Şimdi Ara

Hacettepe Beytepe vs Odtü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampus olarak hangisi daha iyidir odtü daha iyidir diyeceksiniz ama odtü'nün yanında hacettepe (beytepe)çok mu taşra kalır Not:Müh tercihi yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de odtu daha iyi diyordum ta ki ygsde 20k oluncaya kadar :D:D hacettepe daha iyi :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbural

ben de odtu daha iyi diyordum ta ki ygsde 20k oluncaya kadar :D:D hacettepe daha iyi :D:D

Aynen benim de 20k hatta ftr mi yazsam diyorum ama odtüye 2kez gittim Hacettepe'ye hiç gitmedim fakat odtü çok farklı bir yer ya o yüzden petrol mu yazsam diyorum :) :) :) :) :) :) petrol hem de istediğim bölüm ama işte mahalle baskısı :) :) :)

• ODTÜ ezer ama sıralamana da bakar tabi
  • kardes hacettepe hertürlü daha iyidir en azından düzgün insanlar vardır odtülüler uzaylı gibi burnu havdadır onların
  • odtünün devrimi bile yeter. gereksiz karşılaştırma
  • Suan bu mesaji Hacettepe Beytepe Kampusunden yaziyorum.

Soruna gelecek olursak ODTU'nun daha iyi bir kampus oldugu tartismasiz bir gercek ancak Hacettepe'de yabana atilacak bir kampus degil. Universitemizin imkanlari ve etkinlikleri cok guzel. Bundan once Ankara Universitesinde okumustum sehir merkezinda olmasina ragmen inanin Hacettepe'nin yanindan gecemez kalite olarak. Ben kampus icerisinde kaliyorum, kaldigim yer karma. Ortami falan cok iyi. Sorularin varsa yardimci olabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOĞAZİÇİ vs ODTÜ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Suan bu mesaji Hacettepe Beytepe Kampusunden yaziyorum.

Soruna gelecek olursak ODTU'nun daha iyi bir kampus oldugu tartismasiz bir gercek ancak Hacettepe'de yabana atilacak bir kampus degil. Universitemizin imkanlari ve etkinlikleri cok guzel. Bundan once Ankara Universitesinde okumustum sehir merkezinda olmasina ragmen inanin Hacettepe'nin yanindan gecemez kalite olarak. Ben kampus icerisinde kaliyorum, kaldigim yer karma. Ortami falan cok iyi. Sorularin varsa yardimci olabilirim.

Bilgisayar mühendisliği bölümünü düşünüyorum bir bilgin var mı acaba ?
  • hocam ben kışın odtü'ye gezmeye gitmiştim beni neredeyse tıp kararımdan vazgeçiriyordu, muazzam bir atmosferi var öncelikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan13

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Suan bu mesaji Hacettepe Beytepe Kampusunden yaziyorum.

Bilgisayar mühendisliği bölümünü düşünüyorum bir bilgin var mı acaba ?

umarım giricez kardeşim :D ben de hacettepe ee ya da ce

• ygs 6900'dü
    hedef odtüydü
    lysde taklaya gelince
    hacettepe gözüktü
  • ODTU her turlu dover.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan13

ygs 6900'dü
    hedef odtüydü
    lysde taklaya gelince
    hacettepe gözüktü

Hislerime tercüman olmuşsun kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viking46

Kampus olarak hangisi daha iyidir odtü daha iyidir diyeceksiniz ama odtü'nün yanında hacettepe (beytepe)çok mu taşra kalır Not:Müh tercihi yapacağım
    quote:

Orijinalden alinti: viking46

Kampus olarak hangisi daha iyidir odtü daha iyidir diyeceksiniz ama odtü'nün yaninda hacettepe (beytepe)çok mu tasra kalir Not:Müh tercihi yapacagim

hacettepe baya uzak kalyyo ankaranyn merkezine yani kyzylaya fln. orda okuyan arkada?larym baya zorlanyyodu ula?ymda. Zaten eski?ehir yolu üzerine odtü bilkent hacettepe ?eklinde syralanyyolar. en uzak olany hacettepe i?te. Ama sonucta en yüksek puanla alan mühendislik bölümlerinden birisi. 4. fln heralde devlet üniversiteleri bakymyndan. Yazabilirsin bence yani bi sykynty olmaz ula?ym haricinde

• quote:

Orijinalden alıntı: bfme888

quote:

Kampus olarak hangisi daha iyidir odtü daha iyidir diyeceksiniz ama odtü'nün yaninda hacettepe (beytepe)çok mu tasra kalir Not:Müh tercihi yapacagim

hacettepe baya uzak kalyyo ankaranyn merkezine yani kyzylaya fln. orda okuyan arkada?larym baya zorlanyyodu ula?ymda. Zaten eski?ehir yolu üzerine odtü bilkent hacettepe ?eklinde syralanyyolar. en uzak olany hacettepe i?te. Ama sonucta en yüksek puanla alan mühendislik bölümlerinden birisi. 4. fln heralde devlet üniversiteleri bakymyndan. Yazabilirsin bence yani bi sykynty olmaz ula?ym haricinde

Okul içi nasıl acaba öğrenciler felan eğlenceli midir sosyallik açısından nasıldır ben asıl onu merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: viking46

quote:

Orijinalden alıntı: bfme888

quote:

Okul içi nasıl acaba öğrenciler felan eğlenceli midir sosyallik açısından nasıldır ben asıl onu merak ediyorum

gayet sosyal bi okul. kampüsü de iyi büyük biraz. tercih dönemi imkanın varsa bi git gör derim

• Bence çok net ODTÜ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.