu assagiya indiren Kisinin DOS ortamindan o kisinin account bilgilerini alamamasidir. yani Trade ile Bilgilerin hepsi alinamaz bu imkansizdir. Sadece IP adresi , kisinin MAC adresi , Kisisin bilgisayarinin ismi filan alinabilir. iste bu esnada. 3 uncu parti bir program Bu programin ismini aciklayamiyorum . Bu programi kullanip sizin bu esnada oyun Accout bilgilerinize ulasilabiliniyor.

sizin Trade den hacklenmemenizin 1 tek yolu Buda K2 Firmasinin TCP/IP protokolundeki Oyunlarinin icerisinde bir BNC sistemi yaratmalari iki kisi Trade attiginda kisilerin sadece birbirleriile o andaki alis veris esnasinda bir baska platform yani sanki 3 ve 4 uncu char lar ile yaparmis gibi daha sonra trade bittiginde Kaydederken bu islemlerin gercek Charlarinda Save'lenmesi. Lakin bunu halen yapamadilar. Siz kullanicilarinda bunu engelleyebilmesi icin tek secenek : Trade HAckde kullanilan Programin aynisini kullanmak :) o program ile Account bilgilerinizi Fake Gosterebiliyorsunuz. iste bu sebeple bende Trade Hacki engellenemenin yontemini anlatamiyorum sizlere ..

NOT : Bu trade anlatim Sadece Trade Hackin 1 yonudur Bir digeri ise Komutla uygulanir Mesela /trade .................................................................. ve size bir trade gelir kbul edersiniz ve itemleriniz transfer olmus olur buda char trade hack degildir item trade hacktir bunu yapmalari icin sizin itemlerinizi bilen bir kisi olmasi gerekli veya itemlerinizi tahmin etmesi gerekli. Trade Hack in onune gececekler calisiyorlar. (mi$)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 20 Mart 2006; 5:13:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: A_G_A_D

Sens senden yardım almam lazım .. görüyorumki knight hakkında bilgin cok fazla..benim kohackden carım hacklendi yabancı bir adam konusuyor cara zarar vermiyor clanım var onuda bozmadı duydumki bunlar carları kohackden hackleyip satıyorlar carı geri almak içni herseyi yaptım gold premium üyesiyim birde ama siteden her degiştirme sırasında olmadı mynet e mail adresime yeni şifre istedim gelmedi yardımcı olursan sevinirim ARKADAŞLARA TAVSİYEM KOHACK DEN UZAK DURSUNLAR...!! 62 lvl PALADİN SERVER: BERAMUS ID : :::::MEDUSA:::::

Oncelikle gecmis olsun arkadasim ...

Ben Knight Online dan cok iyi anlamiyorum yani Sandiginiz Kadar oyun hakkinda bilgim yok sadece Oyunun mantigini biliyorum . ve biraz programlama hakkinda bilgiye sahibim o kadar fazlasi yok yani .

Senin konun HAcklenmissin ve Premiumsun Konunun en ustunde Premium uyelerin Support Team e ulasabilmenin yolunu anlattim incelersen Yararli olabilir. Hic bir sekilde Yinede Support teame msj yazipda ilasamazsan veya herhangi bir gelisme olmazsa tekrar yaz buraya baska sekilde yardimci olabilirim .

• Ben Kaspersky 5.0.390 ıncı sürümü var hergün update ediliyo ayrıca Kasper Anti-Hacker var bunlar yetermi
    bi de Windows Defender Spywareler için
  • ya sens iyi demi$sin de soylesem kotu amaclarda kulanirlar fln diye sende haklisin ama her gun charim buyuk tehlikeler geciriyo bana ozelden daha ayrintili yazarmisin kotu bi yolla kullanacak birisi deilim simdiye kadar oyle bi istegimde olmadi bsakasinin emeginde ginede tesekkurler ama tam tatmin olmadim
  • saol dostum gusel calısma
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.