Şimdi Ara

odtü işletme vs ankara hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eğitim açısından ikisi de kendi alanlarında iyi okullardır diye düşünüyorum fakat gelecek odaklı baktığınızda hangisinin mezunu daha avantajlıdır sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla hocam isletmeden de iyi kariyeri olan var hukuktan da. Hangisini daha cok seversen onu seç, ne kadar seversen kendini o kadar cok gelistirebilirsin

• Geçen sene aynı konuyu açmıştım. Hocam ODTÜ'de İktisatın, işletmeden daha ciddi mezunlar verdiğini öğrenmiştim. Dolayısıyla Ankara hukuk - Odtü iktisat tartışmasını yapmanızı tavsiye ederim. Benim bölüm seçerken başlıca kriterim : mezunlarının aylık kazancı idi. 2.kriterim ise mezunlarının prestiji ve çalışma ortamı idi. Bu konuda ankara hukuk araştırmalarımda daha avantajlı çıktı. Amcam Maliye bakanlığında çalışıyor, danışmanı sabancı iktisat mezunu. Bana işletme konusunda Koç, sabancı , boğaziçi ve GSyi öerdi. Odtünün en azından günümüzde bazı eğitim gereksinimlerii karşılayamadığını söyledi. Nitekim ODTÜ'de çok fazla hoca ihraç edildi ve hala da ediliyor. Üniversitede eğitim ortamı çok önemli. Şunu açıkca söyleyeyim Ankara hukukta aman aman eğlenemezsin. Okul tam bir bakanlık havasında. Gerek mimarisi gerekse içerideki derin sessizlik... Bu yüzden ancak kampüs dışında eğlenebilirsin. Kızılaya yakı zaten. Ama sana nacizane tavsiyem Bilkent siyaset tam burslu seç. 1yıl krallar gibi 1k burs al + ingilizce öğren sonra ankara hukuka geç (şayet hukukta karar kılmışsan)

• Siralamaniz neydi hocam

• Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    732
  • Ankara hukuta okuyorum. 1. sınıf bitti ama 8 dersimden 4ü büt. Yeterli özveriyi göstermemiş olabilirim ama bölümün zor olduğu aşikar. Mesela kaldığım derslerden biri iktisat. Bana sorsalar iktisat asla seçmem yapamam çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazlo123 kullanıcısına yanıt
    hocam sen de maşallah ben sadece hukuk Başlangıcından bütteyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aühf mi sen de? Geçmiş olsun bilader.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.