B

Çavuş
27 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar lumia 520de ekrandaki ok tuşuna her bastığımda olan titreşimi nasıl kapatabilirim biliyor musunuz??
Arkadaşlar merhaba; 2 yıl önce üniversitede 4 yıllık lisans eğitimimi bitirdim. Bu sene tekrar sınava girdim ve ilgi duyduğum için istanbulda 4 yıllık başka bir lisans programına kayıt olacağım. Üniversiteden atılmak kalkmış galiba bizim zamanımızda yoktu böyle bişey siz okuduğunuz için daha iyi bilirsiniz. Hazır bu sene kazanıyorken üniversiteye kayıt yaptırayım diyorum. Atılmak kalktığına göre her yıl harç yatırsam ve 5 yıl sonra öğrenim hayatıma başlasam (bi şirkette çalıştığım için ancak 5 yıl sonra başlayabilirim okumaya) ve 5 yıl boyunca ders kaydı yapıp derslere gitmezsem sorun olur mu?? Atılma kalktığına göre 20 yıl bile kaydımız durabiliyor mu üniversitede?? Bu arada İTÜ elektronik/elektrik/bilgisayar veya kontrol mühendisliğine kaydolmayı düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba; 2 yıl önce üniversitede 4 yıllık lisans eğitimimi bitirdim. Bu sene tekrar sınava girdim ve ilgi duyduğum için istanbulda 4 yıllık başka bir lisans programına kayıt olacağım. Üniversiteden atılmak kalkmış galiba bizim zamanımızda yoktu böyle bişey siz okuduğunuz için daha iyi bilirsiniz. Hazır bu sene kazanıyorken üniversiteye kayıt yaptırayım diyorum. Atılmak kalktığına göre her yıl harç yatırsam ve 5 yıl sonra öğrenim hayatıma başlasam (bi şirkette çalıştığım için ancak 5 yıl sonra başlayabilirim okumaya) ve 5 yıl boyunca ders kaydı yapıp derslere gitmezsem sorun olur mu?? Atılma kalktığına göre 20 yıl bile kaydımız durabiliyor mu üniversitede?? Cevabınız için teşekkür ederim.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 99
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.199 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.