Şimdi Ara

hacioglundan lahmacun yemeyin tokatladilar ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sariyer borekcisindeki kir pidesi 50tl olunca ve icinde hic kiyma olmayinca bari hacioglundan lahmacun deniyim dedim 2 lahmacuna 140tl verdim ufak 2 tane getirdiler icinde malzeme yok kiyma hic yok zaten dolandiricilik gibi hacioglundan lahmacun yemeyin tokatladilar ss li 

ben yandim siz yanmayin hacioglundan lahmacun yemeyin tokatladilar ss li 

o fiyata dominostan buyuk boy pizza yiyeydim doyardim enazindan hacioglundan lahmacun yemeyin tokatladilar ss li 

hacioglunun onunden bile gecmeyin hacioglundan lahmacun yemeyin tokatladilar ss li 

hacioglundan lahmacun yemeyin tokatladilar ss li

• bende geçen pidem den yedim 180 lira yanına kola da vardı.. ama lahmacunlar berbat tadı tuzu yok saman gibi

• Lahmacuna pideye disarida para vermiyorum hanim evde bi pide lahmacun yapiyor firinda inanilmaz lezzetli oluyor bol bol kiymali hemde.Disaridan ustanin terli terli elleriyle yaptigi domates salatasi olan lahmacuna para vermem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az daha para verin düzgün yiyin sonra doktora paranız çıkışmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya zaten kiyma 600 tl kilosu. Bir lahmacuna koyulabilecek kiyma max 50 gram. 50 gram da maydonoz sogan salca domates vs. 100 gr malzeme alir max. Kiyma 30 tl. Malzeme de 20 tl desen ic harci 50 tl ye geliyor. Malzemeyi hazirlayin firinlar 10 tl aliyor hamur icin. 60 tl ye gelir lahmacun max ve doya doya kiyma yersiniz. Ugrasirsaniz kiyma yerine satir et de koydurabilirsiniz.

200 gr kiyma alin 120 tl ye lahmacuncuda yaptirin 200 tl 4 5 lahmacun yersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şoray hocam Hacıoğlu ezelden beridir kazıkçı ama üzülme, bir kere yiyon kazığı sonra uğramıyon ben de 2012'de sanırım kazığı yemiştim

ekleme: hocam 2 lahmacun 140 lira çok kazık sayılmaz. tavuklu pilav o fiyata satılıyo. yani Hacıoğlu daha kazıkçıydı eskiden haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 11 Ağustos 2025; 16:52:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    kesinlikle kendin yapınca bambaşka oluyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baklava yemeyin
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    1. Kır pidesinde kıyma hariç herbişey var diye seni uyardık emme dinletemedik.. İnadına burnunun tikine tikine gittin.
    2. 140 liraya bırak dominos, en dandik pizzacı da bilem böyyük boy yiyemezsin.
    3. Denesi 70 gayme olan lahmacun ancak bu kadar olur; ne kadar ekmek, o kadar küfte hesaabı...
    4. Pire pazarında en abuk sabuk zımbırtılara heç acımadan " yandım anam" bile demeden gözünün yaşına bakmadan parayı saymasını bilerken, buğazından geçecek yiyecek için ağlayıp sızlayıp, giden paraya yanman, bir de bunun için konu açman şaşırttı şorbacı şoray...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 11 Ağustos 2025; 16:59:18 >
  • 140 liraya bana bir pizzacı göster büyük boy veren bileyim gerçek söylüyorum

hani hamurunu dersen belki yapar.

zaten buranın isminde hayır yok.

en güzel lahmacun evde kendi yaptığın lahmacun. dışarda adam gibi lahmacun ancak aspavalarda bulursun oda

akp sağolsun fiyatı 250 den başlıyor uçan memlekette uçan lahmacun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmonger -- 11 Ağustos 2025; 17:3:17 >
  • Bizim burada güzel yapan yer var ve lahmacunlar orta büyüklükte ama tanesi 160 tl

• Borsam taşfirin varken😏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaç yıl öncesinin konusu diye baktım da bugünün konusuymuş. Bir lahmacun zaten 170₺ civarında oluyor. Büyük boy pizza desen 500₺’ye varıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.