Şimdi Ara

## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gerekenler : ## (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
0
Favori
102.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dehşet bir topic olmuş hocam.. ellerine sağlık
  • Merhaba,

PunkBusterla anlaşma sağlanmış sanırım. HackShield ile sözleşme bitmiş. SENS özellikle bu konuda "Trade Hack" konusunda yazıdğın bilgi ve Punkbuster'in web sitesinden aldığım bilgi konusunda "Trade Hack" tarih olacak. Oyuncular arasında direkt bağlantı olmayacakmış. Aman olmasında kabuslarımız bitsin artık.

SENS PunkBuster'in info sayfası burada;
    http://www.evenbalance.com/index.php?page=info.php

Bence güzel ve sağlam bir adım olacak. Bununla birlikte Dupe'un yapılması değilde, Dupe itemlerin yayılmasını önleyecek bir sistem geliştirebilirlerse müthiş olacak. Örrneğin itemler trade aşamasında yada tezgaha koyma aşamasında dupe ise silinmesi gibi, sallıyorum.

SENS güzel haberlerini bekliyoruz.

• ya bole uzuna gerek yok bence millet nie hack lesinki kufur etmediin surece gelen tradeleri kabul etme yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Albatros100

Merhaba,

PunkBusterla anlaşma sağlanmış sanırım. HackShield ile sözleşme bitmiş. SENS özellikle bu konuda "Trade Hack" konusunda yazıdğın bilgi ve Punkbuster'in web sitesinden aldığım bilgi konusunda "Trade Hack" tarih olacak. Oyuncular arasında direkt bağlantı olmayacakmış. Aman olmasında kabuslarımız bitsin artık.

SENS PunkBuster'in info sayfası burada;
    http://www.evenbalance.com/index.php?page=info.php

Bence güzel ve sağlam bir adım olacak. Bununla birlikte Dupe'un yapılması değilde, Dupe itemlerin yayılmasını önleyecek bir sistem geliştirebilirlerse müthiş olacak. Örrneğin itemler trade aşamasında yada tezgaha koyma aşamasında dupe ise silinmesi gibi, sallıyorum.

SENS güzel haberlerini bekliyoruz.

Evet yazdiklarini okudum ve bende konuyu incelemekteydim Tesekkurler Bu arada bir kac ekleme yapmak istiyorum :

Biraz programlama bilgisi ve Server Client ili$kisilerini bilen arkadaslar onuyu cok basit anlamislardir ben digerleri icin kucuk bir aciklama yapayim ..

Aslinda konu basit KO bunu neden yapmadi veya neden yapmiyor bilgim yok Her iteme Encrypt Edilmi$ bir kod yani sifrelenmis bir Seri numarasi verilmis ve bu numaralar Server a tanitilmamis iste acik burda basliyor insanlar arasinda gel git olaylari ile Dupeler ve Trade hackler vs vs herseyin basladigi nokta budur . lakin Server'a JSP Server veya C++ lari derleyecek bir *nix herhangi bir interface kuruldugunda veher item kodlarini export inport edildiginde Tradelerden item gecerken o itemin server daki Tum inventorylerindeki e$lerini gorum tane olanlarin hepsinin silinmesi cok basit bir sekilde saglanabilir ve butun Dupeler bittiginde Tradeler veya merchant lardan gectikten sonra .... Ayni serveri item numarasi kontrol edilmesi icin tutuldugunda birdaha Dupenin 'D' sini veya Trade HAck in 'T' sini duyamayabiliriz ... Acaba KO ya patch mi yazsam ne :)

• Kardeş çok sağol senin sayende 4 tane trojan buldum bilgisayarda silemedim ama karantinaya aldım tebrikler teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: **METALLİCA**

Kardeş çok sağol senin sayende 4 tane trojan buldum bilgisayarda silemedim ama karantinaya aldım tebrikler teşekkürler

rica ederim dostum keske daha cok yenilik veya daha fazla bilgilere sahip olsakta payla$sak... emin olunki yarariniza olanlari paylasacagim .
  • SenS kardeş ben bu hitman i tam olarak nasıl indirebilirim verdiğin link sanırım almanca bi siteye yönlendiriyor.Ben de orda takılıyorum bana tam olarak bir link verebilir misin lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLo_1905 -- 2 Nisan 2006; 1:36:42 >
  • Saol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

avast home antivirus
    Ad-Aware SE Personal
    Spybot - Search & Destroy

kullanıyorum yeterlımı , baska bır program onerırmısınız

kardes inanırmısın aynıları bende de var hic problemim olmadı su ana kadar
    avast saolsun
  • sens bi sorum olucak , benim rogue m hackledni ve bunun sebebi ya oyunda trade hack diye birsey warsa ondan dolayi yada ben msn de gecende biri jpg gonderdi bende kabul ettim bilgisayara indi ve actim baktim kiz resmi neyse sildim sonra , bu keylogger olma ihtimali warmi acaba simdiden yardimlarin icin teşekkur ederim
  • SAOLASIN ÇOKK TEŞEEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE HERKEZİN YAZDIKLARINI OKUDUM HEPSİDE SONDERECE YARARLI BİLGİLER..!!!!
  • KASPERSKY ANTI-VIRUS PERSONAL VE ANTI-HACKER KULLANIYORUM
    SIK SIK GÜNCELLİYORUM YETERLİ Mİ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • İnsanlar hacklenmek için elinden geleni yapıyor ama yanlıs !!
    sizene trade hack programından bosver sakin sakin adamını kas bu yanlıstır
    bunun için eğitin şart :D
  • ben hacklenmemek icin bi tek sey yapıorm o da trade leri bilmediim kişilerden olanları kabul etmemek....
    baska bi caba sarf etmedim extra bgne kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

SenS kardeş ben bu hitman i tam olarak nasıl indirebilirim verdiğin link sanırım almanca bi siteye yönlendiriyor.Ben de orda takılıyorum bana tam olarak bir link verebilir misin lütfen?

elbette var linki :http://members.home.nl/mloman/hitmanpro241.exe direk download adresidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizler İmparatoru

KASPERSKY ANTI-VIRUS PERSONAL VE ANTI-HACKER KULLANIYORUM
    SIK SIK GÜNCELLİYORUM YETERLİ Mİ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

yaninda bir spy programi ullanmani oneririm kucuk spy lar yani trojanlari anti virus programlari kimi zaman boyutlari 15-20 Kb olan bu dosyalari bulamayabiliyor Spy programlarindan microsoftunkini oneririm dostum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: aglon

İnsanlar hacklenmek için elinden geleni yapıyor ama yanlıs !!
    sizene trade hack programından bosver sakin sakin adamını kas bu yanlıstır
    bunun için eğitin şart :D

yukarida bir kac cumle yazmissin, yazmaya calismissin. lakin cok devrik cumleler kurmussun ve hic bir sey anlasilmiyor amacin ne bu topic e yazi yazmak icin veya ne anlatmaya calistin ac biraz bakalim bizde anlayalim amacini !
  • Bu seyi yazarken bayağı uğrasmıs olmalısın baksana ben 1, sınıfta okuma yarısması birincisi olmustum ama onu okuyana kadar uykum geldi kesik kesik yazsaydın okumak kolay olurdu
  • beyler lütfen adamlarımızın lvl lerini,np lerini,clanını sölemeyelim
    bunlar reklam kokan hareketler sens bunlara gerek yok
  • ARKADAŞIM TOPIC KIRLETMEYE NE KADAR MERAKLISIN YA
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.